adam yerine konmamak

Arkadaşlar lütfen güzel akıllar verelim ne demek o yokmuş gibi davran hoşgeldin deme bu davranışlarda bulunsa bu seferde eşi yüklenecek neden anneme böyle yapıyosun diye sonra eşiyle arası bozulacak konu sahibinin. Onun yerine tatlı dille altta alta eşinle konuş çocuklarının üzerinde daha çok söz sahibi ol mesela çocuklarımı almaya geldi yemek yiyecekler veya banyo yaptırcam götürme de.

canım sen evli değilsin herhalde ileride çocuklarının yanında adam yerine konulmaz isen görüşelim bence..

bende senin gibiydim evlenmeden önce ama yıllar içinde anlıyorsun sen ne yaparsan yap nasıl davranırsan davran kıymet bilinmiyor..

konu sahibi arkadaşım yalnız seni sorunun kv değil eşinle...ne demek salak..

al karşına konuş umarım çalışıyorsundur bu böyle gitmez de...

hepinize tsekkür ederim arkadaslar bir arkadas neden böyle yapiyor bir sebebi olmali gibi birsey yazmis size hangibirini anlatsam bilemedim beni en cok yaralayanlari anlatayim ilk evlendigimiz siralar eltim para biriktirirdi benim evimde yerler icerler arabami kullanirlar cocuklarinin masrafini bile nerdeyse bize cikarirlardi o tutumlu olurdu ben savurgan bu böyle olmaz deyince kavgaci gelin oldum sonra evimi tasiyim yanlarindan kurtulurum belki dedim param bile yoktu ogluma süt diye birgün su süt tozlari varya suya atip onunla doyurdum kv kapiyi bile acmadi sirf tasiniorum diye bunuda unutamiyorum sonra birgün ben annemlere gitim birkac hafta evde birsey yoktu esimde gidip bunun ordan birseyler almak istemis eltim esimi kovmus ac k... git karnini baska yerde doyur diye bunu unutamamak sucum oldu birgün yine elektriklerim kesildi 15 gün aradim artik yüzsüzlük yapip bana sadece100 liraydi verirmisin diye yok deyip kapiyi yüzüme kapatti ve ertesigün eltime yeni koltuk tkimi aldilar 20000liraya hemde hediye daha hangi birini anlatayim namusuma dil uzatmadilar oglunu doldurup dayakmi attirmadilar bunlar daha yemin ederim birkaci anlatsam varya günler sürer zavalli annecigim hep arkamda madi manevi durumu iyi yrdimda ediyor ama annemde olsa zoruma gidiyor simdi benim sucumda bunlari unutamamak esime söyledigim zaman tamam sus biliyorum ne yaoayim yani hicbirsey olmamis gibi davranmami bekliyor olacak ismi bu

iste böyle arkadaslar esim nasil bir insansa tamam ailesi falan ama sanki agzidili baglanmis gibi bu kadar olaylardada agzini acip tek kelime etmedi ben ettiysemde beni susturdu bendende ayni seyi yapmami bekliyor siz diyrsunuzku ezdirme susma istedigin kadar ezdirme kendini diyorumya ben kv küs oldugum halde esim gözüme bakarak cagiriyor tel acip hemde gözümün icine bakarak inanin esimede cok söyledim dinliyor dinliyr yine ayni dedimki ya beni savunmani beklemiyorum kendini savun diye hicc herseyi yaparlar herseyi söylerler ama benim bu mahallenin delisi gibi herseyede her isede herkestenten önce kosar bende bunun dogru olmadigini söyledigim icin kötü olurum

canım sen evli değilsin herhalde ileride çocuklarının yanında adam yerine konulmaz isen görüşelim bence..

bende senin gibiydim evlenmeden önce ama yıllar içinde anlıyorsun sen ne yaparsan yap nasıl davranırsan davran kıymet bilinmiyor..

konu sahibi arkadaşım yalnız seni sorunun kv değil eşinle...ne demek salak..

al karşına konuş umarım çalışıyorsundur bu böyle gitmez de...

cevabin okadar samimi geldiki sagol arkadasim calismiyorm ama inanki artik vesvesemi bilmiyorum böyle gitmeyecgine karar verdim bende olmuyor tamam cocuklar var ama cocuklari düsündügüm icin cabaliyorum zaten ama iste bir cesaret bir isik gerek kac defada söyledim esime bu böyle gitmez bak diye niye nevarki diyor iste biliyorum cok haksizlik ettler sana diyor ama ertesigün ayni

