Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
miyase hemserim bende sen varsın diye yazmıstım ama sonra ses cıkmayınca vazğectim ben bu isi tam kavrayamadım heralde yeni ğördüm yazını
Saat gece yarım ama ben bir türlü uyuyamıyorum.Uykum var aslında ama nedense uyuyamıyorum.Kızlara bir bakim, kim var kim yok dedim ama maşallah hepiniz uyumuşsunuz.
burda hava çok günaşli bu gün:teytey::dance:a.s.:dance:
efem yine ben kızlar diyordunuz ki:'vay bu misafir şunun şurasında 3-5günü var yalandan seviyormuş gibi gözukelim fılan....' naber başınıza temelli kaldım kocişkomun tayini çıktı: motor meslek lisesi artık temelli aranızdayım
günaydııın bacılar. nasılsınız. albüm yaptım baksanıza.
ciddimisn sen bacı:1shok:
çok sevındım yadelikafaduldendelikafadulden
hadi gözün 4 yerden aydın olsunkaydirigubbakcemile2
biz seni çok seviyoruzŞeniz
ve inan ki dualarımz kabul oldu:Saruboceq:
artıkın senin evinde de buluşma yaparız bol bolkötükedihüsosositososito
asıl senn bizden çekeceğın varşakkıdı
sen üzül adanada kaldığına:roflol::roflol::roflol:
günaydııın bacılar. nasılsınız. albüm yaptım baksanıza.
kısslaaar nasılsınız bakem.başıma neler geldi bilseniz.dün avcumun içi kaseyle kesildisenağlama.eşim hemen acile götürdü 5 dikiş attılar.çok derin kesilmiş bacılar anlamadım valla nasıl öle oldu :uhm::uhm: yinede çook şükür :Saruboceq: bi bakem dedim yerimseniben öptm sizleri Şeniz yazamıoooooooooooommsenağlama
Kimin nazarı deydi sana sevindiriğim,senağlamageçmişler olsun.Allah beterinden saklasın.:Saruboceq: