adam yerine konmamak

kova4

Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2013
295
1
16
Kayseri
merhaba arkadaslar gercekten nasil davranacagimi bilmiyorum düsün düsün uyku filan kalmadi bende sizlere danisayim dedim sorun kayinvalide tabiki simdi size yenilerden anlatayim simdi kv taktik egistirdi galiba ne yapmaya calistigini az cok anladim mesala bugün evdeyim geldi bana kapiyi actim cocuklarda oynuyorlardi odalarinda cagirdi cocuklari gelin dedi sizi bize götüreyim evde yalniz ne yapacaksiniz hani ne diyecegimi sasirdim aldi cocuklri götürdü ne bir sorama ne bir sende gel deme hicbirsey yok bu siralar hepböyl yapmaya basladi iste benim evime geliyor esimle ben mesala konusuyoruz ben konusurken baska biseyden bahsediyor benim verdigim cevabi hic dinlemiyor oglunu cagiriyor cay icelim dye ben evdeyim hic teklif yok oglu onu cagiriyr bile bile cay icmeye benim isim varmi yokmu umurlarinda degil artik gercekten zoruma gidiyor hadi o kv ama esim diyorum ya benim hicmi degerim yok aksam olunca karin oldugum aklina gelmesin diyorum bu sefer kavgaci oluyorum inanin aglamaktan yazamiyorum ben ne yapayim simdi nolur bana bir akil verin delirttiler beni uyku falan uyuyamiyorum bosanmayi bile düsünüyorum artik esimi seviyorum ama olmaz böyle uzun oldu biraz kusura bakmayin

Ne demek seni takmamak. Kim oluyormuşta senin evinde seni kaile almıormuş. Keşke kayınvalideler olmasa. Bence sende ona aynısını yap. o yokmuş gibi davran. böylece ne hissettiğini anlar. ama çocuklarım var diyorsun boşanırsan meydan kayınvalidene kalır. sakın düşünme. sabret ve ona onun taktiğiyle yaklaş..

Canim soyle cocuklarimi aliyo. Cocuklara deki benden izin aldiniz mi. Kadin surat asarsa anne boyle olmaz edep ogrensin cocuklar anne babadan izin almayi bilsinler de gecisyir. Musade etme boule oatavatsizliklara. Lafini mi boudu. " bi saniye ann tamamliyayim ben " de.... cayami cagirmadi. Askolsun beni cagirmiyosmusun de.sen susarsan hasta olur cikarsin ona gore

geldiğinde kapıyı açma açarsan da çocuklarınla konuş benden izin almadan nereye de gidemezsiniz de..

ona gitme gelince o yokmuş gibi davran hoşgeldin deme gitme muhattap olma..

sen de sadece eşinle konuş o sinir olsun..

ama önce eşine durumu söyle bundan sonra ben de böyle davranıcam haberin olsun de..

haketmiş çoktan..

çocukların küçükmü, önceden konuş annemden izin almadan gidemeyiz desinler babannelerine
yada kapıyı yarım aç buyur anne bişeymi vardı de,
oturmaya geldim falan deyince benimle doğru dürüst konuşmuyorsunki oturup napıcan de

bak sen edepsize.. Lafa bak gelin götüriyim evde yalnız napıcaksınızmış.. niye yalnız olsunlar çocuklar anaları var.. ayy sinir oldum.. bence de arkadaşlar haklı aynı taktiği uygula.. Benm kv de yapar o laf kesme olayını bazen.. Ama sırf bana değil herkese yapıyor öyle bi durumda annecim lafını unutma ben bitireyim bi sn diyorum.. Hee pardon diyo :) oğlunu tek çaya çağırması ne kadar ayıp.. azmış bu ağzının payını vermek gerek.. aynı tavırla yaklaşmaktan başka etkili çözüm yok bence.. Canını sıkma ağlama güçlü ol..

