Adana///01

slm adanam nasılsınız kaç gündür giremedim nerdesiniz ya beni özleyende olmamaşı küstüm siÇok üzgünüm çoookze

ben kac gündür mahvoldum kızlar migren cıktı birde başıma kaç gündür basımın ağrısı mahvetti beni
eşim yasakta koydu bilgisayara migreni tetikliyor diye allah düsmanımada vermesin cok zormuş gercekten

slm adanam nasılsınız kaç gündür giremedim nerdesiniz ya beni özleyende olmamaşı küstüm siÇok üzgünüm çoookze
yok cnm sormaz olurmuyuz yokluğun yerın bellı:1hug:
zaten buı aralar adan topığınde bı durqunluk var:1no2:

cnm yaa çook qeçmış olsun:teselli:
çok zordur başağrısı mıqren daaa zor
neden olmuş pekıı bılıyomusuun:uhm:

günaydın arkadaşlar azracım sinir stres yüksek gürültü hepsi tetikliyormus bendede hepsi var nasıl oldu anlamadım ama migren atgıymıs yasadğım insallah bir daha olmaz cok zordu cünki

günaydın arkadaşlar azracım sinir stres yüksek gürültü hepsi tetikliyormus bendede hepsi var nasıl oldu anlamadım ama migren atgıymıs yasadğım insallah bir daha olmaz cok zordu cünki

insallah olmaz canım yaa
neren ağrısa canın orda
zordur yanı
bırde senden ış bekleyen 2 çocuk bırde eş
hastalık bılmezler
kolay değıl yanı....
bu arada sızın oda seçımı hangi partı kazandı
tam ceyhandan geçıyorduk bı kornalar bı gürültüler vardıkı ama hangi partıydı anlayamadım...

:çok üzgünüm::teselli::1hug:günaydın adanam sizede günaydın toprağım azra janet geçmiş olsun canım inşalllh ii olursun zor dkkat et kendine

sağol miyase canım allahım yardım etsin migren hastalarına ne kadar zormus insallah bende bir daha yasamam

merhaba arkidişleeeer....

nasılsınız bakem.. delikafadulden

biz iyiyiz.. bugün bebeğimin aşısı var oraya gidecez. yavruum nasılda ağlayacak... senağlama

tedavisi mümkün olmayan,ağrısı bir tuttu mu günlerce çektiren bir lanettır miğren sen pcden olduğu kadar stressten de uzak kal canımcım çok geçmişler olsun

kızlarrrrr çok mutluyummm...artık bulantılarım geççtiiii..bomba gibiyimmm.. bunun şerefine bi buluşma yapalımmı... ben sizleri çok görmek istiyorummmm havada hazır güzelken...isterseniz mersine gelin heee kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

süprizzzzzsüprizzzzzsüprizzzzzsüprizzzzzsüprizzzzz

tedavisi mümkün olmayan,ağrısı bir tuttu mu günlerce çektiren bir lanettır miğren sen pcden olduğu kadar stressten de uzak kal canımcım çok geçmişler olsun
günümüzde mümkünmü canım biz stresten kactımca o kovalıyor

hem sen neden korktun söyle bakim

iyi akşamlar adanam nasılsınız özledim valla hafta sonu telaşı ailemle dolaşdım dışar daydık bandırmaya gititk geldik hava güzeldi burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…