Adana///01

Slm adanammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm gÜnaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

merhaba sevgili Adanalı arkadaşlar.. bende aranıza yeni katıldım....
bi arkadaş sayesinde (_EsCApE_) kaydirigubbakcemile3
umarım güzel vakit geçiririz..

merhaba sevgili Adanalı arkadaşlar.. bende aranıza yeni katıldım....
bi arkadaş sayesinde (_EsCApE_) kaydirigubbakcemile3
umarım güzel vakit geçiririz..

canım arkadaşım aramıza hoşgeldin sefalar getirdin... kaydirigubbakcemile5
hayırlı olsun bakalım... vereliniortak
artık burda da beraberiz... zemuszemuszemuszemuszemuszemus

kizlar slm bende adanaliyimmmmmmmmmmmm.........su an isvicrede yasiyorum ama memleketimiiii cokkkkkkkkkkkkkkkk özledimmmmmmmmm....:gitme: :sinifsinif:

merhabalar ben adanaya gelin geldim 6 sene evvel güzel bi şehirmiş ama çoook sıcak bide nemi çook fazla ama güzel

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar ben de bir adanalıyım ve bununla gurur duyuyorum!!! ama memleketime çok uzakta lüleburgazda yaşıyorum :sinifsinif: sadece iki yıl buradayız görev nedeniyle. buradan sonra kimbilir nereye gideceğiz yakın bir yer çıksın diye dua ediyorum. eşim de adanalı diil o yüzden çok sık gidemiyorum tatilleri bölüştürüyoruz mecburen. adanayı çoook özlediiimmmmm!!! sizinle konuşmak bana çok iyi gelicek görüşmek üzere:1hug:

Aslen Adanalı değilim, Adana da oturuyorum evlilik durumundan , eşim buralı..

Çocuklara Adanalı olduklarını öğretiyorum ama ben kendimi Adanalı sayamıyorum daha, 5 senedir alışamadım (

hayırlı sabahlar
hoşgeldin canım Adana çok güzel bi şehir umarım alışırsın opuyorumnanaktan​

başka şehirden adanya geldiyseniz şikayet edecek çok şey bulursunuz ama aradan yıllr geçtiye hiç bir şehre gitmek istemezsiniz başka olur adanayaalışmak çok seviyorum bu şehri

huuuualkisalkisalkis adanalılar nerdesiniz yaaa nezaman baksam kimsecikler yok burda sositososito sözleşelim ve birgun bir araya gelelim ne var ne yok adanada konuşalımmmkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…