Adana///01

zemuszemus:kedi:bayanssulusmileopuyorumnanaktanguclubacismileolumunekankayizsmilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile2:asigim:vereliniortakhihoyyytadanalı olarakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkhihoyyyt

ii akşamlar adanammmmmmmmmmmmm sanada hemşerimmmm melike_ eceeeeeeeeeeee nasılsın

iyiyim çok saol canım ama çıkmısın sanırım gelince bana hemen msj at ben hep burdayım zatennn

evt canım çıkmıştım ya napim bende 2 çocuk var fırsat bulunca giriyom anca biliyon tatilde eveler pc bana düşmüyoki teyzesiama sevindimm bir adanalı olduna görüşmek dileğiyleeeeeeee opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

nerde bu millet anlamadımki önceden bura arasırada olsa haeketliyd şimdi nerdek bu guclubacismile:sm_confused:adanalılarkyıplar vala çakma adanalı oldular çıktılr kimse yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3aklinialirimsmileopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

vala böle yazdım kızdırımde okusun gelsinler opuyorumnanaktan

ii akşamlar adanammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmkaydirigubbakcemile2:umursamazpuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ii akşamlar adanammmmmmmmmm kimseler olmasada seni çok seviyom adanammmmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…