selamun aleyküm adanlılar
bnm hemşrim hatta akrabam miyase nrde Şeniz
ellerine sağlık cnm mis gbi olmuştr şimdi hijyen koksun heryer:hooray:a.s.:teytey:iyi akşamlar adanalılar toprağım sanada canım bitanem bu gün hiç giremedim ev le uğraştım temizlik yoruldum valla ama özlenmek güzel tşr ederim hemşerim akrabada çıktık oh ne güzel sırtımız yere glmez vallaaaaaaaaaaaa sevindim kaydirigubbakcemile:içelim::teytey::dance::1hug:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
oh oh gelsn kışlar ytr yandık acık da üşüyek:jeyyar:Özlemezmiyiz şekerim,alıştık benimsedik seni ,temizlik yaptım demişsin ellerine sağlık.
Adanamızda iki gündür iyice soğudu.
Aaaaa duyanda Azra'yı yaramaz bir şey sanacak.mirmirmirmirGönder bana ben bakarım dicem ama 5 günlüğüne tatile gidiyorum.:roflol:
:1rolleyes:
Yoksa seve seve bakardım..
gunaydın herkesee allahım sukurler olsun kı bgn bıraz daha erken kalktımmm:1shok::1shok:
bu gıdısle bn yata yata benım sonum ne olur allah kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
Cadı azra-sıla hanım gelmiyor ki bende öğrenip sana anlatim:roflol:
slm herkese ben geldim ama kmseler yok uyudunuzmu nerdesnizzzzzzzzzzzzz
burdyaız hemşerim benimmmmmmmmmmmmmmmm canım miyasecim :sm_cool::1hug:
a.s.a.s.güzel hemşerim hoş geldin nasılsın canımmmmmmmmm:1hug:
merhabalar ben mersinliyim ama adana da oturuyoruz. ne güzel ilişki kurmuşsunuz böyle. kıskanmadım desem yalan olur. o güzel merhabalardan birini de ben alabilir miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?