Adana da en iyi tüp bebek merkezi, tavsiye edeceğiniz bir doktor var mıdır?

merhabalar evet maalesef ilk transferim negatif oldu doktorum tekrar tedaviye başladı suan 2. Transferim yapıldı 19eylülde suan bekliyorum 🙏
Allahım inşallah pozitifi görmeyi nasip etsin,sürecimiz yorucu hepimize sabırlar diliyorum,bende şehir hastanesinde başlıyorum,baskılama yapılacak amh düşüklüğünden dolayı dedi dr

Merhaba, başlamadım. Karar veremedim henüz nerede başlayacağıma. Siz şehir hastanesinde başladınız değil mi? Memunmusunuz?
Bir hafta önce regl gününde gittim,muayene oldum.evet şehir hastanesinde.amh düşüklüğü olduğu için dr baskılama yöntemi uygulayacağız dedi.4ünde gel bakalım uygunsa baskılama iğnesi başlayacağım dedi.bakalim süreç nasıl olacak.dr çok iyi dediler hastası çok baya da yoğun calısıyor

Bir hafta önce regl gününde gittim,muayene oldum.evet şehir hastanesinde.amh düşüklüğü olduğu için dr baskılama yöntemi uygulayacağız dedi.4ünde gel bakalım uygunsa baskılama iğnesi başlayacağım dedi.bakalim süreç nasıl olacak.dr çok iyi dediler hastası çok baya da yoğun calısıyor
İnşallah güzel sonuçlar alırsınız..

X