Adana///01

Slm kızlar bende ADANAlıyım...Adanalıyık dicektim lülülülülülüOf be!!! sanki aileden birini görmüs kadar oldum...

Kaç üye var acaba Adanadan...Geçmişi kurclayamayim şimdi gece gece :asigim:

a.s.
Slm kızlar bende ADANAlıyım...Adanalıyık dicektim lülülülülülüOf be!!! sanki aileden birini görmüs kadar oldum...

Kaç üye var acaba Adanadan...Geçmişi kurclayamayim şimdi gece gece :asigim:

a.s.a.s.a.s.hemşerim nasılsınnn a.s.

selam kızlarrr karılaaarrr duyduk duymadık demeyinnnnnnnnnn....delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden oluşum oluyor oluşumm..bir kızım bide oluşum olucak allah nasip ederse.... çok mutluyummmm yaaa
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

gamyoncuiremsu gamyoncuiremsu gamyoncuiremsu gamyoncuiremsu gamyoncuiremsu

3günlük tatil bir iyi geldi ki sormayın kıslar cuma kahvaltı sonrası işe bir girişmişim ben daha mutfaktan çıkmadan benimki tekrar acıktım demesin mi !!!ama öğleden sonra gezmemden de geri kalmadım ctesi de canım arkadaşım Yaramaz konuğumdu kkdan ilk misafirim geldi hapinizi beklerimmm

merhaba hemserılerım nasılsınız bulusmalar devam edıyor mu?
antalya yazdıgına bakmayın burada yasıyor olsamda
sapına kadar a-da-na-lı-yım

merhaba hemserılerım nasılsınız bulusmalar devam edıyor mu?
antalya yazdıgına bakmayın burada yasıyor olsamda
sapına kadar a-da-na-lı-yım

a.s.canım hmşerim bende öle öyle kalacam sonuna kadar adanaaaaaayıyakkkkkkkkkkkk hoş geldincanım hemşerimmmmmma.s.a.s.

a.s.canım hmşerim bende öle öyle kalacam sonuna kadar adanaaaaaayıyakkkkkkkkkkkk hoş geldincanım hemşerimmmmmma.s.a.s.

hosbulduk canım arada yazıyordum yıne bır ugrayayım dedım
hemserılerım nasıl dıye
tum adanalılara selam olsun cok sevıyorum memleketımı ve ınsanlarını

adanalı bu yagmurlar nasıl bitecek gecen sene yagmur duasını fazlamı yaptılar yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…