Adam göz göre göre aldatıyor eşini, ne yapayım şimdi ben??

ipektuncer

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2010
2.968
31
116
İstanbul
Arkadaşlar sinirden delirebilirim şu an.. :47:
Sizde hak vereceksiniz zaten..

Ofiste 2 erkek, 3 bayanız..
Erkeklerden biri evli, biri bekar..
Kadınlardan ikisi evli, biri bekar.
Bekar olan bizim sekreter aynı zamanda. 30'lu yaşlarda, öyle çıtır falan değil. Bizlerle yaşıt.

Bu evli bey ile bu sekreter hanım arasında birşeyle rolduğu zaten malum herkesçe..
Toplantı odalarında yalnız kalmalar falan.. Neyse bu konuda (içeride ne yaptıklarına dair) emin olmadığım için, ben sadece emin olduklarımı yazacağım.

Adamın karısı arıyor telefonla, adam açmıyor. Var mı böyle bişey, bakmıyor telefona??
En sonunda ben sinir oldum, çünkü o açmayınca hat benim telefonuma düşüyor, benimki çalıyor.
Ben açtım telefonu, "bi saniye, aktarayım" dedim ve telefonu bu adama aktardım. Eşine "müsait değilim" dedi ve o esnada sekreterle geyik yapıyorlardı..
Sekreter ofiste yoksa, karısının telefonunu açıp "canım, bitanem,yavrum" diye konuşuyor..
Ama sekreter ofisteyse "müsait değilim" diye kapatıyor.
Sekretere muhtemelen "karımla aram berbat, sevgiye aşka susadım" gibi klasik erkek yalanlarını saydı, şimdi de açamıyor işte o varken telefonu.
Sekreter hafta sonu sınava girmiş, bu herif sınav çıkışı mesaj atmış, "geliyim seni eve bırakayım" diye. Bunu aralarındaki konuşmalardan anladık hepimiz. "Kolay buldun mu yeri canım" falan bu ayar konuşmalar..:20:
Üff deli olucam ya, boğucam adamı..:47:
NE yapmalı, ne etmeli, şimdi bu adam aldatıyor değil mi eşini, yani öyle gözüküyor??

:47::47::47:
tabiki aldatyıor cnm..
diyecek çook şeyim var ama toparlayıp yazamadım birtürlü..:19:

bekar bayanlar neden evli erkeklere ilgi duyarlar halan anlamış değilim.
şuan için yapacak bişi yok gibi kesin kanıtlar olmadan ne yapabilirsinizki.

görünüşe bakılırsa aldatıyor:47:

ama elden bişey gelmez maalesef:50:

Maalesef bende iş hayatımda erkeklerin aldatmalarına şahit oldum 1. Gidip patrona anlattığımda adam sadece güldü hoşuna gitti 2. Aldatma vakasında ki patronların kendileride hanımlarınıda aldatmalarına şahit olduğum içim bence bu işe bulaşma erkek kısmı iş birliği içinde

ne yaparım bilmiyorum, yani yapacak bişey de yok.
ama deli oluyorum, gözümün önünde cereyan ediyor ve nereye varacak belli değil.
Adamın karısıyla konuşunca hele, çok mahcup oluyorum.

sekreter hanımla muhabbetiniz varsa ağzından laf almaya çalışabilirmisiniz erkekler yokken falan? eğer gerçekten bişeyler varsa bence karısının bilmeye hakkı var. gıcık oluorum böyle erkeklere:47:

Ofisteki diğer arkadaşlarınızla da anlaşıp açığa kavuşturun bence
Bi de gözünüzün önünde yapmaları daha da iğrenç
yazık o eşine
Allah yardımcısı olsun...

Maalesef bende iş hayatımda erkeklerin aldatmalarına şahit oldum 1. Gidip patrona anlattığımda adam sadece güldü hoşuna gitti 2. Aldatma vakasında ki patronların kendileride hanımlarınıda aldatmalarına şahit olduğum içim bence bu işe bulaşma erkek kısmı iş birliği içinde

Yöneticiye şikayet işini bundan 10 sene önce, yani iş hayatına yeni atıldığımda yapmıştım.
Pek cazip sonuçları olmuyor.
Neticede psikolojik baskı yüzünden ben işten ayrılmak zorunda kalmıştım.

sekreter hanımla muhabbetiniz varsa ağzından laf almaya çalışabilirmisiniz erkekler yokken falan? eğer gerçekten bişeyler varsa bence karısının bilmeye hakkı var. gıcık oluorum böyle erkeklere:47:

Bize karşı çok soğuk duran bir kadın. Laf alamayız ağzından, zaten alınacak bişey de yok. Herşey belli. Ama inanılır gibi değil. Adamın yaptığı sırf oyalanmak gördüğüm kadarıyla, sekreter karısından en az 4-5 yaş büyük. Güzel falan da değil, anlamadım gitti bu erkekleri.