:53: :53: canım eşin seni saymazsa kv hiç saymaz.. bence eşinin seninle bir problemi var saygı konusunda.. onu çözmen lazm önce.. çocukların yanında bu şekilde konuşması çok üzücü..

evet arkadasim öyle zaten esimin yüzünden zaten varya encokta bu zoruma giden birak sevgiyi saygiyi ben cok emek verdim emegimi elime verdiler birgün bile esim demediki haklisin evet diyor onlar öyle huylari bu degistiremesin diyr

hepinize tsekkür ederim arkadaslar bir arkadas neden böyle yapiyor bir sebebi olmali gibi birsey yazmis size hangibirini anlatsam bilemedim beni en cok yaralayanlari anlatayim ilk evlendigimiz siralar eltim para biriktirirdi benim evimde yerler icerler arabami kullanirlar cocuklarinin masrafini bile nerdeyse bize cikarirlardi o tutumlu olurdu ben savurgan bu böyle olmaz deyince kavgaci gelin oldum sonra evimi tasiyim yanlarindan kurtulurum belki dedim param bile yoktu ogluma süt diye birgün su süt tozlari varya suya atip onunla doyurdum kv kapiyi bile acmadi sirf tasiniorum diye bunuda unutamiyorum sonra birgün ben annemlere gitim birkac hafta evde birsey yoktu esimde gidip bunun ordan birseyler almak istemis eltim esimi kovmus ac k... git karnini baska yerde doyur diye bunu unutamamak sucum oldu birgün yine elektriklerim kesildi 15 gün aradim artik yüzsüzlük yapip bana sadece100 liraydi verirmisin diye yok deyip kapiyi yüzüme kapatti ve ertesigün eltime yeni koltuk tkimi aldilar 20000liraya hemde hediye daha hangi birini anlatayim namusuma dil uzatmadilar oglunu doldurup dayakmi attirmadilar bunlar daha yemin ederim birkaci anlatsam varya günler sürer zavalli annecigim hep arkamda madi manevi durumu iyi yrdimda ediyor ama annemde olsa zoruma gidiyor simdi benim sucumda bunlari unutamamak esime söyledigim zaman tamam sus biliyorum ne yaoayim yani hicbirsey olmamis gibi davranmami bekliyor olacak ismi bu

Şu koyu renkle işaretlediğim yer benzer olayı bende yaşadım ve okurken aklıma geldi yine gözyaşlarımı tutamadım. Doğum iznine çıktığımda kredi ödemeleri, eşim taksi işletiyor onun kirası, faturalar filan bizde çok zorlanmıştık ve o dönemde bende oğluma mama yaparken suyla yapmıştım ve o mamayı oğluma ağlayarak yedirmiştim. Eşimde yanımdaydı onu da suçlayamıyordum çünkü adam yetişemiyordu cebinde parası olupta vermemezlik etmez çünkü hiçbir zaman. Biz de eşimle çok yokluk çektik Allah'a şükür şimdi iyi durumumuz ama o günleri ikimizde unutmadık ve birbirimize çok daha sıkı kenetlendik. Umarım eşinin de aklı bir an önce başına gelir.

merhaba arkadaslar gercekten nasil davranacagimi bilmiyorum düsün düsün uyku filan kalmadi bende sizlere danisayim dedim sorun kayinvalide tabiki simdi size yenilerden anlatayim simdi kv taktik egistirdi galiba ne yapmaya calistigini az cok anladim mesala bugün evdeyim geldi bana kapiyi actim cocuklarda oynuyorlardi odalarinda cagirdi cocuklari gelin dedi sizi bize götüreyim evde yalniz ne yapacaksiniz hani ne diyecegimi sasirdim aldi cocuklri götürdü ne bir sorama ne bir sende gel deme hicbirsey yok bu siralar hepböyl yapmaya basladi iste benim evime geliyor esimle ben mesala konusuyoruz ben konusurken baska biseyden bahsediyor benim verdigim cevabi hic dinlemiyor oglunu cagiriyor cay icelim dye ben evdeyim hic teklif yok oglu onu cagiriyr bile bile cay icmeye benim isim varmi yokmu umurlarinda degil artik gercekten zoruma gidiyor hadi o kv ama esim diyorum ya benim hicmi degerim yok aksam olunca karin oldugum aklina gelmesin diyorum bu sefer kavgaci oluyorum inanin aglamaktan yazamiyorum ben ne yapayim simdi nolur bana bir akil verin delirttiler beni uyku falan uyuyamiyorum bosanmayi bile düsünüyorum artik esimi seviyorum ama olmaz böyle uzun oldu biraz kusura bakmayin

