AdAm OLaCaK KıZLaR...

Hatta garibim Elmayra bi ima da bulunmş başına iş açmıştı :KK1:
İma bile yasak, benzer durumdakiler üstüne alınıp sana domates, yımırta filan atabiliyolar :KK8:

Aşağıda ziyaretci sayısı hic eksilmiyor ki hadi bir benim takipçim diğeri kim ki?

Hayır ben bi de ima etmem, pat diye söylerim :KK1:

Bilim kullanıcı kontrol paneline gir, solda profili düzenle var.
Kişisel rütbe diye diye bir kısım var oradan yapabiliyorsun.

Kader haklı, farklı üyeliklerle sızma çalışmalarına devam ediyor o sürekli.
Denk gelirde kib yaparsa, mapushane yolları görünür bize :KK14::KK14:

Ben de çok usluyum, çok sabırlıyım diyordum ama işte, herkese bir sınav
denk geliyor :KK1::KK1::KK1: Ben aydınlandım artıkın :KK28::KK28:

Piyonist, sen ihtimalleri düşünme kafanda. Gidip muayene ol da
rahat olsun beynin. Hem bünyene yazık, kansızlıktan düşüverirsin
Allah korusun bir yerde.

son 2 gündür gerçekten kötü hissediyorum zaten canım. ctesi gidicem inşallah. aslında yarın gitsem raporda alıp evde mi yatsam. hastane 5 dk zaten. giderim sonra döner evde uyurum oh miss. gerçi tahlil neyim yakamdan düşmezler ama :KK31:

Aşağıda ziyaretci sayısı hic eksilmiyor ki hadi bir benim takipçim diğeri kim ki?
Hayır ben bi de ima etmem, pat diye söylerim :KK1:

sen gelince artıyor zaten bu takipçiler, ziyaretçiler. bence birinden nefret bile etsen cesur olacaksın gizliden takip etmeyeceksin çok komik oluyor. bari adınız yaz mesajını at takipçinim yalarsam :KK54: diye. daha mert olur:KK19:

bide senin takipçin kim:KK53::KK53::KK28:

Banlamdan mutlu olacak biri :)

sen gelince artıyor zaten bu takipçiler, ziyaretçiler. bence birinden nefret bile etsen cesur olacaksın gizliden takip etmeyeceksin çok komik oluyor. bari adınız yaz mesajını at takipçinim yalarsam :KK54: diye. daha mert olur:KK19:

Bence de, madem beni sevmiyorsun ne diye takip ediyorsun, kendinle celiştiğinin farkında mısın acaba? Ona yazdım bunu :KK70:

Banlamdan mutlu olacak biri :)

Bence de, madem beni sevmiyorsun ne diye takip ediyorsun, kendinle celiştiğinin farkında mısın acaba? Ona yazdım bunu :KK70:

ahaaaaaaaaaa kimmiş o densizzzzzzz :KK20::KK20:

Bilim kullanıcı kontrol paneline gir, solda profili düzenle var.
Kişisel rütbe diye diye bir kısım var oradan yapabiliyorsun.

beceremedim :KK43:

son 2 gündür gerçekten kötü hissediyorum zaten canım. ctesi gidicem inşallah. aslında yarın gitsem raporda alıp evde mi yatsam. hastane 5 dk zaten. giderim sonra döner evde uyurum oh miss. gerçi tahlil neyim yakamdan düşmezler ama :KK31:

Bence al randevunu yarın git. Tahlil falan çabuk hallolur herhalde.

Ben devlet hastanesine gittim geçen hafta, internetten randevu alıp.
Randevu saatim geldi, şıp diye içeri girdim. :KK53::KK53: Geç de olsa
teknolojiyi soktular sağlık sektörüne. Cumartesi doppler randevusu
verdiler, pazartesi sonuçları gösterdim. Tüm bunları toplasan 1 saatte
hallettim. :KK53::KK53:

ya kızlar gülmeklten karnım ağırdı burada. iş arkadaşımla benim uydurduğumuz hikayeee şimdi yazdık :KK60:

çokoprens ile probis aslında kardeşmiş. sonra çoko prens olunca bis te ben sana rakip olamam demiş profesör olmuş.
bunların anası haylayf babasıda nutella. anası süslü püslü alımlı bir kadın parlak parlak allıklar sürüyor. babalarıysa kavruk bir delikanlı.

Bence al randevunu yarın git. Tahlil falan çabuk hallolur herhalde.

Ben devlet hastanesine gittim geçen hafta, internetten randevu alıp.
Randevu saatim geldi, şıp diye içeri girdim. :KK53::KK53: Geç de olsa
teknolojiyi soktular sağlık sektörüne. Cumartesi doppler randevusu
verdiler, pazartesi sonuçları gösterdim. Tüm bunları toplasan 1 saatte
hallettim. :KK53::KK53:

canım özel sigortam var benim ssk ya gitmek istemiyorum bu yüzden :KK31::KK30:

ya kızlar gülmeklten karnım ağırdı burada. iş arkadaşımla benim uydurduğumuz hikayeee şimdi yazdık :KK60:

çokoprens ile probis aslında kardeşmiş. sonra çoko prens olunca bis te ben sana rakip olamam demiş profesör olmuş.
bunların anası haylayf babasıda nutella. anası süslü püslü alımlı bir kadın parlak parlak allıklar sürüyor. babalarıysa kavruk bir delikanlı.

çok acıkmışsın belli :KK37::KK1:

:KK60: allah sizi kahretmesin işiniz gücünüz yok mu ahahahahah

Kullanıcı kontrol panelini aç

$adsız.jpg

çok acıkmışsın belli :KK37::KK1:
canım şekerim düşüyor sanırım canım çok tatlı çekiyor. bu muhabbet olduğunda zaten probis yiyordum ben.

:KK60: allah sizi kahretmesin işiniz gücünüz yok mu ahahahahah
yok valla ful makarayız. geçenki muhabbetimizde iphone lardan 3 yanlış şifre girince tel foto çekiyormuş. bnde deidmki birde su fışkırtsa süper olurdu. oda diyorki evet ilan verirdik fotosunu "wanted" ıslak yada kuru diye. bende oradan kuru fasülyeye bağladım ıslak hamburgeri çıkarttım falan. konu hep yemeğe gidiyor ama güzel muhabbet yanii :KK9::KK9::KK9::KK9:

Kızlarrr tünaydın:KK3:
Yine 1 de uyandım, nolcak benim bu halim ya:KK17:

Geçmişe bakmadım ayıplı muhabbet var mı:KK6:

Yok Med, hiç gitme oralara o yüzden :KK9::KK9:

Banlanan arkadaşlar için saygı duruşumuz var :nazar:

Bu günlerinin kıymetini bil işte, ben şimdi yataktan sürünerek çıkıyorum resmen :111::111::111:

X