Adana///01

slm herkese nasılsınız şimdi de memleketimdeyim artık oh beeeeeeeee çk özlemişimmmmmmmmmmm

kızlar bende 15 gun yokum ozluycem kk yı bunu dusunuyorum kızımın anasınıfı ııyle ugrasıyorum hala kaydedemedım

slm hemşerilerimmmmmmmmm nasılsınız bakim kimseler yok gerçideeeeeeeeeeeeeee oh be memleketimin sıcağı bile bir başkaaaaaaaaaaaaaagüzel

ben de adanalıyımmm :) en mutlu olduğum yer.. memleketim!
hepinizi seviyorum hemşerileeeerrr sositososito

a.s.
ben de adanalıyımmm :) en mutlu olduğum yer.. memleketim!
hepinizi seviyorum hemşerileeeerrr sositososito

a.s.a.s.hoş geldin hemşerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm canım adanalımmmmmmmmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

slm hemşerilerimmmmmmmmm nasılsınız bakim kimseler yok gerçideeeeeeeeeeeeeee oh be memleketimin sıcağı bile bir başkaaaaaaaaaaaaaagüzel

tamam herşeyi iyi hoş güzel de sıcagı degil hayatım gel yan da gör gününü aynı şeyleri söyleyebilecek misin bakalım

valla ben de sıcağını bile değişmem hiçbiyere.. bisüre yurt dışında ve şehir dışında yaşadıktan sonra sıcağı soğuğu ne olsa razıyım yeter ki adanam olsun dedim. şimdi yansam da hiç şikayet etmiyorum artık

valla ben de sıcağını bile değişmem hiçbiyere.. bisüre yurt dışında ve şehir dışında yaşadıktan sonra sıcağı soğuğu ne olsa razıyım yeter ki adanam olsun dedim. şimdi yansam da hiç şikayet etmiyorum artık

gurbetten sonra kıymet biliniyor haklısın sen de hoşgeldin sayfamıza

slm arkadaşlar nasılsınız bakem yerimseniben kızlar 1 hafta içinde adanaya gelebiliriz ani oldu.görümcem ameliyat olacak sanırım o yüzden eşim 1 hafta izin alacak.şuanda ayarlamaya çalışıyorlar doktoru bize haber verecekler gününü bizde ona göre yolu koyulacağız kısmetse.aslında agustosun 15 inde d.bakır ilişkimiz bitiyordu eşimle beraber dönecektim bende adanaya ama ani oldu kısmet.ben geri dönebilirimde d.bakıra eşimle beraber çünki mobilyalar sarılacak ama o zamana kadar onlarıda bitirirsek belki d.bakıra gitmem diyorum.çünki adanada bir hafta kalırsak geriye onbeş yirmi gün kalıyor zaten.ayyy kafam karma karışık oldu valla kafamçokkarıştı bir belli olsunda ameliyat günü bakalım ne zamana o na göre artık hayırlısı bakalım.benden böyle işteee
öpüyorum sizleri yerimseniben

slm arkadaşlar nasılsınız bakem yerimseniben kızlar 1 hafta içinde adanaya gelebiliriz ani oldu.görümcem ameliyat olacak sanırım o yüzden eşim 1 hafta izin alacak.şuanda ayarlamaya çalışıyorlar doktoru bize haber verecekler gününü bizde ona göre yolu koyulacağız kısmetse.aslında agustosun 15 inde d.bakır ilişkimiz bitiyordu eşimle beraber dönecektim bende adanaya ama ani oldu kısmet.ben geri dönebilirimde d.bakıra eşimle beraber çünki mobilyalar sarılacak ama o zamana kadar onlarıda bitirirsek belki d.bakıra gitmem diyorum.çünki adanada bir hafta kalırsak geriye onbeş yirmi gün kalıyor zaten.ayyy kafam karma karışık oldu valla kafamçokkarıştı bir belli olsunda ameliyat günü bakalım ne zamana o na göre artık hayırlısı bakalım.benden böyle işteee
öpüyorum sizleri yerimseniben

geçmiş olsun görümcene acil şifalar diliyorum (o kadar yol gelinecekse hatrı vardır iyidir demek ki) enişte becerıklıyse evi tek başına taşır benım evim kaynanam başında durarak bız gitmeden 1000km yol geldi nasıl olsa her işi kargo yapıyo bu sıcakta git gel hem masraf hem eziyet sana kolaylıklar diliyorumŞenizŞeniz

ii akşamlar herkeseeeeeeeeeeeeee nasılsınızzzzzz evt memleketeyim gerçektende sıcakkkkkkk ama seviyoruummmmmmmmmmmmmmmm

X