Adana///01

canım benim :teselli: Allahın taktiri canım.tabiki yaşayan bilir.Allah sabır versin sizlere...:1hug:

günaydın hemşerilerim kaydirigubbakcemile5

herkese sağlıklı,huzurlu vede mutlu bir gün diliyorum a.s a.s a.s

canım demiştim ya iyi hizzetmiyorum diye-tatlicadiarzu-
kırmızı ışıkta geçen olmuş offff offff :ecrin_bebek: :CüvCüv:
anlamışko

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: kız koptum vallah ne güzel anlatmışsın yaa:roflol:
allah tamamına erdirsin canım hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

günaydın herkese lahana bebek canım üzüldüm allah sabır versin sanada bitanem

slm arkadaşlara.s.bana yardımcı olun lüten adanada için şık bişeyler alabilecegim bi yerler varmı:bbo:sölemesi ayıp birazda büyük bedenimkaydirigubbakcemile2hani hem iri hem şık nası nerde olunur yardım dügün geliyo daha bişey yok giyecegim.ben yeni geldim buraya.eşim buralı ama oda bişey bilmiyo

benden haberler:kendi kurumuma döndüm,tapumuzu bugün ögleden sonra tapumuzu aldık pek bir koşturuyorum ve şuan oldugum birimde bilgisayarım yok kkya ve sizlere hasret kaldım

cnm öncelıkle hoşgelmışsına.s.
çakmak caddesını biliyorsundur bılmıyosanda duymuşsundur
adananın merkezı çarşısı orda mağazalar vargenelde
bırde girışte 50mtre sonra şengül mağazası var sırf abıye satıyor büyük bedende var
(sölemesı ayup acuktan bnde büsbüyükbedenımde:jeyyar:)
orda yoksa çakmak caddesınden çık vakıflar sarayına git elbet bışey bulursunhihoyyyt

benden haberler:kendi kurumuma döndüm,tapumuzu bugün ögleden sonra tapumuzu aldık pek bir koşturuyorum ve şuan oldugum birimde bilgisayarım yok kkya ve sizlere hasret kaldım
walla bacı 2009 senn senen oldu bi yerlerını kaşı ki nazar değmesın
hayırlı uğurlu olsun:dance::enbuyukkk:

azracım nasılsın canım :1hug: koskocaa topide senle ben varız :uhm: kimsecikler yook gııı -tatlicadiarzu-geçende yine sen vardın kaydirigubbakcemile3sanırım burası bize emanet.nöbeti devretceğin zaman haber ver gııı :roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol:
buralar.bıze.emanet.bnde.dedıkodu.yapcak.bırını.arıoodum.nese.sen.karşıma.çıktın
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol:
buralar.bıze.emanet.bnde.dedıkodu.yapcak.bırını.arıoodum.nese.sen.karşıma.çıktın
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ilahii azra kııııs :roflol::roflol::roflol::roflol:
haleen kimsecikler yok görüon dimee :mymeka::roflol::roflol:
yemekteyiz başladımı kıııs :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…