- 24 Nisan 2010
- 4.128
- 5.704
Dahiliye doktoru endoskopi istedi, son seçenek o kalmıştı çünkü. Endoskopi sonucunda çıktı gastrit olduğu.Can'ım gastrit olduğu nu Nasıl anladın ?
canım belkide midesi hastadır ya da ağzında cürük diş vardır bi doktora gidin hergün düzenli fırcalasın dişlerini evden naneli şekeri eksik etmeValla suan sevmiyorum da asik da degilim evlenirken mantik evliligi yaptigimi sandim asik degildim ..cikarkende ara ara koku hissediyordum ama bilemedim bukadar sorun yasamicani ..es ken surekli dipdibe olunca daha rahatsiz edici oldu tabiki
Canım haklısın bende takılıyorum kokulara. Tek istedigin bakım. Cok zor sanki disine baktırmak. Belki o dolgular cok eskimistir. Belki cürügü vardır. Diş ipi kullanmadan da ne kadar fırcalasan olmuyor yine cürük oluyor. Düzgünce rica etsen devlet hastanesinde de yaptırabilir.Malesef bahsettigim kisi esim..bu sabah yine kavga ettik bu konu yuzunden...esimin agzi inanilmaz pis kokuyor..tamam kokabilir belki disinden midesinden gelen bisey olabilir bu tamam ama onlem almiyor..disini pek fircalamiyor..ve en en onemlisi benim icin parfum kullanmiyor adam ya...parfumu bolca sıkca ustune basina belki agiz kokusundan da bukadar rahatsiz olmucam...onemsemiyor beni rahatsiz oldugumu biliyor ama saldi iyice kendini ya inanailmaz rahatsiz oluyorum midem bulaniyor artik iyice sogudum bakimsizligi yuzunden...parfum aliyorum unutuyorum sıkmayi diyor ven ellerimle sıkiyorum dusunebiliyormusunuz..koltuk alti rolonu ben suruyorum adama ya onu da unutuyorum diyor..ve onu kullanmadigi gun hem ter kokusu hem agiz kokusu e ben nasil sevgimi duygularimi taze tutabileyimki artik...benim icin sirf kotu kokudan ibaret bazi gunler...ayaklari falan kokmaz temizdir dus alir sık sık ama parfumdu koltuk altiydi agiz bakim urunleriydi bunlari yapmaz..senelerdir benim zorlamamla...ben istiyorumki atsin agizna bir iki karanfil ohh dislere de faydali koltuk altini rolonlasin mis gibi parfumunu sıksin gelsin yanima cok mutlu oluyorum ozaman...ama yok ite kaka olmuyor iste..icinde yok adamin..insnlari rahasiz ettigini dusunemiyor galiba...bu sabah patladim ama konu acildi.bej bu yasda senin agiz kokunu cekmek zorunda degilim git care ara paran yoksa en basitinden hergun karanfil cigne yut(cok faydali) parfum sıkmak 2 sn lik is buz gibi oldum yeter ya diye bagardim..hersey parfummu yaa diyo tabi hayat parfden ibaret degil ama guzel koku insanlari her konuda ceker kendine ama pis kokuyanina bile gitmek istemiyorum suanda yatiyorum odamda sanki onun yanina gidince yine o koku gelicek gibi oluyor..benim icin sadece pis koku adam ya..ben hergun koltuk alti bakimimi agiz bakimimi yaparim evde durup durerken bile parfum sıktigim olur..parfum dayanmaz hatta...evime guzel kokular kullanirim kendimde guzel kokarim cok sukur..ama esim...of napicam ben suan cok sogudum yasamak bile istemiyorum aglamak istiyorum ya..daha once konu acmistim esime asik olmak istiyorum diye....iste ben nasil asik olayimki daha..adam cabalamiyor..gerci 2 gun once yildonumumuzdu eve cicek gondermis sasirmis sevinmistim...sirf sevindim sarildim optum diye adam saliyo kendini bakim sifir yine...iyi bir insan tamam herseyime kosar bana deger verir ama surekli yanyana ayni yastiga bas koydugum.insanin da boyle acı acı kokmasi cok cok berbat bisey...icim yaniyor resmen o kokudan..midesinde sıkinnti yok galiba hic mideside agrimaz ama kesin cozum olucaksa gitse mi ki mide icin...ama agiz dolgu dolu..onlarda koku yapiyo galiba..tamam yapabilirde tedbir alicaksin bakimli olucaksin ..bakinli karin var utan be adamm (
Üzülmeyin InsaAllah değildir.benim oglum herediter sifrositozis hastası.kan hastalığı..onunda bazen ağzı kokuyor.demek kani düştüğünde kokuyor yavrumun..hakkımızda hayirlisi olsun..
Bosanmak bana gore kolay degil...hele cocuk olunca hic kolay degil...ailen ce cocugum icin ve tabi esim yani alistim ona asigim diyemiyorum ama deger veriyorum bazen ozluyorum henuz duygularim tamamej bitmis degil oyuzden bosanmak benim icin imkansiz ...ailem esime cok duskuun ogullari gibi oldu..simdi cikipta agzi kokuyo bosancam dersem nasil karsilarlar sence ozellikle babam...adam esime benden fazla duskunEşinizden bu kadar çirkin bahsedeceginize boşanın ya..hic bir es hic bir eşi böyle rencide edemez.Boyle ağır ithamlarla eleştiremez..dünyadaki herkes mi dört dörtlük hepimize mi dört dört lük insanlar gelecek.sevgi nedir ya ...sevmek nedir.rahatsiz olabilirsiniz olmanıza birsey demiyorum..Bu şekilde üslup olmaz..kusurlarıyla seviyorum esimi.hatalariyla seviyorum..
Iste o kokusu onden gelenlerden biride esim bazen diyorum zamaninda bende postalasaydim ozamanda kokuyoda bazen dis bakimi yoktu ama parfum.cok kyllaniyodu o cekiyodu galiba beniİste durum ortada kadıncağız bunalmış adamın umrumda degil. Bu soğuklukla nasıl onu öpsün aynı yataga girsin. İnsan iki metre uzakta durmak ister. Üniversite bi cocuk benimle görüşmek istedi cok iyiydi ama daha gelirken agız kokusu önden takip ediyordu. Nefret ettiydim anında postalamıstım.
Öpusme eylemi olmadan yapiyoruz biseyler nedense cinsellikte sıkınti yok pek..tabi cok kokarsa yatagi terk ediyorum istemedimi soyluyorumm.ama genelde iliski oncesibben soylemeden fircalar hayretAllahım okudukça koku burnuma geldi resmen
çok afedersin bu adamla sevişebiliyor musun
En son ne zama öpüştüğünüzü hatırlamıyomusunuzYok ya ne opmesi en son nezaman opustugumu bilmem onla opusmekten nefret ediyorum o da sevmiyo zaten pek ..bende sevmem pek
:)O kadar gercekci anlatmissinz ki adamin kokusu burnuma geldi.
Boyle surekli kokan insanlar icin hep eşi ailesi yok mu nasil dayaniyorlar nasil uyarmiyorlar diye dusunurdum demek ki uyarsan da degismiyormus...
Dis doktoru icin ikna edin, ter kokusu icin de normal deodorantlar yerine eczanelerde satilan ozel roll on lardan alin (maxim gibi), banyodan sonra bir kere surse baya goturuyor.