AdAm OLaCaK KıZLaR...

Anneye mesaj attım.
Çocuk bize geldiğinde ben arayıp hbr veriyorum.
Çıkarken hbr veriyorum.
Biraz rahatlar sanki ama oğlan çok tatlı bir çocuk iyi anlaşıyorlar.
Olmazsa direk arıycam bakalım.

:KK8::KK8::KK8::KK17:

bir bilene sormak lazım. ama bence salınmaz birikir. sonra tamponu çıkartınca arzular şelaleee :KK60:

:KK60: ahahah deli ahahahah

Sana deidm bornozu ben bile açıkça yazıyorum, o serbest
Hem hep ayıplı kişiler giymez onu ayıplı işlerden sonra :KK1:
Bebeler bilem giyer :emir_bebek:

Hımmm ben sovr ile seni sıkıştırayım da gör sen :KK70:

Kimseyle kavgam yok, puan 20 üyelik eski
fena sayılmam bence BDV de
Tabi konu açmadım da ondan bence :KK34:

Yok sen deneyimli üyesin sadce püf noktaları öğrenmen lazım :KK70: kim kimin üzerine oynuyor, gündemdeki üye kim falan :KK70:

naklini geyik topiğine al sen :nazar::nazar:

Yok yavrum ora benim sadık yarim D:

Ben biyoloji okudum, çiftleşme bizce tabu bile değil ama
tampon ayıplı geldi çok :KK9::KK9::KK9:

Şekli şemali icabı da olabilir :KK1::KK1:

Ben biyoloji okudum, çiftleşme bizce tabu bile değil ama
tampon ayıplı geldi çok :KK9::KK9::KK9:

Şekli şemali icabı da olabilir :KK1::KK1:

Ya gecen gün kedilerin ciftlesmesini izledim mecburen cok canice geldi bana :KK1: Kısırlaştırıcam galiba kıyamadım kızıma sen ne düşünüyosun:KK70:

Ya gecen gün kedilerin ciftlesmesini izledim mecburen cok canice geldi bana :KK1: Kısırlaştırıcam galiba kıyamadım kızıma sen ne düşünüyosun:KK70:

:KK1::KK1::KK1: ay elmişyaa bırak onunda ıhtıyacı var yazıktır

bızım burda bıkaçtane kedı var oğlumda çok sevıyo geçen akşam eşim pisilere gıdelim dıye aldı çıkardı bahçeye hemen gerı geldiler

ee ne oldu dedım hemen geldınız iş üstündeler çocuğun psikolojını bozmıyayaım dedi :KK52::KK52::KK52:

erkek bence erkekler kısırlaştırılmalı kızlar diil. yazık kıyamam yapma ona öle bişi. evimde balkonum olsa dakika durmam bizim kapıdaki oranj kediyi bi çırpıda atarım vallahi eve. yavruşlarım benm yaa. eski yavrumuda çok özlüyorum zaten :KK30::KK30:

bızım burda bıkaçtane kedı var oğlumda çok sevıyo geçen akşam eşim pisilere gıdelim dıye aldı çıkardı bahçeye hemen gerı geldiler

ee ne oldu dedım hemen geldınız iş üstündeler çocuğun psikolojını bozmıyayaım dedi :KK52::KK52::KK52:

ben de geçen işe gelirken köpekleri gördüm. sabahın 7 sinde en kalabalık mekanda hem de 5 yıldızlı bir otelin önünde. içeri kadar sabredememiş tipler gibiydiler.:KK23:

geçen bende camdan gördüm karşı sokakta biri yapıyo ötekide sıranın ona gelmesini bekliyo. kız kaçtı birlik olup yakaladılar pisler :KK47::KK47:

ayıplı muhabbetlerden çıkamadık dağıtın uleyynn konuyu :KK9::KK9:

ben de geçen işe gelirken köpekleri gördüm. sabahın 7 sinde en kalabalık mekanda hem de 5 yıldızlı bir otelin önünde. içeri kadar sabredememiş tipler gibiydiler.:KK23:

ben çocukken horozla tavuğu gördum böyle bı topluluk gezmekten geliyorduk daha 9 yaşında falandım gördum bunları hayretler içerisinde

:KK53::KK53::KK53: tavuğa bak horozu taşıyooo dedim tabı herkes bastı kahkahayı ben hala anlamadım nesı komıkki dıye düşünüyorum :KK1::KK1::KK1:

ahahah cok cirkin oluyolar sekilleri semalleri kayıyo

En fena bölümün edisisin valla Elmy :18::18:

Zoru seviyorsun :KK76::KK76:

hem de nasıll :KK70:

erkek bence erkekler kısırlaştırılmalı kızlar diil. yazık kıyamam yapma ona öle bişi. evimde balkonum olsa dakika durmam bizim kapıdaki oranj kediyi bi çırpıda atarım vallahi eve. yavruşlarım benm yaa. eski yavrumuda çok özlüyorum zaten :KK30::KK30:

Dişi benimkii

geçen bende camdan gördüm karşı sokakta biri yapıyo ötekide sıranın ona gelmesini bekliyo. kız kaçtı birlik olup yakaladılar pisler :KK47::KK47:

ayıplı muhabbetlerden çıkamadık dağıtın uleyynn konuyu :KK9::KK9:

yaaa cins kedi benimki her kediyle yatamaz :KK1: British olması lazım sadece :KK70:

Kısırlaştırmayayım mı, ay on tane doğurursa annem beni oyar

hele bennnn misafirliğe gitmiştik ex eş, ex kaynana ve komşuları hepsi benden büyük eşleri falan. arabaya 6 kişi sığıştık gittik neyse köpekler tersten yapmışlar dönüp duruyolar. bende saftirik aaa bunlar niye böyle olmuş, nolmuş bunlara dedim koca kadınlar bi bastı kahkahayıı.. rezil oldum vallaha. Allahtan hava kararmıştıda yüzümün kızardığı görünmedi. terstende yapabiliyorlarmış demekki ben nerden bileyim :KK31::KK31:

X