Adam hiç yanaşmıyor ya

siz belli edin.istemeye çekinmeyin. Adam belki de siz hiç istediğinizi belli etmediğiniz için yanaşmıyordur. Ben de eskiden çok çekinirdim belli etmeye. Sonra bunu eşimle konuştum. Şimdi ben istediğimde eşim "sen istediğinde ayrıca hoşuma gidiyor" diyor.
İşte olay tam da bu, adamlar sürekli isteyen taraf olmaktan bıkıyor. Bizim ihtiyacımız olduğu kadar onların da beğenildiğini istendiğini bilmeye ihtiyacı var

İşte olay tam da bu, adamlar sürekli isteyen taraf olmaktan bıkıyor. Bizim ihtiyacımız olduğu kadar onların da beğenildiğini istendiğini bilmeye ihtiyacı var
Bekar bir kadınım ama bu konu ile ilgili benimde söyleyeceğim birşey var. Benim ablam evlendiği zamanlar aşşırı çekingen bir kadındı,evliliğin üzerinden biraz zaman geçtikten sonra bakmış ki eşi kendisine yanaşmıyor ,soğuk duruyor ,sebebi ne diye sormuş ablam, eşi demiş ki, sen çok çekingensin,Soğuksun,kendimi sana tecavüz ediyor gibi hissediyorum demiş ki evet ablam eşini öpmüyormuş bile . Eşi sorunun sebebi bu deyince ablam bir silkelendi kendine geldi şuan öyle bir sorun olduğunu düşünmüyorum .

Bekar bir kadınım ama bu konu ile ilgili benimde söyleyeceğim birşey var. Benim ablam evlendiği zamanlar aşşırı çekingen bir kadındı,evliliğin üzerinden biraz zaman geçtikten sonra bakmış ki eşi kendisine yanaşmıyor ,soğuk duruyor ,sebebi ne diye sormuş ablam, eşi demiş ki, sen çok çekingensin,Soğuksun,kendimi sana tecavüz ediyor gibi hissediyorum demiş ki evet ablam eşini öpmüyormuş bile . Eşi sorunun sebebi bu deyince ablam bir silkelendi kendine geldi şuan öyle bir sorun olduğunu düşünmüyorum .
Ülkemizdeki kadınların evlilik içindeki en büyük sorunlarından biri bu, yatak odası söz konusu olunca heykel gibiyiz. Ne ne isteğimizi söyleyebiliyoruz, ne zevk alabiliyoruz, eve yeni eşya lazım olsun bak nasıl hevesli ve beklentisini söyleyen tipler oluyoruz. Bütün erkekler böyle diyemem ama yatak odasında isteksiz ve hareketsiz olan kadınların aldatılmışlığı çok daha yüksek. Toplum baskısı sonucu oluşan tutukluğumuzun bedelini yine biz ödüyoruz. Hem cinselliğin keyfinden mahrum kalıyoruz, hem o yatakta tecavüz hissiyle cinsellik yaşıyoruz, üzerine bir de aldatılıyoruz. Bitmez bu ülkede kadının çilesi 😔

Ülkemizdeki kadınların evlilik içindeki en büyük sorunlarından biri bu, yatak odası söz konusu olunca heykel gibiyiz. Ne ne isteğimizi söyleyebiliyoruz, ne zevk alabiliyoruz, eve yeni eşya lazım olsun bak nasıl hevesli ve beklentisini söyleyen tipler oluyoruz. Bütün erkekler böyle diyemem ama yatak odasında isteksiz ve hareketsiz olan kadınların aldatılmışlığı çok daha yüksek. Toplum baskısı sonucu oluşan tutukluğumuzun bedelini yine biz ödüyoruz. Hem cinselliğin keyfinden mahrum kalıyoruz, hem o yatakta tecavüz hissiyle cinsellik yaşıyoruz, üzerine bir de aldatılıyoruz. Bitmez bu ülkede kadının çilesi 😔
Maalesef çok bilinçsiz yetişiyoruz😔

