AdAm OLaCaK KıZLaR...

merkezi sistem canım kömür yakıyolar

Neyse ki kaloriferli, bir de sobayla ugrasılmazdı.

Eee kovmamış geri :KK1:

Aslında benim 30 puanımı geri almaları lazım
Natlus yüzünden aldım, o sayılır mı ki :KK1:

Sayılır tabi :) ben sana kahkaha attım diye bi hafta yedim hatırlatırım :KK70:

Sen bi yüzünü yıka :KK1:
Kızının okul parasına zam gelmiş, beklenilenden 2 bin fazla hemde

Yani kendi bişey satmıyo :KK1: kar etmiyo

Ona dedim yaa 2 bin fazla diye. Özel okullar uctu gidiyo

Sıkı para yani :)

Plan ne :KK70:

Plan ne?

Plan kendi ödeyebileceğimiz miktarı söyledik, onun haricinde 1 tl. bile vermemizin imkanının olmadığını da söyledik.

Özel bir kolejin anaokuluna gidiyor ortalama %50 indirim yaptılar 2 senedir gidiyor ama peşin ödedik.

Şimdi 1. sınıfa geçecek inş. ödediğimiz miktarın üstüne %10 zam yapmışlar, artı 1. sınıf farkı da 2,500 müş bize 2 bin koymuşlar.

Bununlada kalsa iyi normalde en yakın mesafe servis ücreti 110 tl. Ama kızımın okulu kolej olduğu için adamlarda işini biliyor en yakın mesafe aylık 175 tl.

Onuda geç senelik kırtasiye masrafı geçen sene 500 tl. idi.

Vay yavrum vay.

Yani kısacası indirimli fiyatı bize 11.000 tl.

Ben ilk ve tek cezamı gay erkeklerle ilgili konuda yemiştim :KK14:
Aha da mapus arkadaşlarımda burda elmayrayla kader :KK30::KK53:

Sayılır tabi :) ben sana kahkaha attım diye bi hafta yedim hatırlatırım :KK70:

Ona dedim yaa 2 bin fazla diye. Özel okullar uctu gidiyo

Sorma hep antin kuntin şeylerden ban yiyorum ben zaten :KK1:
Fuşya tam da konu ile ilgili değil miydi
Konu dışı diye yedim güzel 10 point :KK56::KK1:

Plan ne?

Plan kendi ödeyebileceğimiz miktarı söyledik, onun haricinde 1 tl. bile vermemizin imkanının olmadığını da söyledik.

Özel bir kolejin anaokuluna gidiyor ortalama %50 indirim yaptılar 2 senedir gidiyor ama peşin ödedik.

Şimdi 1. sınıfa geçecek inş. ödediğimiz miktarın üstüne %10 zam yapmışlar, artı 1. sınıf farkı da 2,500 müş bize 2 bin koymuşlar.

Bununlada kalsa iyi normalde en yakın mesafe servis ücreti 110 tl. Ama kızımın okulu kolej olduğu için adamlarda işini biliyor en yakın mesafe aylık 175 tl.

Vay yavrum vay.

Valla çok para :)

Ben kızımı özele göndermeyeceğim, ilköğretimi devlette, liseyi özelde kolejde düşünüyorum.
Üstelik İstanbul'da özel statüsünde çok güzel okullar var, tam gün, etüdlü yemekli..
Ankara'da yok mudur? Araştırsan?

vay anam vay bide çocuk eğitimi var dimi, ben sadece üniversiteyi özel okudum ECD sen tamamen kolej düşünüyosun sanırım?

Plan ne?

Vay yavrum vay.

Ay bu nee yaaa kücücük bir cocuğun eğitim masrafına bak. Şaka gibi üstelik 2 senedir de orda.

Plan ne?

Vay yavrum vay.

bu 11 bın sadece bır yıl içinmi öyleyse bayılıcam şuraya

yok ılkokulun tamamı içinde yıne 1 derece

bende oğlumu özel okula yollamayı düşünüyorum bukadar paraya devlet okullarıyla arasında buyuk fark vardır herhalde

Sorma hep antin kuntin şeylerden ban yiyorum ben zaten :KK1:
Fuşya tam da konu ile ilgili değil miydi
Konu dışı diye yedim güzel 10 point :KK56::KK1:

Konu fuşyaydı, sen örnek verdin ben de güldümi mune yapıştırdı bize ten pointi ben anlamadım bile düşün niye ceza yediğimi :)
bugune kadar ıkıkere tartıştım sonundada öpüşüp barıştık :KK53::KK53::KK53:

ben kimseyle öpüşmedim beni öpmek istemediler hic :)

Ben ilk ve tek cezamı gay erkeklerle ilgili konuda yemiştim :KK14:
Aha da mapus arkadaşlarımda burda elmayrayla kader :KK30::KK53:

Bende orda nerden anlıyosunuz bu işi dedim
Fuşyayı biliyosa gaydir dediler

Yırttık o zaman dedim bi anımı paylaştım
Görümceme nişanlık bakarken kayınvalidem fuşya çok yakışıyo diye geldi bize anlattı
Eşim de hı fuşya mı Kader' de denemişti çok yakışmıştı biliyorum dedi
Bende hiç fuşya giymedim diye şaşırdım hangisini diyosun dedim
Tarif edince anladım ki
Zümrüt yeşilini fuşya sanıyo :KK53:
Demek ki benimki gay değil dedim :KK1:

Elmayra da kahkaha patlattı ahahaha diye ban yedik :63:

X