Adana///01

günaydın herkese güzel adanalılar gününüz gülleren güzel olsunnnnnn kocaman öptümmm

Günaydınlar herkese iyi haftalarrrrr
sunlight üyemizin bugün evlilik yıldönümü yanılmıyorsam 15.yılına adım atıyor sizin nazarınızda bu güzel gününü kutluyor saglık ve afiyetle nice yıllara diyorumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

olsun oda yakın buraya teşekkürler azra _sıla cım walla yalnızlıktan psikolojim bozuldu allah razı olsun burayı açandan

kızlar aranızda adanalı olup izmirde yaşayan yok mu?

sen neresindesin bilemiyorum ama halamlar narlıderede oturuyorlar halam kımyager 33yasında 3cocuk annesi cok anlayışlı aklı kamil bir hatundur cok sıkılıyorsan tanıştırabilirim uzak demezsen oturdukları yer yeni yerleşım sayılır hani bizim buranın 100.yıl tarafları gibi
erkek kardeşım orda 9eylul tıpta 4.sınıf Allah düşürmesin ama lazım olursa aklında bulunsun gurbet zordur kız olsa sana yoldas olurdu ama saygılı çocuktur ablası yanlış olmaz

Daylight ve miyase ilginize çok teşekkür ederim 8. aya giracem yakında doğuracam inşallah neyse annem adanada o gelecek yakında şimdi adanada olsam diyorum çakmak cad.gitsem bir yerde döner ayran yesem sonra kabak tatlısı yesem alışmışım memleketimin yemeklerine burada yok istediğim gibi düşünün ya adana kebap istiyorsun yanına domatesli yada pirinç pilavı veriyorlar salata yerine of of mahallemin kedisini bile özledim tekrar ilginize çok teşekkür ederim ben bucada oturuyorum

bucayı biliyorum yabancı diller fak ve hukuk fak var bizimkilere uzaksın günün de yaklaşmış 2otobüs çekemezsın bir de yolda dogurursun alim Allah Atatürk araştırma hastanesine mı gidiyorsun ?orda da yıne uzman dr arkadaşım çalısıyo

slm ben geldim alış verişe çıktım geldim yenii hava zaten bozuktu yoruldum ya bu gün

of ya gene kimse yok neyse bi gelen oldu hoş geldin niwlife ne haber canımm

günaydın canım adanalılar bu gün nasılsınız gününüz gülerden güzel olsun kocaman öptümmm

toprağım ne oldu azra_sıla hayırdır hastamısın yoksa uyku tutumadı patya sanada günaydın toprağımada günaydınnnnnnnnn:1hug::teytey::teytey:a.s.a.s.

toprağım ne oldu azra_sıla hayırdır hastamısın yoksa uyku tutumadı patya sanada günaydın toprağımada günaydınnnnnnnnn:1hug::teytey::teytey:a.s.a.s.

yok cnm hasta değilmde uykuya hasretim
bnm kız sabah daha hava aydınlnamdan kalkıoo
ama bi gün değil iki gün değil hergüün
allah yardımcım olsuun walla:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…