- 31 Aralık 2012
- 6.823
- 758
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
- #15.681
Anneye ulaşabilir misin?
BDv beni depreşına sokuyo
naklini geyik topiğine al sen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anneye ulaşabilir misin?
bir bilene sormak lazım. ama bence salınmaz birikir. sonra tamponu çıkartınca arzular şelaleee
Sana deidm bornozu ben bile açıkça yazıyorum, o serbest
Hem hep ayıplı kişiler giymez onu ayıplı işlerden sonra
Bebeler bilem giyer
Kimseyle kavgam yok, puan 20 üyelik eski
fena sayılmam bence BDV de
Tabi konu açmadım da ondan bence
naklini geyik topiğine al sen
Hımmm ben sovr ile seni sıkıştırayım da gör sen
Ben biyoloji okudum, çiftleşme bizce tabu bile değil ama
tampon ayıplı geldi çok
Şekli şemali icabı da olabilir
Hımm haklısın edim , eğit beni, hiç anlamıyorum o işlerden bak:26:
Bu muhabbeti nasıl kaçırdı o zaten, şaşırdım
Ya gecen gün kedilerin ciftlesmesini izledim mecburen cok canice geldi bana Kısırlaştırıcam galiba kıyamadım kızıma sen ne düşünüyosun
Ya gecen gün kedilerin ciftlesmesini izledim mecburen cok canice geldi bana Kısırlaştırıcam galiba kıyamadım kızıma sen ne düşünüyosun
ay elmişyaa bırak onunda ıhtıyacı var yazıktır
bızım burda bıkaçtane kedı var oğlumda çok sevıyo geçen akşam eşim pisilere gıdelim dıye aldı çıkardı bahçeye hemen gerı geldiler
ee ne oldu dedım hemen geldınız iş üstündeler çocuğun psikolojını bozmıyayaım dedi
Ziyadesiyle öğrendiler bence
ben de geçen işe gelirken köpekleri gördüm. sabahın 7 sinde en kalabalık mekanda hem de 5 yıldızlı bir otelin önünde. içeri kadar sabredememiş tipler gibiydiler.
ay elmişyaa bırak onunda ıhtıyacı var yazıktır
bızım burda bıkaçtane kedı var oğlumda çok sevıyo geçen akşam eşim pisilere gıdelim dıye aldı çıkardı bahçeye hemen gerı geldiler
ee ne oldu dedım hemen geldınız iş üstündeler çocuğun psikolojını bozmıyayaım dedi
En fena bölümün edisisin valla Elmy :18::18:
Zoru seviyorsun
erkek bence erkekler kısırlaştırılmalı kızlar diil. yazık kıyamam yapma ona öle bişi. evimde balkonum olsa dakika durmam bizim kapıdaki oranj kediyi bi çırpıda atarım vallahi eve. yavruşlarım benm yaa. eski yavrumuda çok özlüyorum zaten
geçen bende camdan gördüm karşı sokakta biri yapıyo ötekide sıranın ona gelmesini bekliyo. kız kaçtı birlik olup yakaladılar pisler
ayıplı muhabbetlerden çıkamadık dağıtın uleyynn konuyu