Adam kokuyor ya:(

Depiedra

Hedef 60...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Mart 2016
1.871
1.148
34
Malesef bahsettigim kisi esim..bu sabah yine kavga ettik bu konu yuzunden...esimin agzi inanilmaz pis kokuyor..tamam kokabilir belki disinden midesinden gelen bisey olabilir bu tamam ama onlem almiyor..disini pek fircalamiyor..ve en en onemlisi benim icin parfum kullanmiyor adam ya...parfumu bolca sıkca ustune basina belki agiz kokusundan da bukadar rahatsiz olmucam...onemsemiyor beni rahatsiz oldugumu biliyor ama saldi iyice kendini ya inanailmaz rahatsiz oluyorum midem bulaniyor artik iyice sogudum bakimsizligi yuzunden...parfum aliyorum unutuyorum sıkmayi diyor ven ellerimle sıkiyorum dusunebiliyormusunuz..koltuk alti rolonu ben suruyorum adama ya onu da unutuyorum diyor..ve onu kullanmadigi gun hem ter kokusu hem agiz kokusu e ben nasil sevgimi duygularimi taze tutabileyimki artik...benim icin sirf kotu kokudan ibaret bazi gunler...ayaklari falan kokmaz temizdir dus alir sık sık ama parfumdu koltuk altiydi agiz bakim urunleriydi bunlari yapmaz..senelerdir benim zorlamamla...ben istiyorumki atsin agizna bir iki karanfil ohh dislere de faydali koltuk altini rolonlasin mis gibi parfumunu sıksin gelsin yanima cok mutlu oluyorum ozaman...ama yok ite kaka olmuyor iste..icinde yok adamin..insnlari rahasiz ettigini dusunemiyor galiba...bu sabah patladim ama konu acildi.bej bu yasda senin agiz kokunu cekmek zorunda degilim git care ara paran yoksa en basitinden hergun karanfil cigne yut(cok faydali) parfum sıkmak 2 sn lik is buz gibi oldum yeter ya diye bagardim..hersey parfummu yaa diyo tabi hayat parfden ibaret degil ama guzel koku insanlari her konuda ceker kendine ama pis koku yanina bile gitmek istemiyorum suanda yatiyorum odamda sanki onun yanina gidince yine o koku gelicek gibi oluyor..benim icin sadece pis koku adam ya..ben hergun koltuk alti bakimimi agiz bakimimi yaparim evde durup durerken bile parfum sıktigim olur..parfum dayanmaz hatta...evime guzel kokular kullanirim kendimde guzel kokarim cok sukur..ama esim...of napicam ben suan cok sogudum yasamak bile istemiyorum aglamak istiyorum ya..daha once konu acmistim esime asik olmak istiyorum diye....iste ben nasil asik olayimki daha..adam cabalamiyor..gerci 2 gun once yildonumumuzdu eve cicek gondermis sasirmis sevinmistim...sirf sevindim sarildim optum diye adam saliyo kendini bakim sifir yine...iyi bir insan tamam herseyime kosar bana deger verir ama surekli yanyana ayni yastiga bas koydugum.insanin da boyle acı acı kokmasi cok cok berbat bisey...icim yaniyor resmen o kokudan..midesinde sıkinnti yok galiba hic mideside agrimaz ama kesin cozum olucaksa gitse mi ki mide icin...ama agiz dolgu dolu..onlarda koku yapiyo galiba..tamam yapabilirde tedbir alicaksin bakimli olucaksin ..bakinli karin var utan be adamm(

Evet bakimli hijyenik olmak sart insna disini fircalasa koku kalmiyor. Disini de mi fircalamiyor. Agzi girgirlamak icin menthollu su felan var onlardan kullansa bari. Bende parfüm felan fazla kullanmiyorum kullanmadigim icin de kokmuyorum ama yikanmak ve deodorant kullanmak normal seyler yemek yemek gibi tuvalet ihtiyaci gibi birsey. Esinden sogumakla haklisin

Ağız kokusunun mutlaka bir sebebi vardır. Dolgu koku yapmaz ama çürük yapar. Ağız bakımını düzenli yapmıyorsa koku olur. Diş taşı varsa -ki vardır bakım yapmıyorsa- o da koku yapar. Hem diş doktoruna hem de bir gastroloji hekimine görünmesi lazım. Bunlarda sorun çıkmazsa bakım eksikliğinden kaynaklanıyordur.

Malesef ter kokusu öyle duş almakla falan gitmiyor. Roll on ve deodorant kullanmak şart. Duş alıp mis gibi koksa da bu sıcakta yarım saat sonra terliyor insan. Parfüm için aynı şeyi söyleyemeyeceğim, parfüm kokusu çoğu zaman beni rahatsız ediyor. Hele ki temiz vücuda kullanılmamışsa mide bulantısından ölüyorum.

İstemeyen adama temizlik nasıl öğretilir bilmiyorum, hiç bir fikrim yok. Bence içinde yoksa, alışkanlık edinmemişse olmuyor. İte kaka nereye kadar? Bir de şimdi genç, bunun yaşlılığı, iyice salması da var.

