adam yerine konmamak

evet derdi o zaten herkes benimle ilgilensin daha aksam ordaydik dedimya eve geldik aradan 15 dakika gecmedi aradi ee oglum benim gözüm aniden sisti ne yapsam zaten doktorda demis iste hastaneye yat halbuki en son ben doktora gittigimde takildi pesime artik doktor resmen kovdu cünkü haftada birgün gidip beni yatirin diyor agir hastayim diyor hani doktordan iyibilirya herseyi simdi kendi kocaini falan öyle senelerdir uyutuyor agir hastayim diye yemin ederim benim yanimda söyledi doktor bence pskologa gitmlisin diye

hiçççç inatlaşma evet annecim çok hastasın mutlaka tedavi edelim seni yatıralım parası neyse evririz sen önemlisin de:):)

bırak korksun hastalık ve yanlız kalmaktan:)

zaten kv sindiremedigi bir noktada bu ben mesala giderim cocuklari alir ne bileyim sinemaymis tiyatroymus yada baska seyler iste esime diyorki gecenle dedimki en iyisi ehliyetimi alayim cocuklada büyüdü zor luyor böyle esme diyorki aman aman eger arabada alirsa kötü yola düser karin:53: filancanin gelini ehliyet yaptiktan sonra senesine kalmadan bosandi ona göre diye ve bunun gibi birsürü sacmalik inanin kendi ailesindende sevmiyorlar binu en son kovmus erkek kardesi yani büyük dayilari demis hertarafi karistiyorsun yeter diye sorsan ben mükemmelim havalarinda

ben kv bosverdim zaten tamm yaptigi sacmaliklar cok ama esimi nasil yola getiriim onu bilmiyrum dinliyor dinliyor ha duvara anlatmisim ha ona yine ayni kafma taktigim o zaten

ben kv bosverdim zaten tamm yaptigi sacmaliklar cok ama esimi nasil yola getiriim onu bilmiyrum dinliyor dinliyor ha duvara anlatmisim ha ona yine ayni kafma taktigim o zaten

maalesef onlar değişmez..
geçen yaşlı bir teyzeyle konuştum yıllarım bitti geçti dedi ama adam değişmedi dedi:)
sonuç adam ölmüş şimdi yine yanlızım diyor:)

ben mesela muhabbetsizliğine duvar duvar bakışlarına alıştım..
arada soru sorup yordum seni diyip gülüp geçiyorum
bu aralar umursamamaya başladım onu

Aile terapistine gitmeye ikna edin eşinizi :44:

söyledim canim inan hemde kac defa ama nerden cikariyormusum bunlari ne geregi varmis kendi kendime sorunlr cikartiyormusum sana birsey söyleyimmi kac senelik evliyiz oturup esimle daha hic medenice konusmadik yemin ederim ya bagirip ceker gider ya üzerme yürür anlatamam nasil zorbir insan

maalesef onlar değişmez..
geçen yaşlı bir teyzeyle konuştum yıllarım bitti geçti dedi ama adam değişmedi dedi:)
sonuç adam ölmüş şimdi yine yanlızım diyor:)

ben mesela muhabbetsizliğine duvar duvar bakışlarına alıştım..
arada soru sorup yordum seni diyip gülüp geçiyorum
bu aralar umursamamaya başladım onu

bende bunu yapmak istiyorum esimi kv de dahil umursamamak belki o zaman esim birazda olsun degerimi anlar ama nasil yaparim bilmiyrum

söyledim canim inan hemde kac defa ama nerden cikariyormusum bunlari ne geregi varmis kendi kendime sorunlr cikartiyormusum sana birsey söyleyimmi kac senelik evliyiz oturup esimle daha hic medenice konusmadik yemin ederim ya bagirip ceker gider ya üzerme yürür anlatamam nasil zorbir insan

hiç boşanmayı düşündünüz mü? yani ne biliyim aklınıza girmek gibi mi olur bilmiyorum ama ben böyle bir insanla ömrümü çürütemezdim eşim olacak kişi bana saygılı olmalı tabikide ailesinin tarafınıda tutsun ama ben o konuda hatalıysam, haklı olduğum her şeyde benim yanımda olmalı. Böyle birini hakediyorsunuz herkes hakeder. Siz yanlış kişiye denk gelmişsiniz çok üzgünüm. Oturup iki muhabbet bile edemiyomuşsunuz haddimi aşmak istemem ama şiniz sadece yatak odanızda mı eşlik görevini yapıyor? Eğer öyleyse boşanmayı düşünün derim.

hiç boşanmayı düşündünüz mü? yani ne biliyim aklınıza girmek gibi mi olur bilmiyorum ama ben böyle bir insanla ömrümü çürütemezdim eşim olacak kişi bana saygılı olmalı tabikide ailesinin tarafınıda tutsun ama ben o konuda hatalıysam, haklı olduğum her şeyde benim yanımda olmalı. Böyle birini hakediyorsunuz herkes hakeder. Siz yanlış kişiye denk gelmişsiniz çok üzgünüm. Oturup iki muhabbet bile edemiyomuşsunuz haddimi aşmak istemem ama şiniz sadece yatak odanızda mı eşlik görevini yapıyor? Eğer öyleyse boşanmayı düşünün derim.