Nasıl birisi bilemiyorum ama ilk aşamada anne seni kıracak bir şey mi yaptım bana soğuk davranıyorsun nedeni nedir diye sor bence olmadı mı hala aynı mı kardeşim o zaman sende onu yok say önü sonu pes edecektir...

bence hiççç takılma..
şöyle düşün seni gıcık etmek için böyle davranıyor..

sende tabiki onun bu oyununa gelme derim.

sen çocukları al götür vakitsizce evde tek kalmasınlar diye getirdim de..
sonra kocxan ı al akşamları davetsizce çaya git
kadını bezdir
kocana asla dırdır yapma
bırak akdın şikayetçi dırdırcı olsun

Nasıl birisi bilemiyorum ama ilk aşamada anne seni kıracak bir şey mi yaptım bana soğuk davranıyorsun nedeni nedir diye sor bence olmadı mı hala aynı mı kardeşim o zaman sende onu yok say önü sonu pes edecektir...

konuşmaktan anlayan biri olsa ilk gelir kendisi konuşurdu

asla vakit harcamayın ve değer verip karşınıza almayın böyle tipleri

koskoca yaşına gelmiş eğer bişeye kızıp böyle davranıosa ve samimiyetine güvenip küsüyorsa bir zahmet neye küstüğünü kızdığını kendi anlatsın..millet onunla mı uğraşcak

Merhabalar;

İlk önce size salak demesine çok takılmış durumdayım.Valla ben hemen cevabı yapıştırıdım.Daha akıllısını bulsaydın derdim.Ayrıca benim kv ve kp de bişey deseler hemen eşimin yanında gülerek cevabı yapıştırıyorum:))

Eşinizdede ana kuzuluğu varmış canım :44: Bence eşinizi karşınıza oturtup her şeyi açıkça belirtmelisiniz karşı çıkacaktır ama en azından düşüncelerinizi bilsin belki bir şeyler yapar annesiyle konuşur falan gerçi biraz zor gibi gözüküyor ama siz yinede bir deneyin. Allah tüm kk kadınlarını kayınvalidelerin gazabından korusun yahu :1:

Şu koyu renkle işaretlediğim yer benzer olayı bende yaşadım ve okurken aklıma geldi yine gözyaşlarımı tutamadım. Doğum iznine çıktığımda kredi ödemeleri, eşim taksi işletiyor onun kirası, faturalar filan bizde çok zorlanmıştık ve o dönemde bende oğluma mama yaparken suyla yapmıştım ve o mamayı oğluma ağlayarak yedirmiştim. Eşimde yanımdaydı onu da suçlayamıyordum çünkü adam yetişemiyordu cebinde parası olupta vermemezlik etmez çünkü hiçbir zaman. Biz de eşimle çok yokluk çektik Allah'a şükür şimdi iyi durumumuz ama o günleri ikimizde unutmadık ve birbirimize çok daha sıkı kenetlendik. Umarım eşinin de aklı bir an önce başına gelir.

sorma arkadasim hic aklimdan cikmiyor o günler nasil ciksinki

derdi tek sey herkesi ben yöneteyim cok cok inat birisi anlatamam agzini actigi zaman ne dedigini lafin nereye gittigini bilmez oturup konumak bir yana görmek istemiyorum bile cahil denirya öyle kimseye deger vermez kendinden baska mesala kp bile sirf adam ayligindan birkac ay vermedi diye adami nerdeyse akil hasanesine yatiriyordu bosanmaya bile kalkisti daha bu sene düsünün yani diyorki bana kimse birsey söyleyemez benimlede anlasamadigi nokta bu cünkü ben ona diyorum sen karsindakine ne verirsen onu görürsün diye

