Yalan söyleyen eş

Hiç sinir olmayın birşey deseniz AA öyle olmaz hayat müşterek kocadan paramı saklanır denir hani ortada kalınca para vermeyenler tarafından.O nedenle birikttirin para mutlaka .Madem o gizliyor madem bu şekilde yapacak birşey yok.
Aynen canım bı şekilde ben de biriktrcem artık p oyle yaptığı için sağol desteğin için

Sa arkadaşlar eşim kaynanamdayken yan yana otururken kaynanamın tlf bakiyorrdu sonra internet bankacılığına girdi kaynanamın tlfu hafif egiyo yani ben görmeyeyim diye ,sanki ben çok merakliymisim gibi annesinin yanında evimize geçince söyledim bakmadım diyor internet bankaciligina yalan söylüyor ,canımı sıkan sanki ben cok merakliymisim gibi gizlemesi siz olsanız canınz sıkılmaz mi
Sıkılmaz kafama bile takmam bi de meraklısınız ki telefonla ugrasirken bakmissiniz, ne merak ederim ne sorarim dolayisiyla yalan soylemesine de sebep vermem

Eşiniz devamlı para saklıyor sizin maaşınızla eve fırın, eşya vb.ihtiyaçlar alınıp kendisi maaşını ev için harcamiyorsa ben de işkillenir sinirlerim tabiki. Hayat müşterek sonuçta

Konunuzu güncellleyin eşinizin para sakladığını ve hep sizin maaştan gittiğini yazın yoksa yanlış yorumlar gelebilir ilk başta anlasilmiyor çünkü neyi sorun ettiğiniz.
Konu sahibi aldığı fırını defalarca yazdı buraya. Onun haricinde ayrıca bir harcaması yok. Eşi de harcıyor eve. Hep kendi maaşının gitmesi gibi bir durum yok. Evlerinde tadilat oldu mesela, eşi karşıladı onları sanırım, yoksa on defa yazardı. Bu fırın yıllarca gider ben aldım diye.

Eşiniz devamlı para saklıyor sizin maaşınızla eve fırın, eşya vb.ihtiyaçlar alınıp kendisi maaşını ev için harcamiyorsa ben de işkillenir sinirlerim tabiki. Hayat müşterek sonuçta
Aynen canım ama faturaları falan ben odemiyorim ,ama evin buyik esyalari benim maastan alınıyor ,

Konu sahibi aldığı fırını defalarca yazdı buraya. Onun haricinde ayrıca bir harcaması yok. Eşi de harcıyor eve. Hep kendi maaşının gitmesi gibi bir durum yok. Evlerinde tadilat oldu mesela, eşi karşıladı onları sanırım, yoksa on defa yazardı. Bu fırın yıllarca gider ben aldım diye.
Sen gereksiz yorum yapma tadilata annemler yardım etti

Aynen canım ama faturaları falan ben odemiyorim ,ama evin buyik esyalari benim maastan alınıyor ,
Peki sizin maaş bitiyor mu tamamen? Kendinize harcama yapmıyor musunuz? Kartlarınız ayrı mı ? Kendinize harcama yaptığınızda eşinizin karışıp bunu alma çok harcama yapma deme gibi bir huyu var mı?

Sa arkadaşlar eşim kaynanamdayken yan yana otururken kaynanamın tlf bakiyorrdu sonra internet bankacılığına girdi kaynanamın tlfu hafif egiyo yani ben görmeyeyim diye ,sanki ben çok merakliymisim gibi annesinin yanında evimize geçince söyledim bakmadım diyor internet bankaciligina yalan söylüyor ,canımı sıkan sanki ben cok merakliymisim gibi gizlemesi siz olsanız canınz sıkılmaz mi
Benim sklir benden ne saklio ne alaka parasina i kaldim evde olay cikarirdim benimde huyum bu herkes farkli

Aynen canım ben de öyleyim parasına mi muhtacım Allah muhtaç etmesin falan ben de biraz çıkardım ,bir de bakmadım diye yalan söylemesi de sorun benim için

X