ama şey bu hatun bizi bunalıma zorla itecek 57agırlıkta rejime girilir mi yahu:uhm:
bacım valla bende rejime yeni başladım bende 56 kilodayım
bana göre fazla kilom var boyum 1.65 yani en az 5 kilo vermeliğima.s
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ama şey bu hatun bizi bunalıma zorla itecek 57agırlıkta rejime girilir mi yahu:uhm:
ben günlerdir yokum da bir eskikligimi hisseden yoksenağlamasenağlama
allah rahmet eylesın sanada sabır versın melek.olmuş yavruncanım benim oğlum bir buçuk yaşındaydı vefat ettiğindesenağlama kan hastasıydı
ben günlerdir yokum da bir eskikligimi hisseden yoksenağlamasenağlama
Hayırdır ,hamarat neden kendini kötü hissediyorsun havalardan mı moralin mi bozuk canım benim..
günaydın arkadaşlara.s a.s a.s
herkese güzel bir gün dilerim a.s
benim günüm pek güzel değil kuzenimle birlikte sabah erkenden mezara :çok üzgünüm:gittik kuzenim oğlunu bende kendi oğlumu ziyaret ettik senağlama senağlama senağlama
canım demiştim ya iyi hizzetmiyorum diye-tatlicadiarzu-
kırmızı ışıkta geçen olmuş offff offff :ecrin_bebek: :CüvCüv:
anlamışko
allah rahmet eylesın sanada sabır versın melek.olmuş yavrun
[FONT=[/FONT]
canım benim :teselli: Allahın taktiri canım.tabiki yaşayan bilir.Allah sabır versin sizlere...:1hug:
canım demiştim ya iyi hizzetmiyorum diye-tatlicadiarzu-
kırmızı ışıkta geçen olmuş offff offff :ecrin_bebek: :CüvCüv:
anlamışko
yani hamilesin:ecrin_bebek::CüvCüv: gözün aydın kaçıncı:dance::dance:
merhaba arkadaşlar nasılsınız bakem yerimseniben
cnm öncelıkle hoşgelmışsına.s.slm arkadaşlara.s.bana yardımcı olun lüten adanada için şık bişeyler alabilecegim bi yerler varmı:bbo:sölemesi ayıp birazda büyük bedenimkaydirigubbakcemile2hani hem iri hem şık nası nerde olunur yardım dügün geliyo daha bişey yok giyecegim.ben yeni geldim buraya.eşim buralı ama oda bişey bilmiyo
walla bacı 2009 senn senen oldu bi yerlerını kaşı ki nazar değmesınbenden haberler:kendi kurumuma döndüm,tapumuzu bugün ögleden sonra tapumuzu aldık pek bir koşturuyorum ve şuan oldugum birimde bilgisayarım yok kkya ve sizlere hasret kaldım
azracım nasılsın canım :1hug: koskocaa topide senle ben varız :uhm: kimsecikler yook gııı -tatlicadiarzu-geçende yine sen vardın kaydirigubbakcemile3sanırım burası bize emanet.nöbeti devretceğin zaman haber ver gııı :roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol:
buralar.bıze.emanet.bnde.dedıkodu.yapcak.bırını.arıoodum.nese.sen.karşıma.çıktın
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3