AdAm OLaCaK KıZLaR...

Arkadaş arabayı egzoz muayeneye götürdü inş. hallederde gelir, geriye sadece muayenesi kalır.

Bu arada kızımın okulunun yeni kayıdı başladı, artık 1. sınıfa geçecek, dua edin de bana fazla zam yapmasınlar. Yoksa zor göndermem, 1 gibi belli olacak fiyatımız.

Allah bütçenize göre nasip etsin ECD, hayırlısı olsun diyelim.

Arkadaş arabayı egzoz muayeneye götürdü inş. hallederde gelir, geriye sadece muayenesi kalır.

Bu arada kızımın okulunun yeni kayıdı başladı, artık 1. sınıfa geçecek, dua edin de bana fazla zam yapmasınlar. Yoksa zor göndermem, 1 gibi belli olacak fiyatımız.

İnşallah çok fazla zam yapmazlar

Hadi yaa nasıl fark etmedin canım, ben temizlik yapmayıda öyle çok sevmediğim için gereken kadar aldım sadece.
Eşya insana külfet resmen.

Bende orta da ev yokken bile az eşya çok huzur dedim :KK1:
Yemek odasının türlü türlü şeyleri var onlar kullanılmıyo ki, ablamdan biliyordum almam demiştim
Zaten sonra da baktım evimiz minik yer yokmuş :KK1:

Nemesis burda bir şarkı duydum sana armağan etmek istiyorum:

Özlemim gökyüzü kadar uçsuz bucaksız
Özlemim tuzdan çok topraktan telaşsız
Ne önemi var unut gitsin kim haklı kim haksız
Aman...

Bende orta da ev yokken bile az eşya çok huzur dedim :KK1:
Yemek odasının türlü türlü şeyleri var onlar kullanılmıyo ki, ablamdan biliyordum almam demiştim
Zaten sonra da baktım evimiz minik yer yokmuş :KK1:

Aynen kader, ıvır zıvır ne kadar çoksa inan o kadar geriliyorum. Benimde büfem fln yok, konsol ve masa şeklinde.
Makyaj malzemelerim kremlerim hepsi çantaların içinde asla tek tek koyamıyorum gözüm yoruluyor.
Manyakmıyım neyim :)

X