Adana///01

azra sılacım çook teşkür ederim..cakmak caddesini biliyorum gidicem.bahsetdigin sengül magzasıda o caddedemi.inşlh gönlüme göre bulurum.kadın her bedende güzeldir dimi ama.:teytey:artık her gün ugrarım bu topige.tekrar teşkürlerŞeniz

nedemek.cnm.yardımım.olduysa
ınşalla.bulursun.ıstedğın.modelde
şenğül.moda.evı.de
dörtyol.tarafından.ğırdığınde.sağ.tarafta.sağ.kolunn.üzerınde.arasokakta
sor.bırrısı.elbet.yardımcı.olur

günaydın hanımlar hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
hepinize bol keyifli sağlıklı vede huzurlu bir gün dilerim a.s
öpüldünüz şekerler Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz ŞenizŞeniz Şeniz Şeniz

günaydın herkese nasılsınız gününz dünden güzel olsunnnnnnnnn

günaydınnnnnnnnnn :çok üzgünüm::çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

bana dua edin kötüyüm :CüvCüv: :ecrin_bebek::ecrin_bebek: -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

bana dua edin kötüyüm :CüvCüv: :ecrin_bebek::ecrin_bebek: -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

:sm_confused::uhm:allah yardımcın olsun hemşerim ne oldu :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

nıe kötü olasın cnm
ne güzel işte ikisi bi arada büyür gider
tmm senn için zor olur ama yarın bi bakmışsın kardeş kardeş oynarlar
bnce üzülme allahın ağrına gider sakat makat olur allah korusun

hayırlı olsun canım allah:1hug::1hug: kucana almak nasip etsiinnnn

mıyasem nasılsın toprağımŞeniz
memlekete gelip gıutmışsın:teytey:
ohhh ne güzel:dance::dance:

a.s.tşr edrrm toprağım iyim sen nasılsın evt gittim hava aldım çok şükür ailemi gördüm ani oldu ama ii oldu :teytey::dance:

merhaba arkadaşlar nasılsınız bakeem yerimseniben
bizde kayınvalidemle mantı yüksük çorbası döktük cokacimcoook buzluga katmak için.iyi oluyor darda kaldınmıı :jeyyar:

yok canım benim yanlış anladın. bulantım var, kokular başladı yemek yapamıyom.ondan kötüyüm yani. yoksa gelen hoş geldi sefa geldi. :ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…