derdi tek sey herkesi ben yöneteyim cok cok inat birisi anlatamam agzini actigi zaman ne dedigini lafin nereye gittigini bilmez oturup konumak bir yana görmek istemiyorum bile cahil denirya öyle kimseye deger vermez kendinden baska mesala kp bile sirf adam ayligindan birkac ay vermedi diye adami nerdeyse akil hasanesine yatiriyordu bosanmaya bile kalkisti daha bu sene düsünün yani diyorki bana kimse birsey söyleyemez benimlede anlasamadigi nokta bu cünkü ben ona diyorum sen karsindakine ne verirsen onu görürsün diye

bence konuşulacak bir tip değil vakit harcamaya değmez..
dalga geç gül geç ve dediğimd edik ol sessizce:)

sen onu bastır..çocuklarını bırak ona kocanı al gez

Eşinizdede ana kuzuluğu varmış canım :44: Bence eşinizi karşınıza oturtup her şeyi açıkça belirtmelisiniz karşı çıkacaktır ama en azından düşüncelerinizi bilsin belki bir şeyler yapar annesiyle konuşur falan gerçi biraz zor gibi gözüküyor ama siz yinede bir deneyin. Allah tüm kk kadınlarını kayınvalidelerin gazabından korusun yahu :1:

konustum canim hemde kac defa enson bir ay falan oluyor dedimki simdi birde agzini acinca esim diyorki baski yapmiyorum sana güya dedim bende bak ben senin ailene ne saygi ne sevgi hic birsey duymuyorum cünkü beni soguttular benden hicbirsey bekleme onlra karsi dedim dinledi dinledi ve ne oldu aksama gelmis diyorki annemleri cagirayimmi yemege diyorumya sadece dinliyor yaptigisey bu ha arada bir o taraf gaz verirse kocalik görevini yapar ve siddet gösterir

bence konuşulacak bir tip değil vakit harcamaya değmez..
dalga geç gül geç ve dediğimd edik ol sessizce:)

sen onu bastır..çocuklarını bırak ona kocanı al gez

iste ben kv deyide bosverdim ama sorun esimden sogudum galiba yada bilmiyorum birikmisliklerin etkiseylede oluyor herhalde hicbirsey yapmak gelmiyor icimden hos zaten esimde pek memnun halinden bilmiyorum karmakarisigim

konustum canim hemde kac defa enson bir ay falan oluyor dedimki simdi birde agzini acinca esim diyorki baski yapmiyorum sana güya dedim bende bak ben senin ailene ne saygi ne sevgi hic birsey duymuyorum cünkü beni soguttular benden hicbirsey bekleme onlra karsi dedim dinledi dinledi ve ne oldu aksama gelmis diyorki annemleri cagirayimmi yemege diyorumya sadece dinliyor yaptigisey bu ha arada bir o taraf gaz verirse kocalik görevini yapar ve siddet gösterir

şiddet gösterir derken canım? Ailenizin baskısıyla size şiddet mi uyguluyor? :20:

konuşmaktan anlayan biri olsa ilk gelir kendisi konuşurdu

asla vakit harcamayın ve değer verip karşınıza almayın böyle tipleri

koskoca yaşına gelmiş eğer bişeye kızıp böyle davranıosa ve samimiyetine güvenip küsüyorsa bir zahmet neye küstüğünü kızdığını kendi anlatsın..millet onunla mı uğraşcak

evet derdi o zaten herkes benimle ilgilensin daha aksam ordaydik dedimya eve geldik aradan 15 dakika gecmedi aradi ee oglum benim gözüm aniden sisti ne yapsam zaten doktorda demis iste hastaneye yat halbuki en son ben doktora gittigimde takildi pesime artik doktor resmen kovdu cünkü haftada birgün gidip beni yatirin diyor agir hastayim diyor hani doktordan iyibilirya herseyi simdi kendi kocaini falan öyle senelerdir uyutuyor agir hastayim diye yemin ederim benim yanimda söyledi doktor bence pskologa gitmlisin diye

herkez böyle 3 arkadaşımla konuştum 3 ü de aynı durumda:)

ya böyle kabullenip gitcez yada sallamıcaz..

dert etmeden çocuğun varsa onunla vakit geçirip yaşamaya devam..
aktivite bul kendine gün yap vs vs:)

Back
X