Adana///01

teşekkürler güzel sözlerin için canım.
keşke buluşma resimlerimizi gösterseydin sizinkilere.
samimiyetimizi görüp, önyargıdan kurtulurlardı.
sıcacık ve karşılıksız yeni bir arkadaş ortamı yarattık sadece.
hiçbirimiz tanımıyorduk birbirimizi. ama tanıdıkça daha çok kaynaştık.
inşallah ikna edersin. seni aramızda görmek isteriz.

slm arkadaşlar bende adanadan hala tanışmadık neler yaparsınııız...

bazen bazı şeyleri insanlar kendileri isterler sanki yap yap der gibi şutarafagittianacım dogruya onay vermiyorlarsa sen de yalan vizesiyle geçiş izni alacaksın ;cumartesi carşıya diye evden çıkacaksın:jeyyar:

hoşgeldin aramıza a.s. ne olsun işte evde
cnm yaa bn bu buluşmaamızda listede adını göremediim neden :uhm:

slm kizlar bende adanaliyim ama suanda yurtdisindayim adanayi cok ozledimcanim memleketim:1hug:
özlenmiyecek bi yerde değilki seni çook ii anlıyoruum inşallah en kısa zamnda sen de gelirsiin:Saruboceq:
bazen bazı şeyleri insanlar kendileri isterler sanki yap yap der gibi şutarafagittianacım dogruya onay vermiyorlarsa sen de yalan vizesiyle geçiş izni alacaksın ;cumartesi carşıya diye evden çıkacaksın:jeyyar:

bayıldım taktiğinehihoyyyt evt bazen büyükler anlamıyoor
ama onlarada hak vermek lazıım o kadar kötü bi ortamda yaşıyoruz kikötükedihüso
bizlerin kaçıncı buluşması hepimz sıradn kendi halimzde insanlarıız :jeyyar:
zaten tanıştığımzda siz de anlarsınız:enbuyukkk:

azra_sila canım gelemiyorum çünkü misafırım var ya kusura bakmayın bir daha ya artık önceden haberim olmadı dün oldu o da çok geçti artık söz vermiştim onlara hepinizi çok sevdim size ii eglenceler a.s.:teytey:

selam adanalılar safkan olmasamda sonradan adanalı oldum EŞ DOLAYISI İLE:) adana imamoglundanız saygılar hepinize

ben varım burdayım... ama çalışıyom... kocacığıma yardım ediyom... kitap yapıyo ya adam bi an önce bitsin ki bizimle (oğlum ve ben) ilgilensin die....

günaydınlar ben geldim kmler var adanalılar hemşerilerimmmmmmmmmmmmm nerdesinizzzzzzz

ben hem gördüm hem duydum.... :jeyyar:

ordayız yani yine oğlumla beraber.... kaydirigubbakcemile2

SELAM KIZLAR NASILSINIZ
BAYILIYORUM SİZE NE GÜZEL BULUŞUYORSUNUZ kaydirigubbakcemile3BENDE RESİMLERİNİZE BAKMAKLA YETİNİYORUMMM-tatlicadiarzu-
İNŞALAH Bİ GÜN KATILIRIM ÖPTÜM SİZLERİŞeniz

bende adanadan arkadaşlar tanışmak isterim sizlerle yeniyim dahaa...

bende adanadan arkadaşlar tanışmak isterim sizlerle yeniyim dahaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…