Adana///01

sevgili NİLBERA güzelce yanıt yazmış soruna ;ama süre de benden olsun otomobille gidersen 40dk tren/orotüs olursa 1saat gibi bir zamanda mersin'e ulaşırsın

sevgili NİLBERA güzelce yanıt yazmış soruna ;ama süre de benden olsun otomobille gidersen 40dk tren/orotüs olursa 1saat gibi bir zamanda mersin'e ulaşırsın

sana da çok teşekkür ederim... 40 dk düşündüğümden uzunmuş ama 13 saatle kıyaslama bile yapmıyorum kaydirigubbakcemile3

slm adanammmmmmmmmmmmmmmmm nasılsın ben gidcem tabi eşmle yemeğeeeeeeeeee veda yemeğine

Canım benim ,inşallah istediğin yer nere ise oraya çıkmıştır.Nereye çıktı bacım tayininiz?yerimseniben

slm yok istedimiz yer değil ama en azından burdan daha ykın burası 15 saati adanaya urfa 3 saat ydda 4 diyem opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydın herkese hazıran sonu artık janetciğim çok üzgünüm bilemssinnnnnn

Binlerce çiçek var, gül başka, milyonlarca insan var ama dost başka, milyarlarca gün var ama KANDıLLER başka, REGAıP KANDıLıNıZ mübarek olsun.

merhaba arkadaşlar nasılsınız bakem yerimseniben bayadır açamıyorum ev toplamaktan çocuklarla ancak.bende geliyorum kısmetse az kaldı ama bir türlü geçmiyor :çok üzgünüm: amaaan Allah sağlık versin herşey olur demii :Saruboceq: agostosun 15 inde bura bitiyor.
azracım seni göremedim nerelerdesin.:uhm:
hepinizi öpüyorum görüşmek üzere...:1hug:

slm herkese bende temuz 3ten sonra adanadayım sonrada urfadaaaaaaaaaaaaaaaaa

günaydın arkadaşlar.nasılsınız bakeem yerimseniben herkes biyerlere gidiyor daha benim 1.5 ayım var yaaaa olsun ama yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik bekleyin beniiii delikafadulden
haydiyynnn öptm hepihizii kocaman

herkeslere günaydınlar hayırlı sabahlar iyi haftalar aman 10gündür yoktum bir heyecanla giridm ne degişiklikler olmuştur neleri kaçırdım diye Aaaa çok sayfa bile ilerlememiş neyse kızllar hem kkyı hem sizleri çok özlemişim ......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…