• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adana///01

ders173atiyefd4.gif

adanalı gızlar günaydınhihoyyyt .valla ben sizi ve toıpiğinizi çok seviyom.bizim mersin tam allahlık.:dilcikar::dilcikar::dilcikar:çok gıcıklar buluşma ayarladık kimse katılmadı. benide aranıza alın.ben garip bi kuşum.:çok üzgünüm::çok üzgünüm: bidahaki buluşmanızıda 12 gibi yapın olmazmı :1hug::1hug: :a015::a015:

adanalı gızlar günaydınhihoyyyt .valla ben sizi ve toıpiğinizi çok seviyom.bizim mersin tam allahlık.:dilcikar::dilcikar::dilcikar:çok gıcıklar buluşma ayarladık kimse katılmadı. benide aranıza alın.ben garip bi kuşum.:çok üzgünüm::çok üzgünüm: bidahaki buluşmanızıda 12 gibi yapın olmazmı :1hug::1hug: :a015::a015:

hoş geldin girdin bilea.s. aramıza canım adana mersin arası neki sinır hemşeriyiz

Günaydın, günün aydın olsun.
Üzüntü ve kader senden uzakta olsun.
Nazlar niyazlar gelsin seni bulsun.
Aydınlık dolu güzel bir günün olsun.
Yarının dünden güzel
Dünün hatıra olsun
Isıtsın güneş içini
Ne dilersen o olsun

merhaba arkadaşlar.nasılsınız bakeem yerimsenibenbirkaç gündür yüzümıyordum.dün eşimin okul arkadaşı adanadan d.bakıra geldi banka için bankacı işi varmış burda bir arkadaşıyla cokacimcoook bizde akşam saat 10 da kalktı gamyoncuiremsu.ancak ortalık topladım-tatlicadiarzu-önceki günde emir rahatsızdı doktora götürdük öle iştee birkaç gündür açamadım.eee sizler ne yapısınıız.sengözlerimebaksanab

slm burada yağmur yağıyo bu gün hemşerilerim adanaya karmı yağdı paptya inanmam kız:uhm::uhm:canım adanam karda yağsa yağmurda yinede güzeldir:1hug::1hug:

:mymeka:miyasecim oldumu şimdi yapıpda dağıtmamak.:mymeka: hemen kargoyla yolluyosun.. hiç yakıştıramadım:kızgın::kızgın::kızgın:

a.s.canım benim istedin aşure olsun yeterki iste yolladım bile :roflol::roflol::içelim:senin canın sağ olsun :1hug::1hug:

eminmisin kız buralara kar filan yağmadı ama bol bol yağmur var ve hava insanı cok boğuyor

janet ixsir alta görüyom ama ses verin hoş geldinz arkadaşlarrrrrrrr

hoş bulduk arkadaşım ama gitmişsin ben yeni katıldım baştaki sayfaları okuyodum.yarı adanalı sayılırım.eşim adanalı adanada yaşıyorum.selam hepinizeeeeeea.s.

hoş bulduk arkadaşım ama gitmişsin ben yeni katıldım baştaki sayfaları okuyodum.yarı adanalı sayılırım.eşim adanalı adanada yaşıyorum.selam hepinizeeeeeea.s.

a.s.a.s.olsun canım hemşerim sefalar getirdin canım nasılsın güzel paylaşımlar dilerimmmm:1hug::1hug::1hug:a.s.

neyse ben çıkıyom hemşerim dilerim gine görüşürüz öptümm

a.s.a.s.olsun canım hemşerim sefalar getirdin canım nasılsın güzel paylaşımlar dilerimmmm:1hug::1hug::1hug:a.s.

taşekkür ederim iyiyim inşlh daha cook görüşürüz.bu arada kısır yapmışsın resmi harikaydı o sayfayı gezerken gördüm azım sulandı becokacimcoookcokacimcoook:1hug:

bayılıyorum adanalılara ya çok sıcak ama dobra insanlar şu düyada herkesin olması gerektiği gibiler keşke bende tam adanalı olsamm:1rolleyes::1rolleyes::hooray:

Back