Adana///01

günaydın adanam günaydın hemşerm inşallh allh gönlüne göre versin malesef yapamıyolar arkadaşım askerler opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Kadir Gecesi dileklerimizi, isteklerimizi Allah\'a arz etmek için de değerli bir fırsattır. Kadir Gecesi, Allah\'ın rahmet ve bağışlanmasının sağanak halinde yeryüzüne indiği, dileyen her müminin armağanlara gark ettiği bir gecedir. Hepimize hayırlı olsun.

Bir avuç dua, bir kucak sevgi, sıcak bir mesaj, kapatır mesafeleri birleştirir gönülleri kalbiniz nur, haneniz huzur dolsun,Bayramınız mübarek olsun.

selam herkeslere simdiden bayramlarinizi kutluyorum coktandir giremiyordum
internetim yoktu yeni yapildi bakayim dedim kimseler yokmus

selam herkese öncelikle bayramınız kutlu olsun biz de yeni yerleştik adanaya eşimin işi dolayısıyla tayinimiz burata cıktı adana cok güzel gercekten insanlarıda sıcak buluşma haberlerini buradan mı takip etcez:)) defnemle geliriz artık :)

slm adanammmmmmmmmmmmmmmmmmmm nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzz sesiz gine adannnnnnnnnnnnnnaaaaaaaaa

hoş geldin canım güzel adanama sıcak adanama opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

merhaba kızlar nasılsınız papatyacım görünmez oldun nerelerdesin escape nılbera sizlerde iyisinizdir umarım.öptüm hepinizi a.s.

ii akşalarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr adanaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…