selam kızlaaaaaaaaarr..ben daha önce de yazmıştım fakat sayfayı kaybetmiştim.şimdi azmettim ve tekrardan buldum, yine kaybetmeden abone olsam ii olacak:1rolleyes:.. ben de doğma büyüme adanalıyım ve üniversiteyi de burda okuyorum..sitede bu kadar çok adanalıyı görünce sevindirik oldumhihoyyythihoyyythihoyyyt
bende adanalıyım ve bundan gurur duyuyorum 1995 2001 arası üniversite ve görev için uzak kaldım tüm ailem burada ve ben başka şehirlerde yaşayamam
tekrardan selam adanalılaaaar..kaydirigubbakcemile2 bugündü sanırım buluşmanız.. umarım ii geçmiştir, bi dahakine ben de gelmek isterim...
inşallah cnm çıkmaz buyur gel,çok teşekkür ederim canımmm:1hug: aaay çok heyecanlandım, umarım bi sorun çıkmaz da ben de gelebilirim, tabi kabul ederseniz.
slm arkadaşlar bende adanalıyım yaneeeee.ama şuan d.bakırdayız eşimin işinden dolayı siz neler yaparsınız...yaaa bişiy sorucam ben renkli yazmak istiyorum ama olmuyor yaaa bana yardımcı olun lütfen senağlama
bende adanalıyım benide aranıza alırmısınız tekrar uzun süredir girmiyordum.neyse bizde görev nedeniyle şırnaktayız ADANAMI ÖZLEDİM.MENDERESİNİ.....ÇARŞISINI.....REALİ....PARKLARINI DAHA NE BİLEYİM HERŞEYİ YAA EN AZINDAN Bİ TANIDIK YÜZ OLUYOOO BURASI ÇOOOK ACAYİP Bİ YER ARKADAŞLALARIM NE Bİ PARKI NE Bİ GEZİLECEK ORTAMI VAR OFFFFFFFFFF BU SENE BİTSEYDİ İNŞALLAH
hatırladığına sevindim canım benim.şuan 4.5 aylık hamileyim kısmet olursa şubatta gelmeyi düşünüyorum inanın insanın memleketi gibi yoooooook kızlar
bır adanalı daha geldııı:)
ıyı bayramlar ...
evet canım kısmet olursa erkek.... kızlar adanada nerde doğum yaptınız doğumuma kısmet olursa geleceğimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?