• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adana///01

Kızlar iyi geceler. Sizleri özledim. Tatilde yatılı misafirlerim vardı. Aman Allah yokluklarını vermesin çok yoruldum. Şimdilerdede ev temizliyorum. Bir perdelerim kaldı. O yüzden sizlerin ziyaretine gelemedim. Ama sizlerin sıcaklığını çok özledim.

Öpüldünüz Adananın güzel bayanları

günaydın adananın güzel hatunları hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

hepinizin CUMASI MÜBAREK OLSUN :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

cumanzmbarekolsunvm4ge4.jpg

günaydın herkeseeeeeeeeeeeeeeee sanada günaydın azra_sıla lahana bebek hayırlı cümalar dilerimmmmmmmmmm
b-294203-cuma_tebriği.jpg

Kızlar iyi geceler. Sizleri özledim. Tatilde yatılı misafirlerim vardı. Aman Allah yokluklarını vermesin çok yoruldum. Şimdilerdede ev temizliyorum. Bir perdelerim kaldı. O yüzden sizlerin ziyaretine gelemedim. Ama sizlerin sıcaklığını çok özledim.

Öpüldünüz Adananın güzel bayanları

ellerine emegine saglık Allah kuvvet versin,kolay gelsin ohh şimdi heryer misler gibi olmuştur

canım smıley ımdan anlamadınmı neyse ozaman söyliyim hamişim.bulantılarım var.aferdersiniz çıkarıyorum.anlıycan çok kötü bi durumdayım mirmirmirmir
-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu- :CüvCüv::CüvCüv:

hayırlı ugurlu olsun koynuna veren Rabbim kucagına almayı nasip etsin gebelik tüm metabolizmanın alt üst oldugu hormonlarının tamamen başka hal aldıgı çok meşakatli bir süreç sana bol kuvvet diliyorum :1hug:

Back