Adam hiç yanaşmıyor ya

minnnnnak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2020
1.947
4.501
Iyi geceler herkese ❤

Birazda ben derdimi anlatmak istedim. Her neyse 4 senelik evliyiz başlarda ilişkimiz güzeldi bu sene özellikle eşim çok değişti yani önceden neredeyse her gün olurdu ama şimdi çok nadiren. Tabii çocukta oldu o arada ama sanmıyorum ondan olacağını. Biz yazın çok yoğun işimiz oluyor gece eve geç geliyoruz eşim benden de geç geliyor o yüzden yazları ayda 2 3 kere anca oluyor. Kışın ben evdeyim o çalışıyor yorgun geliyor çoğu zaman uyuyup kalıyor bende biraz ilgi istiyorum hiç göstermiyor maalesef Kendimi çok değersiz hissediyorum yanlış düşünüyorum biliyorum ama adam hiç yanaşmayınca bende kendimde bi kusur aramaya başlıyorum resmen o ilk adımı atmayınca bende yanaşmıyorum çünkü önceden misal öperdi biseyler yapardı belli ederdi yani o işin oraya gideceğini ama şimdi hiiiç öyle şeyler yook bende cekiniyorum o öyle olduğu icin istemiyor demek ki beni diye bide gecen gece uyanmis tv felan izlemis o gun sabaha dus aldı bende şüphelendim ve abdest alırken gördüm (iyice paranoyak oldum evet) acaba biseyler felan mı izliyor ihtiyacını öyle karşılıyor.. Regl idim 3 4 gün oldu biteli onceden adam gun sayardi bitmesi icin simdi hic tik yok ne yapsam nasıl yapsam bana bi fikir verseniz çok sevinirim durum boyle olunca benimde canim sıkılıyor

Pandemi dönemi birçok kişiye birbirine yaklaştırdigi gibi yaratığı sıkıntı da libidoyu azaltabilir , kendinde de sorun arama kısa sureligine böyleyse çok ta takma düzelir

Bakımlı mısınız ? Yani giyiminiz felan özenli mi ? Ev içinde nasılsınız ?

Söylemek istediğim cinsiyete dayatma değil, onlar sevgili değil,4 yıllık karı koca, birbirlerini istemeleri için evde şık olunmasımı gerekir?
Biliyor musunuz bende bunları biliyorum ve kadın diyor ya odada televizyon izleyip sabah abdest almış diye bende acaba dedim konu sahibi giyim kuşam bakım olarak nasıl biri ? Ki eşini de soracaktım kendisi cevap verince .. ve evet bence bakımlı olmak gerekir giyim ve kişisel temizliğe özen şart bu evli yada sevgili olanlar için değil insan için geçerli bir kanun (bence ) ve evlenip kendini (erkek olsun kadın olsun ) salmak maalesef evliliği cinsellik yönünden etkiliyor . Çevremizden gördüğümüz duyduğumuz bu .

Kişinin evlendim diye kendini salacagını sanmıyorum (ben) heleki 4 yıllık bir evlilikte, tabiki şartları ağırlaşırsa durum değişebiliyor, işten gel yemek yap evi topla çocuklada sen ilgilen olunca durum değişebiliyor,Tabiki aynı fikirlerde olmak zorunda değiliz ama ben bunun haksızlık olduğunu düşünüyorum.

Bence bana değil de konu sahibine yorum yapın . Cinsiyet fark etmeksizin demiştim . Olabilir herkes aynı düşünemez netice de

Erkekler de istendiğini, beğenildiğini hissetmek istiyor, biraz kırın utangaçlığınızı, benim eşim arada laf sokar hep ben mi yanaşmak zorundayım diye, çok bir şey yapmanıza gerek yok aslında, üzerinizi değiştirirken odada olmasını sağlayın soyunmaya alt giysinizle başlayı giyeceğinizin de en son altını giyin bacaklar hep göz önünde olsun, üzerinizde havluyla oturduğu odaya girin, hatta durum uygunsa o havluyla yanına oturup bacaklarınıza krem sürün, mevsim kış cilt kuruyor haliyle bunu yaparken de ona bir şeyler anlatın, dikkati kaysın. Geçmişte aktif olduğunuzu düşünürsek bunların işe yaraması lazım

Uzman sexsolog knkm yine nacizane bilgilerini bizimle paylastigin için sana minetariz kk ailesi :))

Uzman sexsolog knkm yine nacizane bilgilerini bizimle paylastigin için sana minetariz kk ailesi :))
Abart abart sadece güzel giden bir evliliğin taktiklerini biliyorum hepsi bu, ama emin olduğum bir şey var ki, ıslak ve havluya sarılı bir kadına sağlıklı bir erkek asla dayanamaz.

Abart abart sadece güzel giden bir evliliğin taktiklerini biliyorum hepsi bu, ama emin olduğum bir şey var ki, ıslak ve havluya sarılı bir kadına sağlıklı bir erkek asla dayanamaz.
Yazdiklarini okuyunca hissettiğim
Benim kadınlık sıfır sıfır sıfır

Yazdiklarini okuyunca hissettiğim
Benim kadınlık sıfır sıfır sıfır
Böyle düşünmeyin ya, aynaya bakıp kendinizi beğenin önce,kendinizi beğenip severseniz bunlar kendiliğinden olır zaten.
Ben de her zaman yapmam ama geçenlerde yine yaptım banyodan yeni çıkmıştım kendimi bi dinledim baktım potansiyelim yüksek bornozla salona gittim(havlu bile değil bildiğin bornoz) eşim oturuyordu. Eften püften bir şeyler söyledim tv ünitesinden bir şey aldım yatak odasına döndüm 30 saniye sonra yanımdaydı. Hayatta şaşmaz bu taktik.
Kendinize güvenin, kendinizi sevin ve bu adamın da bu enerjiden etkilendiğini unutmayın

Evlenince erkeklerin geneli isteksiz mı oluyor İş, güç çok yoruyor onları diyeceğim ama kadının bir de evdeki işlerini düşününce erkeklerin üşengeçliğine veriyorum. Bence ek gıda falan da deneyebilirsiniz. Bu kadar stresli bir çağda insanın cinsel istek duyması bazen zor olabiliyor.

siz belli edin.istemeye çekinmeyin. Adam belki de siz hiç istediğinizi belli etmediğiniz için yanaşmıyordur. Ben de eskiden çok çekinirdim belli etmeye. Sonra bunu eşimle konuştum. Şimdi ben istediğimde eşim "sen istediğinde ayrıca hoşuma gidiyor" diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…