merhaba arkadaslar gercekten nasil davranacagimi bilmiyorum düsün düsün uyku filan kalmadi bende sizlere danisayim dedim sorun kayinvalide tabiki simdi size yenilerden anlatayim simdi kv taktik egistirdi galiba ne yapmaya calistigini az cok anladim mesala bugün evdeyim geldi bana kapiyi actim cocuklarda oynuyorlardi odalarinda cagirdi cocuklari gelin dedi sizi bize götüreyim evde yalniz ne yapacaksiniz hani ne diyecegimi sasirdim aldi cocuklri götürdü ne bir sorama ne bir sende gel deme hicbirsey yok bu siralar hepböyl yapmaya basladi iste benim evime geliyor esimle ben mesala konusuyoruz ben konusurken baska biseyden bahsediyor benim verdigim cevabi hic dinlemiyor oglunu cagiriyor cay icelim dye ben evdeyim hic teklif yok oglu onu cagiriyr bile bile cay icmeye benim isim varmi yokmu umurlarinda degil artik gercekten zoruma gidiyor hadi o kv ama esim diyorum ya benim hicmi degerim yok aksam olunca karin oldugum aklina gelmesin diyorum bu sefer kavgaci oluyorum inanin aglamaktan yazamiyorum ben ne yapayim simdi nolur bana bir akil verin delirttiler beni uyku falan uyuyamiyorum bosanmayi bile düsünüyorum artik esimi seviyorum ama olmaz böyle uzun oldu biraz kusura bakmayin
hepiniz sagolun arkadaslar bu saate kadar giremedim kv ye caya gittik tabii davetli olan ben degildim oglunu aramis cagirmis bende dedim esime ee ben cay yaptim diye hicc umrunda degil sizin dediginiz gibide yapiyorum ama öyle bir arsizlasmiski kovsan yine ayni esimden kaynaklaniyor sogudum galiba bir görseniz anlatamam cocuklara gelince anlamiyorlarki kücükler daha bilmiyorum ne yapacagim mesalabugün cagirdiginda gitmem dedim esim almis cocuklari yanina diyorki birakin salagi gidelim diyor yumruk gibi oturdu bogazima noldu bu adama anlayamiyorum bu kadar bagli degildi ailesine
salak mı..bravo eşine..yakında çocukların da salak demeye başlar sana
sen kv den önce eşine kafayı takmalısın..
eşin seni adam yerine koymuyor bence..
Eşin seni sayacak sonra da Kv ye seni saydıracak..
üzgünüm ama sen eşinle hallet ilkönce bu saygı meselesini..
Arkadaşlar lütfen güzel akıllar verelim ne demek o yokmuş gibi davran hoşgeldin deme bu davranışlarda bulunsa bu seferde eşi yüklenecek neden anneme böyle yapıyosun diye sonra eşiyle arası bozulacak konu sahibinin. Onun yerine tatlı dille altta alta eşinle konuş çocuklarının üzerinde daha çok söz sahibi ol mesela çocuklarımı almaya geldi yemek yiyecekler veya banyo yaptırcam götürme de.
merhaba arkadaslar gercekten nasil davranacagimi bilmiyorum düsün düsün uyku filan kalmadi bende sizlere danisayim dedim sorun kayinvalide tabiki simdi size yenilerden anlatayim simdi kv taktik egistirdi galiba ne yapmaya calistigini az cok anladim mesala bugün evdeyim geldi bana kapiyi actim cocuklarda oynuyorlardi odalarinda cagirdi cocuklari gelin dedi sizi bize götüreyim evde yalniz ne yapacaksiniz hani ne diyecegimi sasirdim aldi cocuklri götürdü ne bir sorama ne bir sende gel deme hicbirsey yok bu siralar hepböyl yapmaya basladi iste benim evime geliyor esimle ben mesala konusuyoruz ben konusurken baska biseyden bahsediyor benim verdigim cevabi hic dinlemiyor oglunu cagiriyor cay icelim dye ben evdeyim hic teklif yok oglu onu cagiriyr bile bile cay icmeye benim isim varmi yokmu umurlarinda degil artik gercekten zoruma gidiyor hadi o kv ama esim diyorum ya benim hicmi degerim yok aksam olunca karin oldugum aklina gelmesin diyorum bu sefer kavgaci oluyorum inanin aglamaktan yazamiyorum ben ne yapayim simdi nolur bana bir akil verin delirttiler beni uyku falan uyuyamiyorum bosanmayi bile düsünüyorum artik esimi seviyorum ama olmaz böyle uzun oldu biraz kusura bakmayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?