• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adana///01

miyase hemserim bende sen varsın diye yazmıstım ama sonra ses cıkmayınca vazğectim ben bu isi tam kavrayamadım heralde yeni ğördüm yazını

miyase hemserim bende sen varsın diye yazmıstım ama sonra ses cıkmayınca vazğectim ben bu isi tam kavrayamadım heralde yeni ğördüm yazını

a.solsun be hemşerim yeterk gönüller bir olsun canım :1hug:ŞenizŞeniz

Saat gece yarım ama ben bir türlü uyuyamıyorum.Uykum var aslında ama nedense uyuyamıyorum.Kızlara bir bakim, kim var kim yok dedim ama maşallah hepiniz uyumuşsunuz.

ben vardım canım ama görmedimkaydirigubbakcemile3 bilseydim açık olduğunu yazardım canım.ama kapatmışsın sen senağlama bende yatiim artık demiii...
hayırlı geceler arkadaşlar.öpüyorum sizleriiŞeniz
hııım bu arada yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz:1hug:

gunaydin27wx2.jpg

günadın sevene sevmeyene gülene gülmeyene kocaman günaydın herkeseeeeeeeee

burda hava çok günaşli bu gün:teytey::dance:a.s.:dance:

cümleten günaydınlar,hayırlı günler bülbülün çektigi dili belasıdır 15günlük yoklugumda beni özlediniz degil mi?????

efem yine ben kızlar diyordunuz ki:'vay bu misafir şunun şurasında 3-5günü var yalandan seviyormuş gibi gözukelim fılan....' naber başınıza temelli kaldım kocişkomun tayini çıktı: motor meslek lisesi artık temelli aranızdayım

efem yine ben kızlar diyordunuz ki:'vay bu misafir şunun şurasında 3-5günü var yalandan seviyormuş gibi gözukelim fılan....' naber başınıza temelli kaldım kocişkomun tayini çıktı: motor meslek lisesi artık temelli aranızdayım

ciddimisn sen bacı:1shok:
çok sevındım yadelikafaduldendelikafadulden
hadi gözün 4 yerden aydın olsunkaydirigubbakcemile2
biz seni çok seviyoruzŞeniz
ve inan ki dualarımz kabul oldu:Saruboceq:
artıkın senin evinde de buluşma yaparız bol bolkötükedihüsosositosositokaydirigubbakcemile4
asıl senn bizden çekeceğın varşakkıdı
sen üzül adanada kaldığına:roflol::roflol::roflol:

ciddimisn sen bacı:1shok:
çok sevındım yadelikafaduldendelikafadulden
hadi gözün 4 yerden aydın olsunkaydirigubbakcemile2
biz seni çok seviyoruzŞeniz
ve inan ki dualarımz kabul oldu:Saruboceq:
artıkın senin evinde de buluşma yaparız bol bolkötükedihüsosositosositokaydirigubbakcemile4
asıl senn bizden çekeceğın varşakkıdı
sen üzül adanada kaldığına:roflol::roflol::roflol:

güç bela kavuştugum evimde enşen kk buluşmaları olsun isterim sizleri büyük bir zevkle agırlamak kısmet olur inşAllah ;ama şimcilik eşyalarım gelene kadar kocişimle heryere misafir olacaz beni kabul edene promosyonum war artıkın

oynar ya teyzesi oynamazmı.zaten çocuk kendisiyle oynıyacak heryaştan canlıya hazır.yeterki oyun olsun sıkılıyor tek başına yavruumm

kısslaaar nasılsınız bakem.başıma neler geldi bilseniz.dün avcumun içi kaseyle kesildisenağlama.eşim hemen acile götürdü 5 dikiş attılar.çok derin kesilmiş bacılar anlamadım valla nasıl öle oldu :uhm::uhm: yinede çook şükür :Saruboceq: bi bakem dedim yerimseniben öptm sizleri Şeniz yazamıoooooooooooommsenağlama

kısslaaar nasılsınız bakem.başıma neler geldi bilseniz.dün avcumun içi kaseyle kesildisenağlama.eşim hemen acile götürdü 5 dikiş attılar.çok derin kesilmiş bacılar anlamadım valla nasıl öle oldu :uhm::uhm: yinede çook şükür :Saruboceq: bi bakem dedim yerimseniben öptm sizleri Şeniz yazamıoooooooooooommsenağlama

ay cnm bnm çok çok geçmiş olsun :1hug:bi iyiliğin karşı gelmiş
damara geldi i dikiş atmışlar bu bnm bugün böle 2. haber alışım
dayımın kızı kayserıden tatile geldi
misafirlikte oynarken cam kırılmış burnuna 3 dikiş atmışlar
cnm tekrardn çok geçmş olsun:teselli::nazar:

Back