:):):)

erkekler geneli böyle maalesef..:)

hayata karşı vurdumduymaz olmak lazım

:):):)

erkekler geneli böyle maalesef..:)

hayata karşı vurdumduymaz olmak lazım

Sanırsam öyle ama ben kaldıramazdım böyle şeyleri okuyunca bile çok üzülüyorum kadınlara çok haksızlık yapıldığını düşünüyorum erkeklere kadınların değerini öğretmenin bir yolu olsa keşke..

inan sanki aklimi okuyorsunuz ayni cümleleri bende kurdum esime dedimki bak aksam olunca ayni yataga ikimiz giriyoruz ama senin baska zamanlarda yaptigin seylerden dolayi soguyorum kim olsa sogur evet bütün mesele ben hicbirseye ses cikarmayim ama aksamda kdinlik görevimi dörtdörtlük yapmaliyim ama olmuyor yapamiyorum benim zihnim böyle karisik ikennasil yapabilirim ve bütüngün birde esimintribini cekerim birde gecen diyrki bna benim yermde baska birisi olsa coktan baska birini bulmustu yat kalk bana sükret diyor neymis ben onu geri ceviriyormusum bende dedimki sen hic düsünmüyomusun bu kadinin derdi nedirde böyle yapiyor biliyorum diyor e o zaman dedim ama diyor onla onun ne alakasi var diyor iste bu kapasitede benim kocam

inan sanki aklimi okuyorsunuz ayni cümleleri bende kurdum esime dedimki bak aksam olunca ayni yataga ikimiz giriyoruz ama senin baska zamanlarda yaptigin seylerden dolayi soguyorum kim olsa sogur evet bütün mesele ben hicbirseye ses cikarmayim ama aksamda kdinlik görevimi dörtdörtlük yapmaliyim ama olmuyor yapamiyorum benim zihnim böyle karisik ikennasil yapabilirim ve bütüngün birde esimintribini cekerim birde gecen diyrki bna benim yermde baska birisi olsa coktan baska birini bulmustu yat kalk bana sükret diyor neymis ben onu geri ceviriyormusum bende dedimki sen hic düsünmüyomusun bu kadinin derdi nedirde böyle yapiyor biliyorum diyor e o zaman dedim ama diyor onla onun ne alakasi var diyor iste bu kapasitede benim kocam

Allah sabır versin ya :44:

keske arkadaslar keske bir yolu olsada degerimizi bilseler inanin bazen görüyorum ciftleri özeniyorum elele kolkola ne bileyim yasamadim böyle seyler kücük evlendim önceleri alamazdim ama yas gectikce zoruna gidiyor insanin neyim eksik diyorsun benim kendi ailemde böyle degildi rahmetli babamin annemi ne ezdigini ne ezdirdigini gördüm birsey olunca oturup konusurlardi ki normalide bu yada birii birsey dedigi zaman olabilir bu senin fikrin ama ben böyle düsünmüyorum denilrdi rahmetli babam cok demisti evlendigim güne kadar yapma yapmazsin sen onlarla diye ama tabii seviyoruzya nasil körmüsüm meger simdi ise bilmiyoum galiba korkuyorumbosanmaktan sonrsindan annemde cok üzülüyor ben ne kadar belli etmemeye calissamda ablam zaten onunla yasiyor birde ben cocuklarla bilmiyorum ama o kadar isterdimki böyle bu konular olmasin cocuklarimla yasayip gitsem

Merak ettim sizin anneniz babanız, aileniz hayatınızın neresinde ne kadar varlar? Sanki sizin de akrabalar ana baba yok, dünya eşiniz ve ailesinden ibaret.Eşiniz sizi kaybetmeyi göze alamaz.Biraz ailenizden destek alın, ufak ufak şeylerle...

Merak ettim sizin anneniz babanız, aileniz hayatınızın neresinde ne kadar varlar? Sanki sizin de akrabalar ana baba yok, dünya eşiniz ve ailesinden ibaret.Eşiniz sizi kaybetmeyi göze alamaz.Biraz ailenizden destek alın, ufak ufak şeylerle...

babami kaybettik birkac sene önce annemde ablam ve kiziyla beraber yasiyor ailem akrabalar hep ortak fikirde sonu yok bu isin diye söylüyorlar hep bu yüzden belitmedim pek haklisiniz dünya onlardan ibaret degil ama mecburen bir sekilde dahil oluyorlar herseye

Back
X