- 1 Haziran 2012
- 13.952
- 27
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
- #16.421
Hee araba tamponu açısından yaklaşırsak çamaşıra benzetebiliriz tabi.
Ben oynamıyorum ya bana ne işte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hee araba tamponu açısından yaklaşırsak çamaşıra benzetebiliriz tabi.
duruma göre değişiyor canım çamaşırlar küçükse elde çitiliyoruz. büyük çamaşırlar için makineyi açıyoruzz
duruma göre değişiyor canım çamaşırlar küçükse elde çitiliyoruz. büyük çamaşırlar için makineyi açıyoruzz
Zannımca böyle de yorumlanabilir. Ya da makine sahibi müsait değilse elde geçiştiriyoruz gibimmm
Valla bak ona dikkat etmek lazım, eldede olsa makinada da ,
yanlış sıcaklıkta çekiyor ona göre
Beni dinle oynama kadercikim, sonra sobelenir küsersin
he oda olur malum her zaman serecek müsaitlikte olamayabiliyor. neysem şu anda benim makinenin çalışma şekli bozuldu. makine doktoruna gitmem laızm. aslında bende bitkilerden beslenebilirim ama doktor tavsiyesi olsun istiyorum
kadercikim saf ayaklarına yatıp oynamazsan o zamn o başka arkadaşlar bulup sana küser. iyisimi sen bu kadar naza çekme kendini
Sıcaklık ayarı nasssı oluyor bunun? Hassas ayarda olsa olmaz mı? Çekmez solmaz sarkmaz.
Çekme kaçınılmaz bebeğim
kadercikim saf ayaklarına yatıp oynamazsan o zamn o başka arkadaşlar bulup sana küser. iyisimi sen bu kadar naza çekme kendini
Utanıyo mu ki yeni evli diye…
Ben şeker oyunu oynuyorum
Candy Crush Saga
Ben şeker oyunu oynuyorum
Candy Crush Saga