Adana///01

bende burdayım hamarat'cım... bu arada buluşma fikri güzel.... bakalım diğer kızlar ne diyecek...

abbboooowwww 2 gündür kimsecikler ugramamış...noldi kıs adanalılar bahar rehaveti heral....

iyi olmana çok sevindim :CüvCüv::CüvCüv:

iyi akşamlar adanam nasılsınız özledim valla hafta sonu telaşı ailemle dolaşdım dışar daydık bandırmaya gititk geldik hava güzeldi burda

sayfada olmayınca yerin hemen de belli oluyo canımcım bizleri ihmal etme hadi bakalım ailenle keyifli birarada olman da tesellim oldu

Günaydın millet nasılsınız bakalım.. cokacimcoook

özellikle azra-sıla'cım sen nasılsın şekerim.. kaydirigubbakcemile3

dün akşamdan beri aklıma geldikçe gülüyom ben..... :roflol:

hele bn hele bn
susu kız bnı rezıl rüsva etmeklava:
ama hayatı billah unutmyacağım:roflol: kaydirigubbakcemile3
yarında sendeyim ona göre gamyoncuiremsu

neye gülüyorsun ben mi anlayamadım hemencecik yaz merakımdan çatlarım haaaa

neye gülüyorsun ben mi anlayamadım hemencecik yaz merakımdan çatlarım haaaa

ben mi yazsam yoksa olayın baş kahramanı olan sevgili azra-sıla mı yazsa karar veremedim ama PAROLAyı sor o bilir..... :roflol::roflol::roflol:

günaydın arkadaslar iyi kaynatmısınız kankalar olarak
azracım gecmis olsun heralde basına bir haller gelmis takma gecer ama böyle güler iste en yakınlarımız

günaydın adana kaydirigubbakcemile5

hayırlı cumalar olsun hepinize..................

iyi günler iyi haftalar arkadaslar dün bol bol adanayı gezdik ailecek barajın filan kenarına gittik imrendim valla anteb geldi aklıma bizdede pazar günleri kimse evde kalmaz allahım ben nerelere düstüm buralarda gezecek hic bir yer yok keske adanaya alsalar bizi senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…