Adana///01

selam bacılar nasılsınız.... havalar çok sıcak demi :CüvCüv: ben daha bi sıcaklıyom ya kafamçokkarıştı -tatlicadiarzu-

Adana'da nem oranı yüzde 95 lere ulaşmış,terlemeyi bırakın yakında Adana'lılar buharlaşacak arkadaşlar..-tatlicadiarzu-
hamarat33 canım birde sen hamilesin Allah yardımcın olsun.Bende hamileliğimi annemlerin yanında Adana'da geçirmiştim, senin gibi yazın hem de.:CüvCüv:Zor oluyor karnın burnunda sıcağı çekmek gerçekten..

ben buharlasmaya basladım ceyhanda nem oranı 100/100nerdeyse cok sıcak antepten sonra hele dayanılacak gibi değil

ii akşamlar adananmmmmmmmmmmmmmmmmm onun sıcağı bile güzellllllllllllllllllllllllllllllll adanammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm temuz 3 ten sonra ordayım kısmetseeeeeeeeeeeeeeeeeee

opuyorumnanaktanzemuszemusopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanslm herkeseeee nasılsınız hemşerimmmmmmmmmmmmmm yoklarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

gel hemşom gel kahve içer fal bakarız ucundan kıyınden de dedikodu yaparız hayatım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

inşallh hemşerim inşallh gelirim bi gün sen nerde çalışıyosun adanadaa yolum düşünc gelirim vallaaaaaaaaaaaa yakınada gelyomki artık urfaya inşallh görüşürüz bi günnnnnnnnnnnnnnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

merhaba arkadaşlar... bişey danışmak istiyorum...
ben uçakla mersine gitmek istiyorum ama tabii adanaya inmem gerekiyor...
adana havalimanından mersine nasıl ulaşabilirim ; süre ve hangi vasıta ile gidebilirim bilen var mı ?

merhaba arkadaşlar... bişey danışmak istiyorum...
ben uçakla mersine gitmek istiyorum ama tabii adanaya inmem gerekiyor...
adana havalimanından mersine nasıl ulaşabilirim ; süre ve hangi vasıta ile gidebilirim bilen var mı ?

hayırlı akşamlar canım havalimanının hemen dışında taksiciler duruyor taksicilerden mersine göturenlerde oluyor hemde makul bir fiyata yok olmaz dersen hava limanından otogara geçer öyle gidersin

X