Adana///01

:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
bnde,mıyasemle.giderim

günaydıın kızlaaarr buluşmanızın fotolarına baktım.vallada öğlen olsaydı gelecektim.bidahaki sefere öğlen yapın olmazmı.hepinizi öptüm.

aayy bide unutmadam yemekteyizdeki rezillik neydi öyle ya adanayı rezil ettiler.bence onlar adanalı falan değildi.bide fatma hanıma çok haksızlık yaptılar.çok üzüldüm onun için.hele o selbi denen şirret neydi.. o kadar 1000 kişinin içinde bula bula onlarımı buldular anlamadım

******* Umut Çiçekleri *******

Güneşli değildir hep gönül bahçem
Yıldırımlar düşer,şimşekler çakar
ara sıra
Umut çiçekleri ekerim tekrar
Açsınlar diye gelecek bahara.....

:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
bnde,mıyasemle.giderim

gelirim kız bende gezmeyi severim helede vitrinlere bakmaya sorma adana olsunda neresi olursa olsun gezeriz alış veriş oh ne güzel:sm_cool::teytey::dance:

azra _sıla toprağım beni idar edecen hasta yaşlı yorgun bi kadınım ayaklarım acırsa:roflol::roflol::roflol:karışmamam:sm_cool::sm_cool:

ii akşamlar adanalılar nasılsınız kimseler uğramamışya of beni yalnız bıraktınız küstüm size:dilcikar::1shok::roflol:ŞenizŞeniz

ii akşamlar adanalılar nasılsınız kimseler uğramamışya of beni yalnız bıraktınız küstüm size:dilcikar::1shok::roflol:ŞenizŞeniz

ben burdayım canım üzülmee :teselli:.ama kimsecikler yookCADIARZU ne yapıolar bunlar dersin :uhm:eee canım sen nasılsın nasıl gidiyor hayat :1hug:

ben burdayım canım üzülmee :teselli:.ama kimsecikler yookCADIARZU ne yapıolar bunlar dersin :uhm:eee canım sen nasılsın nasıl gidiyor hayat :1hug:

tşr iyim canım evdeyim çocuklarla eşim karakola gitit bende kkya bakim dedm az hava çok güzel burda yarında karneleri alacaz hayrılısıyla hayat devam ediyo işte sen nasılsın sevindirik hemşerimmm:sm_confused::1hug::1hug:

tüm adanalı kalbı güzel arkadaşlarıma kocaman günaydın ve cumanız mübarek olsun
papatyamızın annesı dün amelıyat oldu
çok çok geçmiş olsun dıleklerımı sunuyorumŞeniz
rabbım.tez.zamanda.şıfa.versın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…