O kadar gercekci anlatmissinz ki adamin kokusu burnuma geldi.
Boyle surekli kokan insanlar icin hep eşi ailesi yok mu nasil dayaniyorlar nasil uyarmiyorlar diye dusunurdum demek ki uyarsan da degismiyormus...
Dis doktoru icin ikna edin, ter kokusu icin de normal deodorantlar yerine eczanelerde satilan ozel roll on lardan alin (maxim gibi), banyodan sonra bir kere surse baya goturuyor.

ağız sağlığına ve vücut bakımına dikkat etse yeter bence,ben de öyle buram buram parfüm kokusunu sevmem.hele de,duş almadan sıkılıyorsa,of ki of.
her zaman diş fırçalarken,onun fırçasına da macunu sıkın ve beraber fırçalamayı teklif edin.duş aldıktan sonra roll on sürsün.en önemlisi de bu sıcakta,sabah akşam duş alsın.
bir de soğan, sarımsak yer mi çiğ olarak ? onlarda ağız kokusu yapıyor.

Okudukça koku sanki yanımda belirdi diyebilirim. Yaşadığınız şeyi, "aa eşine neler diyor" diye kimse kınamasın sizi. Gerçekten bu da zor bir durum. Benim kocamında ağzı koksa, ter koksa en önemlisi kendine bakım göstermese bende sizin gibi olurum galiba

Eşinizin size olan aşkı bitmiş.sevgisi var.aşık olsa mutlaka ama mutlaka dikkat ederdi.bu kadın ya benden soğursa diye düşünürdü korkardı.kişisel temizlik benim çiftler arası en çok önem verdiğim şey.eşim temiz olmasaydı(eğer bir gün salarsa kendini) ondan uzaklaşırım sevgimde biter aşkımda.yatağınada gitmem.ne olcaksa olsun derim...işiniz zor

Hay allahim ne bu kadinlarin erkeklerden çektiği yav ??? Ya aldatirlar ya şiddet ya pislik olurlar ya anne kuzusu bilemiyorum gercekten evlenmekten korkar oldum. Tavsiye olarak size ne verelimki zaten sizlik bir durum yok adam kendine bakmadiktan sonra. Sadece rencide etmeden soyleyin bence birbirinizi yipratmadan

esiniz eger kokuyorsa parfum kullanmak yerine dus almayi denesin. Dislerinde saglik problemi yoksa, asitli baharatli seyler tuketmesin. Agiz kokusu mu nefes kokusu mu, hastaliktan mi bunu bir ogrenmek lazim. Bazen koku karsi tarafa gidiyor ama kisi kendisi farketmeyebiliyor. Hijyen cok onemli ama parfumle roll onla olmaz o is suyla sabunla olur.

Değiştiremezsin bence sende hergece yatmadan önce şöyle bol sarımsaklı bişeyler ye anlasın nasıl oluyormuş bidaha da yapmaz bence

Evlenmeden önce de böyle miydi ? Her gün duş almak,mis gibi kokmak dururken o şekilde nasıl rahat ediyorlar anlamıyorum. İnsan bu sıcaklarda kendi kokusuna bile tahammül edemiyor. Her sabah zorla dis fircalatsaniz veya ağız bakim sularından verseniz ? Belki sizin zorunuzla alisir.

Benimde cevremde ayni sizin gibi bir cift vardi adam kokuyo esi tiksiniyo ve esi hamile kokulara iyice duyarli bu kokuda nasil hamile kalmis orasida ayri bi konu kiz hamile kaldiktan sonra iyice tiksinmeye basladi ve su an evi terketti bosanmak istiyo evlilik icin cok ciddi bir sorun insanin once kendisine saygisi olucak ya pis pis o ne oyle

Böyle şeyler iteklemeyle de olmaz ki kendi istemesi lazım sürekli kokan bi adama bende tahammül edemezdim çocuk gibi sürekli dış fircalaa onu yap bunu yap diye peşinden mi gezicen ayyyy

Diş doktoruna gitti mi? Ben kendi öz annemden uzak duruyordum ki ne kadar da severim canımın içi. Ama ağzı kokuyordu. Meğer acil müdahale edilmesi gereken dişleri varmış, yaptırdı rahatladı. Kolundan tuta tuta götürün. Benim de dişlerimde dolgular var ama hiç böyle bir şikayetim olmadı sürekli de sorarım. Kontrole gittiğimde doktora da sorarım. Dolguların yenilenme zamanları oluyor, titizlikle bakıma ihtiyaç duyuyorlar maalesef.

Ya ben parfüm filan sevmem pek bazen hafif bir koku kullanirim erkek arkadasimin da parfum sikmasini sevmem kendi kokusu en guzel gelir ama bu parfum olayi degil ayri bisey. Deodorant kullanmamak diye bisey bu sicakta kabul edilemez yani 10 dkda bir dus almiyosan terlersin de kokarsin da. Gunde en az bi kez disini fircalamazsan ceset gibi kokar o da kokulu bir sey yersen bir de. Benim okurken midem bulandi valla iyi dayaniyorsunuz. Ayni evdesiniz bir de. Ayni yataga yatiyorsunuz. Ciddi bir sekilde konusun boyle olmaz seni sevemiyorum yaklasamiyorum ayni evde duramiyorum de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…