Adam kokuyor ya:(

Eşinizin ağzındaki koku bademcik taşlarından kaynaklanıyor olabilir. Eğer öyleyse çözümü çok kolay. Mutlaka bir kulak burun boğazcıya giderek muayene olması gerekli.

En son ne zama öpüştüğünüzü hatırlamıyomusunuz özel olcak ama cinsellik nasıl
Cinsellik guzel ama opusme azinda azi...ben agiz temiz olsa bile pek hoslanmiyorum bu eylemden..kokmadigi zamanlar sadecw dudagini operim birakirim ama oyle filmlerdeki gibi haldur huldur öpusmeyi sevmiyorum canim

Evet iste o doktor gibi o da
Babasida oyle esimin acaba genetikmi
Ama disini kahvalti ve aksam yemeginden sora yada gunde bir kere ben demeden fircalamaz ..ama yinede fayda etmiyor hastaneye de gitmiyor ikna edemeiyorum

Suan yaptiginiz cok cirkin bakin herkes esinize pis diyo midem bulandi. Yaziyolar evet esiniz pis mutlu oldunuz mu ne gibi bi yardim bekliyosunuz bizden ilk defa esim kokuyor diye esini rezil eden bi kadin goruyorum
Evet biraz oyle oldu ama hakediyo napim bakimli olsun o da..

Herkezin icinde rencide edesem kabak benim basima patlar..evde kavga cikar ugrasamam onla..
Buarada ustune sabun atmak falan ay sinirden guluyom ya esime

Herkezin icinde rencide edesem kabak benim basima patlar..evde kavga cikar ugrasamam onla..
Buarada ustune sabun atmak falan ay sinirden guluyom ya esime
Çok ciddiyim valla benim eşim ya da evime düzenli olarak gelip giden bi komşum,kardeşim,akrabam olsa bu anlattığın gibi sana söylediklerimi aynen yaparım

O ne ya öyle zaten hava sıcak otobüste yıllar önce denk geldim böyle birine bi sürü bağırdım çağırdım çekmek zorunda değilsin ki canım benim varsa bi sıkıntı çözümünü üretecek yani doktorsa doktor hamamsa hamam

Sen alttan filan alma öyle üstüne filanda gelemez yol onu yol pis

Cinsellik guzel ama opusme azinda azi...ben agiz temiz olsa bile pek hoslanmiyorum bu eylemden..kokmadigi zamanlar sadecw dudagini operim birakirim ama oyle filmlerdeki gibi haldur huldur öpusmeyi sevmiyorum canim
Bende ön sevişme uzun uzun olmalı yoksa sadece cinsellik hiç bi anlam ifade etmez benim için.iyiki öpüşmeyi sevmiyosun yoksa daha zor olurdu.

Otobustekine ne sebepten bagirdin agiz kokuyo diyemi nasil karsiladi peki

Cok zor ya agiz kokusunu cekmek.
.Kaplamasi varsa o da yapar.Degistirtsin Dis fircalayaak baska yolu yok.Sonra bazen tuzlu gargara bazen de listerin.

Suan yaptiginiz cok cirkin bakin herkes esinize pis diyo midem bulandi. Yaziyolar evet esiniz pis mutlu oldunuz mu ne gibi bi yardim bekliyosunuz bizden ilk defa esim kokuyor diye esini rezil eden bi kadin goruyorum

İyi de burada hiçbirimiz Depiedra'nın kocasını şahsen tanımıyoruz neden rezil olmuş olsun ki ? Konu başlığından belli içeriği, girip okumasaydınız keşke.

D Depiedra senin adına çok üzüldüm, koku asla tahammül edilemeyecek bir şey. Ağzım kokmasa bile bazen kokuyormuş gibi hissederim sevgilime sorarım kokuyo muyum diye. Koku en hassas olduğum şeydir. Adama söylüyorsun anlamıyor, inat ediyor olabilir. Doktorluk bir şey de olabilir tabi ki ama bence tamamen temiz olmamasından kaynaklanıyor. Dişini fırçalamazsan ağzın kokar yani, bu adam 7/24 dişini fırçalıyor da kokuyor değil ki. Temizliğini yapsa koksa tamam hemen doktora gidin derdim ama bu farklı bir şey. Acaba siz de onun gibi davransanız anlar mı ? Yani ne bileyim parfüm sıkmayın, dişinizi fırçalamayın. Sizin için çok zor olacaktır belki ama anlayabilir mi o şekilde ?

Aslaaaa onun gibi olamam canim az once 2. Kez disimi fircaladim bisede yemediydim
Pesine oldukca fazla parfumumu siktim heryerime eller yuz kremlendi dus da aldim bunlardan once ohh misler gibi kokuyorum agzimda karanfil netteyim esim icin arastirmalar yapiyorum;( asla onun gibi pis takilamam

Cok zor ya agiz kokusunu cekmek.
.Kaplamasi varsa o da yapar.Degistirtsin Dis fircalayaak baska yolu yok.Sonra bazen tuzlu gargara bazen de listerin.
Kaplama degildw dolgu var gecen sene yeniden temizlettirdiydi ama hic hic fayda etmedi tuzlu gargara je ise yarriyor canim listerin iyimi faydalimi

Ya o kadar iyi anlıyorum ki. Sabah banyo yaparak çıkıyorum evden mis gibi parfüm sıkıyorum deodorant roll on, yarım saat sonra yolda acaba terledim mi kokuyor muyum diye panikliyorum. Asla pis gezemem. Günde 3 kere banyo yaptığımı bilirim. Ama anlayabilmesi için dayanamaz mısınız birkaç gün ? Yani kocanızın başka türlü anlaması çok zor. Leş gibi kokmanız lazım ki ulan bende mi böyleyim de bu kadın birden değişti desin

Karnı aç oldugu zaman insanın,agzı kokar mesela benım hafıf kokuyor hıssedıyorum ama dıslerımı fırcaladıgım halde bende agız spreyı aldım.watsonstan.
Sırf ağız kokusu yüzunden bosananlar bıle varmış
Senın de imtihanın bu güzelim sen güzelsın bakımlısın o düz adam
Hersey parfüm mü diyormuş
Hic anlamıyor seni

Benim eşim duş, diş temizliğinde hassastır
Hatta şöyle diyeyim sıcaklardan dolayı günde 3 kez bile dus aldığı olur
Dişleri saymıyorum bile 4, 5 kez fırçalar
Ama ilk evlendigimiz zaman aman Allahım eşimin ağzı bir kokuyor anlatamam
Kendisi hissetmiyor ama ben ölüyorum resmen
En sonunda utana çekile söyledim hemen gitti
Gastrit varmış o koku yapıyormuş
Çok şükür ilaçlarını kullandi iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…