Erkekler de istendiğini, beğenildiğini hissetmek istiyor, biraz kırın utangaçlığınızı, benim eşim arada laf sokar hep ben mi yanaşmak zorundayım diye, çok bir şey yapmanıza gerek yok aslında, üzerinizi değiştirirken odada olmasını sağlayın soyunmaya alt giysinizle başlayı giyeceğinizin de en son altını giyin bacaklar hep göz önünde olsun, üzerinizde havluyla oturduğu odaya girin, hatta durum uygunsa o havluyla yanına oturup bacaklarınıza krem sürün, mevsim kış cilt kuruyor haliyle 😉 bunu yaparken de ona bir şeyler anlatın, dikkati kaysın. Geçmişte aktif olduğunuzu düşünürsek bunların işe yaraması lazım
Ya ben bunları özel bir amacım olmadan zaten yapıyorum heralde ondan ekstra bir etkisi olmuyor.
Duşa beraber girip çıkıyoruz genelde. Heralde gözü alıştı adamın 😅 cinsel hayatımız kötü değil gerçi şu aralar ama yine de bi şüphe ettim 🤣🤣

Adamın isteksizliğini hemen kadının eksikliğinde aramak?
Nitekim kadında diyelim, adamın ağzı yok mu sorununu anlatacak da cinsel perhizi tercih ediyor?
İnsanın rahatsız olduğu ya da istediği şeyleri anlatmanın hatta öğretmenin elli tane tatlı dil şekli vardır.
Ama yok kadın hep eksik, erkek bu yüzden hep haklı.
Bu çark böyle oldukça dünyayı çocuklu ve ilgi bekleyen kadınlar yakacak!

Ya ben bunları özel bir amacım olmadan zaten yapıyorum heralde ondan ekstra bir etkisi olmuyor.
Duşa beraber girip çıkıyoruz genelde. Heralde gözü alıştı adamın 😅 cinsel hayatımız kötü değil gerçi şu aralar ama yine de bi şüphe ettim 🤣🤣

Şu beraber banyoya girme işini beceremedim gitti,hiç bana göre değil, nasıl yıkanacağımı şaşırırım ben,hayatta beceremem.
Kötüye giden bir şey yoksa sıkıntı da yok,keufini çıkarmak lazım.

Adamın isteksizliğini hemen kadının eksikliğinde aramak?
Nitekim kadında diyelim, adamın ağzı yok mu sorununu anlatacak da cinsel perhizi tercih ediyor?
İnsanın rahatsız olduğu ya da istediği şeyleri anlatmanın hatta öğretmenin elli tane tatlı dil şekli vardır.
Ama yok kadın hep eksik, erkek bu yüzden hep haklı.
Bu çark böyle oldukça dünyayı çocuklu ve ilgi bekleyen kadınlar yakacak!
Tabi ki bunlar konuşulmalı ama ülke olarak bu konuda çok tutuğuz. En büyük sorunumuz bu aslında. Bir sorun varsa insan önce kendini bir değerlendirmeli,kaynak kendisi değilse o zaman karşıya yönelmeli,buradaki arkadaşın daha ilk aşaması,bunlar işe yaramazsa elbet konuşulup çözüm aranması gerekir.

Şu beraber banyoya girme işini beceremedim gitti,hiç bana göre değil, nasıl yıkanacağımı şaşırırım ben,hayatta beceremem.
Kötüye giden bir şey yoksa sıkıntı da yok,keufini çıkarmak lazım.
Kendini yıkamayacaksın ki birbirinizi yıkayacaksınız 🤣 bir tek regl döneminde tek giriyorum sanırım.

Kendini yıkamayacaksın ki birbirinizi yıkayacaksınız 🤣 bir tek regl döneminde tek giriyorum sanırım.
Ay ben utanırım ya 😅 hiç hayal ettiğim bir şey olmadı bu, çok garipsiyorum. Sözde rahat ve açık bir insanım ama bunu bir türlü içselleştiremedim. Gerçi böyle bir talep de yok, ikimize göre de değil galiba, yoksa şimdiye kadar denerdik

Böyle düşünmeyin ya, aynaya bakıp kendinizi beğenin önce,kendinizi beğenip severseniz bunlar kendiliğinden olır zaten.
Ben de her zaman yapmam ama geçenlerde yine yaptım 😅 banyodan yeni çıkmıştım kendimi bi dinledim baktım potansiyelim yüksek bornozla salona gittim(havlu bile değil bildiğin bornoz) eşim oturuyordu. Eften püften bir şeyler söyledim tv ünitesinden bir şey aldım yatak odasına döndüm 30 saniye sonra yanımdaydı. Hayatta şaşmaz bu taktik.
Kendinize güvenin, kendinizi sevin ve bu adamın da bu enerjiden etkilendiğini unutmayın
O kadar katiliyorum ki sana aynilarini bir bir yasiyorum bazen bornozum uzun olup her tarafim kapali bile olsa ıslak sacla banyodan ciktigimj gorunce asla dayanamiyor 2 kez banyo yapmak istemedigimi soylesem bile niyeti bozmus oluyor 😂😂

