AdAm OLaCaK KıZLaR...

hep piyonistin başının altından çıkıyo, yoksa ben şahsına münhasır ayıpın a sını kullanıcak insan değilim ,

ama işte herşeyin bi bedeli olduğu gibi burda barınmanın bedeli de bu :KK14:

hep piyonistin başının altından çıkıyo, yoksa ben şahsına münhasır ayıpın a sını kullanıcak insan değilim ,

ama işte herşeyin bi bedeli olduğu gibi burda barınmanın bedeli de bu :KK14:

Herşey kafamı sokacak bi yerim olsun diye başıma geldi diyosun yani :KK1:

Bende buraya geliyorum, hala ilk günkü gibiyim :KK6:

Aman ne değişik bişey yapıyosunuz :KK1:

Pişt, buranın edisi büdüsü kim söyle de bi selam çakayım :KK23:

Kib yap kibb :KK70:

hayal çokta cepte para olmayınca bi önemi yok. inşallah çok zengin olurum bi gün. zaten diyorum bu işleri bırakıp ticaretemi girsem :KK31::KK31:

:KK60::KK60::KK60: zaten alıp çıkmayanları birleştirsem buradan ankaraya yol olur. her ay alırım bikaç tane.
espirine bayıldım amaaa:KK9::KK9:

Heralde kızımmm bikader sevmiyo benim esprilerimi :KK70:

Sen nerelerdesin bakim? Hic gelmiyosun

Hep ayıplı konuşuyosunuz diye gelmiyorum :KK1:

Şaka bir yana
Çakma hesabımı bulmaya çalışıyorum kaçıyo
Ablam pusu da bekliyo ben müsait olamıyorum diye ama yooook

Bu sabah eğitim vardı
Ayrıca büyük patron burda ( Ayda 1 gelir o geldi mi çıt çıkmaz, herkes atom karınca olur :KK23: )

Hep ayıplı konuşuyosunuz diye gelmiyorum :KK1:

Şaka bir yana
Çakma hesabımı bulmaya çalışıyorum kaçıyo
Ablam pusu da bekliyo ben müsait olamıyorum diye ama yooook

Bu sabah eğitim vardı
Ayrıca büyük patron burda ( Ayda 1 gelir o geldi mi çıt çıkmaz, herkes atom karınca olur :KK23: )

Sen her zamana tom karıncasın, belki bi manyaktır, tanıdık falan değildir

peki arkadaş listene falan bi bilgi mesajı attınmı hani abuk subuk şeyler yazar falan ,

bi ara şu face de hackerler muhhabbeti vardı ya, bi arkadşaın facesinden sürekli herkese ana avrat küfür eden mesajlar başıma gelse sinir olurdum da o çocuğa çok gülmüştüm sürekli telefon ları çalıyodu kafayı mı yedin diye arayıp duruyorlardı neyse doğru düzgün bişeydi de herkes adam gibi sordu hayırdır diye

peki arkadaş listene falan bi bilgi mesajı attınmı hani abuk subuk şeyler yazar falan ,

bi ara şu face de hackerler muhhabbeti vardı ya, bi arkadşaın facesinden sürekli herkese ana avrat küfür eden mesajlar başıma gelse sinir olurdum da o çocuğa çok gülmüştüm sürekli telefon ları çalıyodu kafayı mı yedin diye arayıp duruyorlardı neyse doğru düzgün bişeydi de herkes adam gibi sordu hayırdır diye

Zaten benim oyun oynadığım haber bandında yazıyomuş
Başka bi Kader, benim resmim ve soyadımla bi arkadaşı eklemiş
Kız bana mesaj attı Kader iki profil mi kullanıyosun diye
Yoo ? Dedim , öyle haberim oldu.

Sonra durumuma tek profil kullandığımı, benim adıma onları ekleyen kişi olursa bana bildirmelerini rica ettiğim bi yazı yazdım ama bu kişi zaten arkadaşım değil mi ? Gördü ve kaçtı. Ben bunu anladım.

Sonra da birinci derece de yakınlarım dışını sildim. ( Bu kişiler Çakma Kader'i ekleyebilir bilmeden şimdi de )

X