• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adana///01

bucayı biliyorum yabancı diller fak ve hukuk fak var bizimkilere uzaksın günün de yaklaşmış 2otobüs çekemezsın bir de yolda dogurursun alim Allah Atatürk araştırma hastanesine mı gidiyorsun ?orda da yıne uzman dr arkadaşım çalısıyo

teşekkür ederim canım biz hukuk fak.de arabalıkyani uzağız walla daha bir doktor bulamadım ayın 13 için ege tıp fak.den bir yard.doç. bulduk oda zorla dur bakim bide ona görinim az önce tetanoz aşısı için sağlık ocağına gittim geldim yorgunluktan walla artık doğsun istiyorum yetişemiyorum hem ev hem yemek tek başıma yinede ilgine teşekkürler

yok cnm hasta değilmde uykuya hasretim
bnm kız sabah daha hava aydınlnamdan kalkıoo
ama bi gün değil iki gün değil hergüün
allah yardımcım olsuun walla:Saruboceq:

a.s.a.s.:teytey:allh yardımcın olsun canım :Saruboceq:o saate çocuk neden kalkıyoki :1no2::sm_confused::sm_confused::1hug:

gunaydın cnm adanalı arkadaslarımkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

59126gs6yc1l4xk.gif

günaydın adanalılar nasılsınız beende bu gün dişcye gidecem öğleden sonra gine okula toplantı varmış yoğunum işleri bitirip çıkacam ama size günaydın demeden çıkmadımmmmmmm:1hug::1hug::1hug:a.s.

yüregine saglık miyase geçmiş olsun başta sana olmak üzere adana'nın tüm güzellerine saglıklı günler diliyorum

yiyin için bakalımadanadan uzaktakiler ne yapsın walla o kadar imraniyorum ki keşke bende adanada olsaydım doğumu orada mı yapsam ne aman bugün yerimden kalkamıyorum ağrılardan bide ege ünv. kontrolum var neyse benim yerimede yiyin için bu arada adanada yeni doğan bebeğe yapılan adetlerimiz neler burada da yapayım istiyorum hoşçakalın

Aaaa aşkolsun şekerim sen güzel tarçınlı bol cevizli kaynarımızı yap biz kk nın uçagına doluşup geliyoruz ee artık diş cıkartınca da diş hedigini biz teyzeleri pişiririz sen merak etme ilk aklıma gelenler bunlar 40çıkarırken dualarla olur hanımlar arasında bir Yasın okutarak hani adagın filan varsa acelebacı düşünülebilir ismirliler dermiş bunlar ne ola:1shok::1shok:

anneme söyledim zaten kendini unut ama kaynar baharatı unutma gelirken diye burada onu bilmiyorlar soğuk bi şerbet veriyorlar bide kızı olana 6. ayına girdiğinde kına yakıyorlarmış gelin kınası gibi bacılarım koşun gelin her geleneğimizde doluşur yer içeriz allah ne verdiyse

kış ayol ne soguk şerbet içimiz üşür yazın sıcakta 40derecede gene de ballı kaynar derim bak o kınayı yeni duyuyorum ben

Back