Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın adana
canım meleketim
doğduğum şehir
büyüdüğüm şehir
en güzel yıllarımı geçirdiğim lise yıllarım
bende adanalı sayılırım kızlaar annem adanalı ve bende adanada doğma şerefine nail olanlardanım
çok özledim adanayı
benden selam olsun adanama a.s.
buyur canım gelirsen seni ağırlamaktan mutluluk duyarız Adana güzel bir memleket bende İzmir e gelecem inşallah :kedi:
buyur canım gelirsen seni ağırlamaktan mutluluk duyarız Adana güzel bir memleket bende İzmir e gelecem inşallah :kedi:
canım yazın gelince haber et senin için bir buluşma yaparızgel tatlım bekleriz izmire seni :)
adanaya ben sürekli geliyorum tatlım
anne tarafım orda
yazın gene ordayım kısmetse :)
adana gibisi varmı yaa
çok özledim çokkkk
kokusunu insanlarını
ahhh ahhh senağlama
he bebem doğru diyorsun gidersem bu diyardan en çok seni özleyecem senide yanıma alayım ben kaydirigubbakcemile3 :jeyyar:baaaaak nilberam sende terk eylersen bizi sende böle çooooooooook özlersiiiin
özellikle bni:jeyyar:
arkadaslar merhaba adanalı degılım ama adanaya asıgım resmenhayatımda öyle huzr veren bi şehir daha görmedımm
evet çok güzel şuan hava çok güzel güneşli arada çok fazla olmasada üşüdüğümüz oluyor
adananın sıcaklığı yeter millet kar yağarken üşürken biz güneşin keyfini çıkarıyoruz.her yönden süper memleketim
evet cnm 2 ay önce geldım hayran kaldım allah inş tekrar gelmeyi nasip etsın huzur veren bi kokusu var
aynen burda donuyoruz vallahi:)
o sabancı camisi barajın oaralar harıkaydı cnm yaa