O kadar katiliyorum ki sana aynilarini bir bir yasiyorum bazen bornozum uzun olup her tarafim kapali bile olsa ıslak sacla banyodan ciktigimj gorunce asla dayanamiyor 2 kez banyo yapmak istemedigimi soylesem bile niyeti bozmus oluyor 😂😂
Kurumandan banyoya geri girmek zor gelmiyor bana, adamları da haksız göremiyorum ıslak, temiz, mis gibi, daha iyi hissediyor insan kendini.

Abart abart 😂 sadece güzel giden bir evliliğin taktiklerini biliyorum 😅 hepsi bu, ama emin olduğum bir şey var ki, ıslak ve havluya sarılı bir kadına sağlıklı bir erkek asla dayanamaz.
Yaşlarımız aynı sizinle yorumlarınızı okuyorum fikirlerimiz de aynı ...buna tecrübe derler..sonuna kadar katılmakla birlikte bir iki şeyde ben ekleyim

İlk önce ensenize boynunuza kokulu vücut losyonu sürün yumuşayın ve güzel kokun.ama parfüm olmaz ! İç çamaşırı giyinmeyin üstünüze direk tişört giyin önü açık dekolteli olsun,öncesinde göğüs uçlarınıza buz masajı yapın iyice belirginleşsin altınızda açık renk tayt ve koyu renk tanganız olsun ...yani belirginleştirin hatlarınızı...
Örtü düzeltme bahanesiyle falan eğilin kalkın karşısında olmadı yanına gidip sırtım çok ağrıyor aşkım ovarmısın falan deyin...o omuzlarınızı ovarken hafif hafif inleyip dudaklarınızı ısırın...
Hâlâ tık yoksa arkanız dönükken ellerini tutup göğüslerinize doğru kaydırın ovalayın beraber...sonra kalçanıza kaydırın ellerini ..dahada tık yoksa eğilin orala başlayın onada hayır diyecek hali yok..🤣

Yaşlarımız aynı sizinle yorumlarınızı okuyorum fikirlerimiz de aynı ...buna tecrübe derler..sonuna kadar katılmakla birlikte bir iki şeyde ben ekleyim

İlk önce ensenize boynunuza kokulu vücut losyonu sürün yumuşayın ve güzel kokun.ama parfüm olmaz ! İç çamaşırı giyinmeyin üstünüze direk tişört giyin önü açık dekolteli olsun,öncesinde göğüs uçlarınıza buz masajı yapın iyice belirginleşsin altınızda açık renk tayt ve koyu renk tanganız olsun ...yani belirginleştirin hatlarınızı...
Örtü düzeltme bahanesiyle falan eğilin kalkın karşısında olmadı yanına gidip sırtım çok ağrıyor aşkım ovarmısın falan deyin...o omuzlarınızı ovarken hafif hafif inleyip dudaklarınızı ısırın...
Hâlâ tık yoksa arkanız dönükken ellerini tutup göğüslerinize doğru kaydırın ovalayın beraber...sonra kalçanıza kaydırın ellerini ..dahada tık yoksa eğilin orala başlayın onada hayır diyecek hali yok..🤣
Bunlar da olmadıysa boşayın zaten, daha fazla uğraşmaya gerek yok değil mi?

Merhaba arkadaşım aynı sorun bizde de var.9 yıllık evliyim sevişerek evlendik ama çok üzülerek söylüyorum son 1 yılsa 2 defa benimle birlikte oldu.Her defasında da benim ona yanaşmamı bekliyor.Aldatıyormu acaba dedim cep telefonu mesajlar hepsine baktım birşey bulamadım.Kendimi çok yalnız ve sevgisiz hissediyorum.Bu arada benimle ilgilenen biride oldu valla aklım kaymadı desem yalan olur .2.cocuktan sonra kiloda aldım ama çocuk olalı 8 yıl oldu .Be yapacağımı bilmiyorum :KK43:(

X