Okurken yoruldum nevoş ama gerçekten denemeye değer bir tarif buBu sefer siz yapın dedim
Canım çok teşekkür ederim
Ama ben boşuna mı paylaştım sizde deneyin diye sunum yaptım
Tamam denemeye varım ama peynirli harika of offfCanım çok teşekkür ederim
Tabi hemen vereyim:)
Ama çeşitleri varmış bu sefer onlardan deneyelim:)Kıymalı,kavurmalı,pastırmalı,sucuklu ,çikolatalı
Çok teşekkür ederim canımAbla resmen tarih yazmışsın ya bu nedirellerine sağlık çok muhteşem olmuş
Çok teşekkür ederim elticimYapmaya gönlü olan her zaman fırsat bulur .
Canım çok teşekkür ederimDibim düştü resmenEline sağlık ablacım yarışmada şans dilemiyorum ihtiyacın yok Diğer yarışmacı arkadaşlar kusura bakmasınlar
Teşekkür ederim canımEllerine emeğine sağlık nevoş. Tekrar yaptığına sevindimçok güzel olmuş. Yarışmada başarılar dilerim
Biraz daha geliştirip o işe girmeyi düşünüyorumUzadıkça uzayan lezzet, lezzet-i ala Nevoş Börek!
Canım çok teşekkür ederimEline sağlık canım, çok güzel olmuşdayanamamışsın, yapmışsın, çok da iyi olmuş , iyi ki yapmışsın sunum fotografları çok canlı ve güzel görünüyor, börek değil ,mübarek baklava gibi olmuş, yanında antep fıstıkları falan,konsept de tam baklava konsepti gibi olmuş
Canım çok teşekkür ederim
Hakkını helal et
Canım çok teşekkür ederimYaaaaa dehsetul muaazzam dehsetul vahşet neyim olmuş ablaolmayan bumuydu aman yarabbim ellerine sağlık senin sunuma zaten diyecek söz yokk
Helal olsun canımAaaa ablacım helal olsunHasta halinle yapmışsın zaten sen helal et hakkını Tarifi aldım yaparım ben senin verdiğin geniş açıklamalı tarifle nasıl olsa
Rabbim şifa versin canımBu ağrılarla çok zordu. Çenem de kilitlendi üstelik dün. Resmen Allah beni sınıyor
Aynen bize karışmasınlar
Sağ ol aşkomEline sağlık canım çok güzel olmuş
Ne demek aşkom
Tadı da efsane canımOkurken yoruldum nevoş ama gerçekten denemeye değer bir tarif bu
Peynirli favorimizTamam denemeye varım ama peynirli harika of offf
AminRabbim şifa versin canım
Çok uğraştırıcı gerçekten canım ,el açması börek kadar uğraşmışsın nerdeyse ,pişirmesi, tepsiyi ters çevirmesi falan ,çok uğraştırıcıCanım çok teşekkür ederimYapım aşamaları için çok uğraştım ziyan olsun istemedim.Aslında içime sinmedi ama tarifi sizde deneyin istedim
Resim çekmek ayrı bir zorluyor.2.yi daha çabuk yaptım:)Çok uğraştırıcı gerçekten canım ,el açması börek kadar uğraşmışsın nerdeyse ,pişirmesi, tepsiyi ters çevirmesi falan ,çok uğraştırıcıçok güzel çıtır çıtır görünüyor ama tekrardan eline sağlık canım