Adana///01

vala bilmm nerde bu adnalılar ben burdayım genelde ama:sm_confused:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

iyiyim cnm ya sennn.görüşemedik sonraaaa...

tşr bende iim bakınıyom kkya evt görüşemedik hemşerim nşallh görüşürüz bundan sonra bend eadanalıyım ama burdayız eşim asker bu yıl tayin bekliyoz inşallh adanaya yakın olur :Saruboceq:::Saruboceq:gurbetlikten sıkıldım artık vallaaaaaaaa

hayırlı sabahlar kızlar nasılsınız. canlarım 16 Mayıs Cumartesi günü buluşmamız var gelmek isteyen arkadaşlarımız olursa bana ulaşsınlar hepinizi çok seviyorum
hihoyyytŞenizkaydirigubbakcemile5

iyi bulusmalar arkadaslar allah izin verirse ben antebte olacağım insallah sizin icin cok güzel bir gün olur

iyi bulusmalar arkadaslar allah izin verirse ben antebte olacağım insallah sizin icin cok güzel bir gün olur

annnnlere slm söle bizdende ii eğlenceler canım güzzel olur inşallh bende artık yaza giderim temuzda kısmetse tayin bekliyoz bakalım ayın 15 deeeeee:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::1hug::1hug::1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…