Adana///01

Selam canlarım,

Gezmekten kk'ya giremez oldum ama kalbim sizinle,Nasılsınız cadılar,ben iyiyim,azra cadısı ve annesi yarın bize gelecekmiş..:dilcikar:
Ne yapsam acabahihoyyyt
iyi gezmeler hanımlar,keyifli sohpetler sizlere bu arada azra-sıla'nın da pc tamir olmuş anlaşılan gözümüz aydın
:lepi::lepi:

günaydın bayanlar .delikafadulden tarsustaydım bi kaç gündür.nabersiniz ya azra tesadüf hep senden sonra mj yazıyorum.sende kocaman mj.lar gönderiyosun.senin altında eziliyorum vallaÇok üzgünüm çoook :dilcikar::dilcikar::dilcikar:

Son düzenleme:
herkse merhaba sevgili hemşehrilerim:1hug: a.s. a.s
hepinize güzel bir pazar dilerim a.s giremedim kaç gün başsağlığı mesajlarınız için teşekkür ederim :1hug:

Sorma bacım, 10 aydır evdeyim habire yiyorum sıkıntıdan.Hiç almadığım kadar aldım kilo 57 olmuşum,inşallah vereceğim..

57 de çokmu :uhm: bende zannettim bayaa bir kilolusun kaydirigubbakcemile3
gerçi formda kalmak iyidir hihoyyyt
bende aldım sankim bu günlerde:uhm:bişeyler yapmak lazım CADIARZU
ama ben yemedende duramamkiii...:roflol:

günaydın ADANA hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
herkese güzel vede sağlıklı mutlu bir hafta dilerim :teytey: :teytey: :teytey:

slm adanana nasılsınız bir hafta adanadaydım ani oldu gidişim sizler nasılsınız süperdi bir hafta ailemle beraberdim havada çok güzeldi:dance::teytey:a.s.a.s.a.s.a.s.

hoşgeldin canım ama yoklugun hemen belli oluyor
bir daha haber vermeden gitme evet sansından güzeldi havalar bir iki gündür yagmur yagıyor yine kapandı havalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…