Adana///01

kaydirigubbakcemile2herkese günaydın.nasılsınızkaydirigubbakcemile2 delikafadulden hihoyyythihoyyytsengözlerimebaksanab
bugün hava cok güzel dimi

çooook tşk ederim canlarım :1hug: bugün daha iyiyim.dün pansuman yaptırdım.birde aşı anam sol kolum şiştii :bbo:sağ elimde sarılı :bbo:vayy anam vayyyyykaydirigubbakcemile3
papatyam bilmiom kimin nazarı değdii gıııı öptm sizlerii kocaman Şeniz

çok geçmiş olsun tüm sinirler parmak uçlarında toplandıgına el çok can yakar bilirim ben de yıllar önce bir kurban bayramında elimi dogramıştımkötükedihüso

slm geldim ama kimseler yokkkkkkkkkkkjanetcim evt çocuklardan sıra gelmiyo pc bana arasıra giliyom işte

yagmur vay yaaa oh işte bugün gezemeyeceksin (bak hemen de nasıl fesatlık yaptım gördün mü kuzum)

slm nasılsınız burdada kapalı ama yağmur yağmıyo:dance::teytey:kaydirigubbakcemile5

ii akşamlar herkese bu gün hava açtı öğleden sonra arkadaşla beraer çocuklar denz sefası yaptık çarşı pazar dolaştık çok yoruldum valla sizler ne aptınız gerçi kimseler yok şu anda ama:uhm::uhm::sm_confused::sm_confused::1ninca:

günaydınlar,selam olsun tüm canlara tüm din kardeşlerimizin bayramı olan bu mübarek gün benim için çifte bayram ;çünkü sevgili eşim tam da namaz saati burda

:1no2::çok üzgünüm::herkese günaydınnnnnn.
ya kızlaar gece hiç uyuyamadım dün misafirim vardı.bi gün önce temizlik yapmıştım.gece boynumun ağrısından yatamadım.galiba boyun fıtığı var bende.pzt doktora gidicem.kolumda uyuşuyor gece.çok kötü bişe yani :1no2: senağlama:çok üzgünüm:

a.s.geçmiş olsun hemşerim:çok üzgünüm: kıyammya hemen git çok zor ağrısı bilirim ara sıra bende olur iğneleri yedikten sonra gelirim kendime anca:1hug::1hug:

merhaba hemşerilerimkaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
hepinizin cuması mübarek olsun:Saruboceq:

hamaratçım bak hemen geldim

çok geçmiş olsun canım yaa :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…