selammm adanalı muhteşem insanlaaara.s. aaaaaah ah einstein boşuna dememiş önyargıları kırmak atomu parçalamaktan daha zordur diye!!! keşke bn de gelebilsem sizin buluşmalarasenağlamasenağlamasenağlama ama yok işte, bi türlü ikna edemiyorum bizimkileri:enbuyukkk::enbuyukkk:
http://img124.imageshack.us/img124/903/gunaydin29765tb.jpg[/IMG
slm kizlar bende adanaliyim araniza yeni katildim
suan canim memleketimde degilim orayi cok ozledim:(:(
selammm adanalı muhteşem insanlaaara.s. aaaaaah ah einstein boşuna dememiş önyargıları kırmak atomu parçalamaktan daha zordur diye!!! keşke bn de gelebilsem sizin buluşmalarasenağlamasenağlamasenağlama ama yok işte, bi türlü ikna edemiyorum bizimkileri:enbuyukkk::enbuyukkk:
cnm yaa bn bu buluşmaamızda listede adını göremediim neden :uhm:hoşgeldin aramıza a.s. ne olsun işte evde
özlenmiyecek bi yerde değilki seni çook ii anlıyoruum inşallah en kısa zamnda sen de gelirsiin:Saruboceq:slm kizlar bende adanaliyim ama suanda yurtdisindayim adanayi cok ozledimcanim memleketim:1hug:
bazen bazı şeyleri insanlar kendileri isterler sanki yap yap der gibi şutarafagittianacım dogruya onay vermiyorlarsa sen de yalan vizesiyle geçiş izni alacaksın ;cumartesi carşıya diye evden çıkacaksın:jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?