Adam kokuyor ya:(

Eşinizden bu kadar çirkin bahsedeceginize boşanın ya..hic bir es hic bir eşi böyle rencide edemez.Boyle ağır ithamlarla eleştiremez..dünyadaki herkes mi dört dörtlük hepimize mi dört dört lük insanlar gelecek.sevgi nedir ya ...sevmek nedir.rahatsiz olabilirsiniz olmanıza birsey demiyorum..Bu şekilde üslup olmaz..kusurlarıyla seviyorum esimi.hatalariyla seviyorum..

Valla suan sevmiyorum da asik da degilim evlenirken mantik evliligi yaptigimi sandim asik degildim ..cikarkende ara ara koku hissediyordum ama bilemedim bukadar sorun yasamicani ..es ken surekli dipdibe olunca daha rahatsiz edici oldu tabiki
canım belkide midesi hastadır ya da ağzında cürük diş vardır bi doktora gidin hergün düzenli fırcalasın dişlerini evden naneli şekeri eksik etme

Canım haklısın bende takılıyorum kokulara. Tek istedigin bakım. Cok zor sanki disine baktırmak. Belki o dolgular cok eskimistir. Belki cürügü vardır. Diş ipi kullanmadan da ne kadar fırcalasan olmuyor yine cürük oluyor. Düzgünce rica etsen devlet hastanesinde de yaptırabilir.

İste durum ortada kadıncağız bunalmış adamın umrumda degil. Bu soğuklukla nasıl onu öpsün aynı yataga girsin. İnsan iki metre uzakta durmak ister. Üniversite bi cocuk benimle görüşmek istedi cok iyiydi ama daha gelirken agız kokusu önden takip ediyordu. Nefret ettiydim anında postalamıstım.

Bosanmak bana gore kolay degil...hele cocuk olunca hic kolay degil...ailen ce cocugum icin ve tabi esim yani alistim ona asigim diyemiyorum ama deger veriyorum bazen ozluyorum henuz duygularim tamamej bitmis degil oyuzden bosanmak benim icin imkansiz ...ailem esime cok duskuun ogullari gibi oldu..simdi cikipta agzi kokuyo bosancam dersem nasil karsilarlar sence ozellikle babam...adam esime benden fazla duskun

Iste o kokusu onden gelenlerden biride esim bazen diyorum zamaninda bende postalasaydim ozamanda kokuyoda bazen dis bakimi yoktu ama parfum.cok kyllaniyodu o cekiyodu galiba beni

Allahım okudukça koku burnuma geldi resmen
çok afedersin bu adamla sevişebiliyor musun
Öpusme eylemi olmadan yapiyoruz biseyler nedense cinsellikte sıkınti yok pek..tabi cok kokarsa yatagi terk ediyorum istemedimi soyluyorumm.ama genelde iliski oncesibben soylemeden fircalar hayret

Çok mu zor bir dişdoktoruna gitmek maddi açıdan sıkıntı varsa devlet hastanelerinde gayet güzel tedavi yapıyorlar. Allah kolaylık versin

Igggggren
Hastanede calisirken bi dr vardi 1 metre öteden bişey dese agzinin kokusundam bayilacak gibi olurduk parayla ilgisi yok bence zorla sen gorur dişciye dra randevu al gotur bu ne canim igrenc resmen ya her gun dis macununu fircasni jazirla al eline hadi banyoya de cocuk gibi egitilmesi lazim demekki(

Konuyu takibi bırakiyorm hamileyim midem kaldirmiyo((
Allah yardimcin olsun kardes zor valla elinden geleni yap olmaz oyle..

:)

Suan yaptiginiz cok cirkin bakin herkes esinize pis diyo midem bulandi. Yaziyolar evet esiniz pis mutlu oldunuz mu ne gibi bi yardim bekliyosunuz bizden ilk defa esim kokuyor diye esini rezil eden bi kadin goruyorum

Rencide edeceksiniz herkesin içinde hemde utansın yüzü kızarsın

Hiç tahammül edemiyorum ya böyle insanlara

Koltukta otururken üzerine kalıp sabun,diş macunu,diş fırçası,ağız gargarası filan atın

Tek başına yaşamıyor efendim temiz olmak güzel kokmak zorunda

Pis herif

benim esimde tam tersi hijyen hastasi süslü

ama suan esimi takdir ettim .

bu adami belediyeye verin
imha etsinler

Acaba eşiniz boy abdestini alırken dikkat etmiyor mu bunun etkisi de olabilir koku kalır doğru abdest alınmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…