Arkadaşlar lütfen güzel akıllar verelim ne demek o yokmuş gibi davran hoşgeldin deme bu davranışlarda bulunsa bu seferde eşi yüklenecek neden anneme böyle yapıyosun diye sonra eşiyle arası bozulacak konu sahibinin. Onun yerine tatlı dille altta alta eşinle konuş çocuklarının üzerinde daha çok söz sahibi ol mesela çocuklarımı almaya geldi yemek yiyecekler veya banyo yaptırcam götürme de.

hepiniz sagolun arkadaslar bu saate kadar giremedim kv ye caya gittik tabii davetli olan ben degildim oglunu aramis cagirmis bende dedim esime ee ben cay yaptim diye hicc umrunda degil sizin dediginiz gibide yapiyorum ama öyle bir arsizlasmiski kovsan yine ayni esimden kaynaklaniyor sogudum galiba bir görseniz anlatamam cocuklara gelince anlamiyorlarki kücükler daha bilmiyorum ne yapacagim mesalabugün cagirdiginda gitmem dedim esim almis cocuklari yanina diyorki birakin salagi gidelim diyor yumruk gibi oturdu bogazima noldu bu adama anlayamiyorum bu kadar bagli degildi ailesine

salak mı..bravo eşine..yakında çocukların da salak demeye başlar sana
sen kv den önce eşine kafayı takmalısın..

eşin seni adam yerine koymuyor bence..

Eşin seni sayacak sonra da Kv ye seni saydıracak..

üzgünüm ama sen eşinle hallet ilkönce bu saygı meselesini..

iste diyorumya esimden kaynaklaniyor niye böyle yapiyorsun deyince sorun cikaran oluyorum

cok iyi niyetlisin arkadasim ama anlamiyorlar

canım eşin seni saymazsa kv hiç saymaz.. bence eşinin seninle bir problemi var saygı konusunda.. onu çözmen lazm önce.. çocukların yanında bu şekilde konuşması çok üzücü..

Seni çağırmadığında "aşkolsun anne" de Şakayla karışık lafını söyle hiçbirşey yokmuş gibi davran, gülümse. Çocuklarıda yıkıycam de çağır :44: Senin gibi bende görmemezlikten geliniyordum. Benim yengem hiç umursamaz, lafını söyler güler şakaya vurur. Eşide hep ona inanır hep onun arkasındadır. Tabii sürekli gülümsüyor iyi anlaşıyor, gelip kendisine şikayet etmiyor. Yani ben adam yerine konmadığımda yenge taktiği uyguluyorum

encok zoruma giden esimin hareketleri aileside normalde hic adam yerine koymazlar takmazlar bile esimin küs oldugu akrabalari ile nasil iyiler hatta gelip esimede anlatirlar filan akraba söyle iyi diye nispet yapiyor gibi esimde hic anlamaz bile ne dediklerini onun gücü anca bana birsey beklemiyorum artik cünkü

Durup dururken mi boyle oldu?
Aranizda ne gecti? Sorunun kaynagini verirseniz biz de anlam verebiliriz bu hareketlere diye dusunuyorum.
Yoksa direk boyle yapiyorsa evet sacma hareketleri, ama ona sorsak ne anlatirdi bilemiyoruz. Birseyinizi mi gordu? Bir lafinizi mi isitti? Yok bir yanlis anlama mi var?... Siz esas sorunu anlatirsaniz daha iyi yardimci olabiliriz. Konu cok havada kalmis.

az bu aralar kendime gelmiştim bak yine moralim bozuldu yaa...
çok zor bir durum... seni yok sayıyor yani... eşine de çok kızdım nasıl bir konuşma o öyle...

dua et demekten başka bir çözüm gösteremiyorum.. Allah ıslah etsin ne diyeyim.. bi tane de bende var...

ne demek salak kelimesi,hem de çocuklarınızın yanında
ilk olarak eşiniz aklını başına alsın,siz de ezdirmeyin kendinizi,kesin bi biçimde anlatın
kayınvalidenizde çocukları bir yere götürürken size söylemeli,kavga edin demiyorum ama tatlı sert bir şekilde kendinizi ifade edin

bende arkadaşlara katılıyorum kesinlikle ezdirme kendini...
yani bağır çağır tartış değilde talı dille alttan alta o laf söyle dimi sen de söyle... cevabını ver..
bi ardaşın dedği gibi valla çok susarsan hasta olursun kafana taka taka nereye kadar?

kocan böyle yaptıkça annesi neler yapmaz....
zor durum gerçekten...
sende onları takma hele kaynanan sana nasıl davranıyosa sende öyle davran..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…