Adana///01

kız bu sıcaklarda hala canım adanam diyon ya tam adana asığısın sen

derim hemşerim 15 yılın hasreti var içimdeeeeeeeeeee gnede derim canım adanammmmmmmmmmmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanzemuszemuszemuszemus

bir süre sonra o sıcağa alışıp adaptasyon yaşıyosun resmen o yüzden genede adana illede adana deniliyo:içelim::roflol:buyrunnnnnnnnn

slm ii akşamlar adanammmm illede adanammmm canım adanammmmmm

ŞiRiN€_88;8079832 .!.:
bir süre sonra o sıcağa alışıp adaptasyon yaşıyosun resmen o yüzden genede adana illede adana deniliyo:içelim::roflol:buyrunnnnnnnnn

evt haklısn canım iilede adanammmmm:roflolpuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ii akşamlar adanammmm evt sıcak adanam ama ginede güzellllllllllllllllllllzemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuskaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Ben bu topiği ilk görüyorum bayanlar.
Bende Adanalıyım ama dışarda yaşıyorum.Eşimin memeleketinde .
Adananın yeri çook farklıdır.Sıcağıda farklıdır yani .
Yaylaya ,denize gitme imkanı olmayanlara Allahım kolaylık versin.
Yazın çook zor çünkü.
SEvgilerimle...

ii akşamlar adanammmmmmmmmmm nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

belki yarın yada çarşamba asker hastaneye gidecem adanayaaaaaa

kızlar Allah yardımcınız olsun sıcaklarla.anemlede hep konuşuyorum çok sıcak duramıyoz diyor.banyonun önünde yatcam artık diyor :bbo:
bende şimdikten düşünüyorum adanaya gelince ne yapıcaz die CADIARZU ağustosun 15 inden sonra Allah izin verirse adanadayız artıkıın:lepi:
aslında bu yazı yarılamış oluom iyi bari birez olsun sıcaklardan yırtıyoruz :jeyyar:
d.bakır da sıcak ama buranın havası kuru ve inanın sürekli bir esintisi var en çok zaten serinliğini özliceeem :çok üzgünüm: artık bizde seneye yanıcaz galibaaa -tatlicadiarzu- ama yinede bu sene geçen seneye göre çook iyi dime kıslar geçen yaz çook önce başlamıştı bu sıcaklar.şükür etmek gerek :Saruboceq:
öptm sizi kocaman Şeniz inş görüşürüz.iyi geceleeer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…