AdAm OLaCaK KıZLaR...

Elmayra çok haşinsin valla
bide hiç 65 gibi değilsin resimde gayet fitsin bence,heleki şimdi 50sin öylemi maşallah :nazar:

Aldatıldığımı öğrenmeden 2 gün önce cekildi bu resim :)

Olacakları tahmin etmişim gibi :)

Benim bütün kilo midemdeydi cnm :)

50 ye düştüm simdi 52-54 fln.

Aldatıldığımı öğrenmeden 2 gün önce cekildi bu resim :)

Olacakları tahmin etmişim gibi :)

Benim bütün kilo midemdeydi cnm :)

50 ye düştüm simdi 52-54 fln.

ciddimisin resmide ex eşin mi çekti yoksa
ben en çok şuna içerlemiştim eşin sana diyomuşya sen hiç ağlamadın bu günlerde ya da buna benzer bişey demişti, bu adam manyakmı demiştim içimden,neyse lafını açmayım gene

Hoşbuldum canım :KK34:

Nasılsın efdu.

Kızlar bu arada efdu benim hemen hemen 6 yıllık arkadaşım, ilk bir başka formda tanıştık, sonra msn de konuştuk, sonra telefonda sonra da yüzyüze buluştuk, eşlerimizde tanıştı.

En sevdiğim sarkılardan :KK1:

Sanmam :) Anasının kaderi kızına derler, bizde kızların yüzü gülmez cnm :)

Yine de Allah utandırmasın bugünümüze sükür.

Bolu :)

aman bizde de yastık değişir kader değişmez derler, benim anam da çok çekti ben öleyim suda boğulayım ateşte yanayım o zaman

Elmeyra bende gördüm... Allahım çok merak ediyordum :) iyi oldu...

Güzelsin, güzel :KK1:

:) saol sevcan.

ciddimisin resmide ex eşin mi çekti yoksa
ben en çok şuna içerlemiştim eşin sana diyomuşya sen hiç ağlamadın bu günlerde ya da buna benzer bişey demişti, bu adam manyakmı demiştim içimden,neyse lafını açmayım gene

Yok onu beklerken kardeşim cekti. Onun cektiği, onun olduğu herseyi sildim. Bir tane var. Arada acıp küfrediyorum :KK1:

Sen onun bana söylediği seyleri duysaydın soka girerdi :)

Bu kadar güclü olmak zorunda mısın? Bir sürü olay yaşadın hala burnunu yerden almıyorsun falan :)

Hic umrumda değil canım hic, bazen geceleri ağlıyorum artık

Nasılsın efdu.

Kızlar bu arada efdu benim hemen hemen 6 yıllık arkadaşım, ilk bir başka formda tanıştık, sonra msn de konuştuk, sonra telefonda sonra da yüzyüze buluştuk, eşlerimizde tanıştı.

İyiyim canım sen nasılsın
Bu arada bana Ankara yolu gözüktü kısmetse yine görüşebilicez :KK52:

X