Adana///01

senden başka ugrayan olmazmış vefalı arkadasım adanalılar buluşmalar kadar topiğimizide şenlendirsek artık

senden başka ugrayan olmazmış vefalı arkadasım adanalılar buluşmalar kadar topiğimizide şenlendirsek artık

a.s.slm herkese adanam sanada hemşerim slm evt benden başka uğrayan olmuyo malesef önemli olan uzakta olsa insanın kendni hisettirmesi illaki buluşmayamı gitmemiz gerk birzda buralara uğrasalar onlar orda olduğu için buluşuyolar ben ne yapim imkanım olsa gelirim ama inşallh bi gün gelecem :Saruboceq::Saruboceq:eek:puyorumnanaktanopuyorumnanaktangönüller bir olsun hemşerimm nerde nezamn nerde olursak olsun kalbimiz bir bizim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:asigim::1hug::1hug:

adsz36mp4.png

slm herkese nasılsınız adanalılarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kendi adıma söyleyim iyiyiz canım allaha sükür ama sıcaklarla azıcık basımız dertte dayanmıyorummmmmmmmmmmmmmmmm
sen ne yaptın baya alıstınmı yeni cevren nasıl insallah iyi insanlarla karsılasırsın opuyorumnanaktan

ii akşamalr adanam slm hemşerim janet alışamadım janetciğim sorma beklemedeyiz yarı yerleştik bkliyoz değişiklik olabilr hayatımızdaaa

günaydın adanana
selam miyase allah kolaylık versin canım
bizde adanadan tayin isteyeceğiz bir iki yıl icerisinde ama simdeden gözüm korkuyor yeni cevre yeni insanlar ve birde nereye cıkacağı ama buradan gitmeyi cok istiyorum artık
benim merak ettiğim bir sey var askerler kendi memleketinde yapamıyormu görevlerini

X