• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adana///01

ay canım komşum hamarat33 hoşgeldin şekercim işte biz böyleyiz durdugumuz yerde duramıyoruz kanımız kaynıyo seni de kaynatalım istersen ne dersin ???

arkadaşlar nasılsınız bakalım.bugün d.bakır kapkara valla.bi yağmur bi yağmur içim karardı bee...adana günlük güneşlikmiş k.validem öyle dedii.ne güzel valla.burdada sabahmı oldu geceme oldu belli değil.öpüyorum sizlerii....

slm herkese buna şükür papayam biliyom kötü bi olay yaşayınca daha kötü 2 yıl önce oğlumda geçirmişti allahım oğumu bize geri vardi çok şükür allh kimselere göstermesin:Saruboceq::Saruboceq::teselli::teselli::1hug::nazar:

goodmorning39cp8.jpg

günaydın hemşerilerimin ern güzelleri umarım sağlıklı sıhhatli gamsız kedersiz bir hafta geçiririz

günaydın:1hug: güneşli bir sabaha uyanan, adananın güzelleri.kaydirigubbakcemile5
güzel bir pazartesi,:lepi: güzel bir hafta diliyorum hepinize.
bugün çok önemli,sırnaşık şey çok sevdiğim misafirlerim var.sengözlerimebaksanab
bugün:1rolleyes: güzel geçecek yine benim için.kaydirigubbakcemile3​

bekle güzel toprağım ,bi tane memlektim allahın izniyle cumartesi oradayım inşaallah hemşolarım hasret bitiyyooooooooorrrrr.

Back