Adana///01

güzel memleketimin güzel insanları. nasılsınız.. Ben şu an İStanbuldrayım ama adanayı çok özlüyorum. orda doğup büyüdüm ailem orda. Hepinize sevgiler..Beni de alın aranıza..

günaydın adana sanada hemşerim hoş geldin adanalııııı:1hug:

güzel memleketimin güzel insanları. Nasılsınız.. Ben şu an istanbuldrayım ama adanayı çok özlüyorum. Orda doğup büyüdüm ailem orda. Hepinize sevgiler..beni de alın aranıza..

hoşgeldıN ARAMIZA neden istanbul'dasın tatile evet ;ama yaşamaya hayır dedigim bir kenttır orası gurbet zordur sevgiler.....

herkeslere hayırlı cumalar ben pazar da çalışıyorum o kadar yogunum ki hayat durdu benım için sanki dinlenecek olanlara iyi haftasonları diliyorum !!

ii akşamlar kızlar.. nasılsınız ben çok yorgunum...
ev taşıyoruz... baya bi yorulduk.. ameliyatta olunca zorladı beni herşey.. kafamçokkarıştı
neyse bi taşınalım hemen bi buluşma ayarlicam haberiniz ola....kaydirigubbakcemile

ii akşamlar hemşerilerim güzel adanam nasılsınız kolay gelsin escapezor ev taşımak

slm kızlar ben adana lı degılım ama sayılırım artık adana da yasıyorummmmm

kızlar 7 aydır adanaya gidemedim çook özledim!! neler yapıyosunuz anlatın biraz nerelere gidiyosunuz ne yemekler yapıyosunuz? siz anlatın ki ben de gitmiş gibi olayım:a015:

slm adanam nasılsınızzzzzzzzzz adana sesizlğe bürünmüş gerçideeeeeeee

kızlar 7 aydır adanaya gidemedim çook özledim!! neler yapıyosunuz anlatın biraz nerelere gidiyosunuz ne yemekler yapıyosunuz? siz anlatın ki ben de gitmiş gibi olayım:a015:

BURDA MODA VE GÜZELLIK FUARI VARDI salıg ünü oraya gittim cuma iş çıkışı çarşı pazar yaptım kendime 2tane kol çantası aldım benden bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…