Adana///01

slm adanam herkesin annneler günü kutlu olsun seven sevmeyen gülen gülmeyen
19.jpg

arkdaşlar oğlum bana anneler günü çin güzel bi yazı yazmış bakın**** paylaşmak istedim* --KELıMELERLE anlatılmayan fedakearlık ve karşılıksız* sevgiyi tarif et deseler bana sadece annem derdim*** . BENıM* için herşeye katlanan herzaman yanımda olan değeri biçilmeyen dünyanın en güzel annesisin.* SEN* benim hayatımın* kutuo yıldızı oldun. nereye gidersem gideyim ışığının altında doğru yolu buldum.* BU dünyadaki en güvenli sığınağım hüznümü sevincime* dönüştürebilen tek insan oldun.* ANNECıĞıM gökyüzündeki yıldızları önüne sersem yine hakkını ödeyemem . SEN* evimizin kralçesi başımızın tacısın.*** BENı sevgiyle büyütüp doğruyu yanlışı gösterdiğin için sana* çok borçluyum.** AMA* şunu bilki senin* değern paha biçilm:1hug:ez:1 hug:

arkdaşlar oğlum bana anneler günü çin güzel bi yazı yazmış bakın**** paylaşmak istedim* --KELİMELERLE anlatılmayan fedakearlık ve karşılıksız* sevgiyi tarif et deseler bana sadece annem derdim*** . BENİM* için herşeye katlanan herzaman yanımda olan değeri biçilmeyen dünyanın en güzel annesisin.* SEN* benim hayatımın* kutuo yıldızı oldun. nereye gidersem gideyim ışığının altında doğru yolu buldum.* BU dünyadaki en güvenli sığınağım hüznümü sevincime* dönüştürebilen tek insan oldun.* ANNECİĞİM gökyüzündeki yıldızları önüne sersem yine hakkını ödeyemem . SEN* evimizin kralçesi başımızın tacısın.*** BENİ sevgiyle büyütüp doğruyu yanlışı gösterdiğin için sana* çok borçluyum.** AMA* şunu bilki senin* değern paha biçilm:1hug:ez:1 hug:

cnm bnm ne güzel şeyler ifade etmiş senağlamatebrik ediyorum oğlunu cnmalkisalkisalkis

günaydın adana günaydın hemşerilerim gerçi kimseleryokta ne olduysa herkese kendim yazıp kendim okuyom sanki yok oldu hemşerilerimkaydirigubbakcemile3

Arkadaşlarrr size bir sorum olacakk ..yaa adanada şöyle kaşımı aldırabilecegim iyi bir yer biliyormusunuz ..kendi kuaförümdeki kız ayrıldıı ..bende rasgele bir kuaföre gitmek istemiyorumm.. önerebileceginiz bir yer varmıı?? yardımcı olursanızz cook sevinirimm....özel mesaj atarsanız cok sevinirimm...

günaydın adanam nasılsınız gerçi ben hemşerilerime küstüm bayadır beni bu gurbet elde alnız bırktılar zor alırlar gönlümüüüCADIARZU:kızgın:Çok üzgünüm çoook:mymeka::eek:klava::dilcikar::dilcikar::dilcikar::eek:klava:

slm adana küserim tabi kız papatya hele sen bayadır yoksun ben burda sıkıldım yalnızlıktannnnnnnnnnnnnn

güzel memleketimin güzel insanları. nasılsınız.. Ben şu an ıStanbuldrayım ama adanayı çok özlüyorum. orda doğup büyüdüm ailem orda. Hepinize sevgiler..Beni de alın aranıza..

X