- 8 Kasım 2014
- 4.824
- 10.486
Öfff dimi yaaa. Sacmalamisim adam pis işte...
Canım ağız kokusu mahkemede boşanma sebebi.belki dişinde bi sorun vardır.şltihap çürük filan.benimde dişim çürüdü hamileyken elimde fırça macunla gezdim resmen ağzım kokar diye.eşim çok dikkat eder o yüzden bende çok dikkat ederim.ay insan öpemez bile ya çok kötü.Off cok kotu yaaa bende dusun iste esim ta esim agiz kokusu terden beter bide
Ya o kadar kokudan insan kendide rahatsız olur.hiçmi fark etmiyo acabaEvet o da geliyor aklima ama bununki bambaska bi koku kimsede hissetmedigim b.. kokusu gibi
Yok ya ne opmesi en son nezaman opustugumu bilmem onla opusmekten nefret ediyorum o da sevmiyo zaten pek ..bende sevmem pekCanım ağız kokusu mahkemede boşanma sebebi.belki dişinde bi sorun vardır.şltihap çürük filan.benimde dişim çürüdü hamileyken elimde fırça macunla gezdim resmen ağzım kokar diye.eşim çok dikkat eder o yüzden bende çok dikkat ederim.ay insan öpemez bile ya çok kötü.
Kendi hic farketmiyo okadar alismiski o kokuyla yasamayaYa o kadar kokudan insan kendide rahatsız olur.hiçmi fark etmiyo acaba
Evet mantiklo aslinda ama kim derki keske dese birihem de ne pis midem kalktı vallahi ama bence bunu karısı söylediği için bu kadar umursamıyor böyle erkekler çok.. şu şikayeti dışardan birisi etse arkadaş çevresinden komşulardan birisi söylese utancından senden benden temiz olur
Dus alir hatta dusta uzun kalir kendini guzelce temizler kizarim.hatta ne yikandin bee derim..ama banyodan cuksada agiz kokusu devam..esiniz eger kokuyorsa parfum kullanmak yerine dus almayi denesin. Dislerinde saglik problemi yoksa, asitli baharatli seyler tuketmesin. Agiz kokusu mu nefes kokusu mu, hastaliktan mi bunu bir ogrenmek lazim. Bazen koku karsi tarafa gidiyor ama kisi kendisi farketmeyebiliyor. Hijyen cok onemli ama parfumle roll onla olmaz o is suyla sabunla olur.
Can'ım gastrit olduğu nu Nasıl anladın ?Offf vallahi okurken midem bulandı ve ağız kokusu öyle bir şey ki konuştuğum birinden o kokuyu aldıysam o kişiyi ne Zaman görsem aklıma o koku geliyor yeniden iğreniyorum.
Kardeşimde vardı o sorun birlikte hastaneye gittik. Kronik sinüzit koku yaparmış, önce yüz röntgeni çekildi temiz çıktı.
Diş hekimine gittik dişlerinde de problem yokmuş.
En son dahiliyeye gittik meğer gastrit varmış. İlaçlarını düzenli kullandı geçti.
Geçmiş olsun , hangi hastalık çıktı ? Hangi tetkiklerden geçti hastanız ? Bizde de sorun var nler yaptrımalıyız ?Bakın ağız kokusundan ziyade bu durum nefes kokusu da olabilir. Bizim başımıza geldi. Nefes kokusu sandık çok kötü bir hastalık çıktı. Losemi hastası bile olabilir. Acilen doktora gorunmeniz gerekiyor. Nefes kokusu çok ciddi hastalıkların habercisi olabiliyor. Eşinizi ikna edin herhangi bir nedenden dolayı dahiliyeye götürün. Hatta sonra bir hematologa götürün. Geç kalmayın.
Geçmiş olsun , hangi hastalık çıktı ? Hangi tetkiklerden geçti hastanız ? Bizde de sorun var nler yaptrımalıyız ?
Deotak krem mi? Ben de alayım benimkine. Sever öyle şeyleri adam benim rollonlara saldırıyorÖncelikle dişçi randevusu alın aldım gidiyoruz diyin dişçi ağzında bi şey yok derse mide için DR a götürürsünüz zorla. Ben eşime her duştan sonra deotak sürdürürüm. Krem kokusuz ve ter kokusunu müthiş kesiyor. 2 duşta 1 sürse bile yetiyor. Ama her duştan sonra sorarım sürdün mü diye, hem banyoda hem yatak odasında iki tane var banyoda sürmeyi unutursa giyinirken sürsün diye. Ama hep söylerim sür diye. Rollon vs bile gün içinde bu sıcaklarda ter kokusunu önlemiyor.
Üzülmeyin InsaAllah değildir.benim oglum herediter sifrositozis hastası.kan hastalığı..onunda bazen ağzı kokuyor.demek kani düştüğünde kokuyor yavrumun..hakkımızda hayirlisi olsun..Losemiye cevirebilecek bir hastalik oldugunu dusunuyorlar suan. Tetkikleri tam anlamıyla çıkmadı. Biz ilk olarak dahiliyeye gitmistik. Orada tetkikler yapıldı. Hematolojiye yonlendirdiler. Megerse anemi olmus hastamız. Kan verdiler nefes kokusu geçti. Hematolojide de detayli inceliyorlar. Dua ediyoruz insallah losemi degildir diye. Sizde ihmal etmeyin derhal hastaneye gidin. Allah sifa versin.