:47:
Ofisteki diğer arkadaşlarınızla da anlaşıp açığa kavuşturun bence
Bi de gözünüzün önünde yapmaları daha da iğrenç
yazık o eşine
Allah yardımcısı olsun...

Evet değil mi, eşine yazık..
Düştüğü duruma bak..
Çocukları da var.
İş hayatında kadınlarla erkekler arasındaki o nefret ettiğim cıvık muhabbete zaten alıştık, ama bu kadarı çok fazla..:47:

Aynı yaşadığın olayı bire bir aynısını şu an yaşıyorum,yaşıyoruz iş arkadaşlarımızla beraber Tek bir farkla bizim aşk yaşayanların malesef 2.side evli çok çirkin gerçektende insanları aptal yerine koymak istemeleri insanı çileden çıkarıyor ve bu ilişkileri kadın bekar olduğu dönemden itibaren sürüyor şimdi evli ve çocuğu var hala devam nasıl bu kadar midesiz geniş olabiliyorlar insanın aklı almıyor Malesef biz yıllardan beri bu olaya göz yumuyoruz sesimizi çıkartmıyoruz üstüne üstlük elimizde kanıtlarımız bile varken :58:

Bizde de vardı aynı durum... ne laflar çarpıldı kadına neler neler ima edildi neler sölendi ama kauçuk gibi surat gülüp susuyordu.. ve devam.. umurunda değildi ikisininde ... adamda ballandıra ballandıra anlatıomuş herşekilde.. alan memnun satan memnun olunca mudahale edemiosunuz işte.. en sonunda işverenlerin kulağına gitti, işten çıkartılan kadın oldu...

ee zihniyet maalesefki "kadın ayarttı adamın suçu yokki" olunca adam pişkin bir şekilde işine devam ediyor..

Arkadaşlar sinirden delirebilirim şu an.. :47:
Sizde hak vereceksiniz zaten..

Ofiste 2 erkek, 3 bayanız..
Erkeklerden biri evli, biri bekar..
Kadınlardan ikisi evli, biri bekar.
Bekar olan bizim sekreter aynı zamanda. 30'lu yaşlarda, öyle çıtır falan değil. Bizlerle yaşıt.

Bu evli bey ile bu sekreter hanım arasında birşeyle rolduğu zaten malum herkesçe..
Toplantı odalarında yalnız kalmalar falan.. Neyse bu konuda (içeride ne yaptıklarına dair) emin olmadığım için, ben sadece emin olduklarımı yazacağım.

Adamın karısı arıyor telefonla, adam açmıyor. Var mı böyle bişey, bakmıyor telefona??
En sonunda ben sinir oldum, çünkü o açmayınca hat benim telefonuma düşüyor, benimki çalıyor.
Ben açtım telefonu, "bi saniye, aktarayım" dedim ve telefonu bu adama aktardım. Eşine "müsait değilim" dedi ve o esnada sekreterle geyik yapıyorlardı..
Sekreter ofiste yoksa, karısının telefonunu açıp "canım, bitanem,yavrum" diye konuşuyor..
Ama sekreter ofisteyse "müsait değilim" diye kapatıyor.
Sekretere muhtemelen "karımla aram berbat, sevgiye aşka susadım" gibi klasik erkek yalanlarını saydı, şimdi de açamıyor işte o varken telefonu.
Sekreter hafta sonu sınava girmiş, bu herif sınav çıkışı mesaj atmış, "geliyim seni eve bırakayım" diye. Bunu aralarındaki konuşmalardan anladık hepimiz. "Kolay buldun mu yeri canım" falan bu ayar konuşmalar..:20:
Üff deli olucam ya, boğucam adamı..:47:
NE yapmalı, ne etmeli, şimdi bu adam aldatıyor değil mi eşini, yani öyle gözüküyor??

toplantı odasında yanlız kaldıklarında yanlışlıkla girmiş gibi yapın belki utanırlar
yüzsüzler:27::27::27:

toplantı odasında yanlız kaldıklarında yanlışlıkla girmiş gibi yapın belki utanırlar
yüzsüzler:27::27::27:

cinsel yakınlaşma yaşayacak kadar ileri gideceklerini sanmıyorum, en azından iş yerinde.
çünkü bizim müdür sıklıkla kapıyı açıp bakar, kim olursa olsun içerde.
ama toplantı odasında yalnız kalmalarının rahatça konuşmak olduğunu düşünüyorum. Yani yanımızda yapamayacakları konuşmalar.

pislikler ne olacak ya yazık sizde sinir oluyorsunuzdur ne kötü bir durum aslında adamın eşine mesaj çekeceksiniz kadının numarasınıda verceksin kadında agzına geleni syacak belki bırakır yada sizin bir arkadasınız yok mu bu kadını arayın uzak dur kacamdan utanmaz arlanmaz die saydırın adam eve gidince karısına da bişi diyemez utanır hiçbirsey olmamış gibi yapar bi sorun çıkmaz yani ne bileyim adamın kardeşine annesine bi akarabasına ulaşabilseniz onlarda halleder yada kadının annesi veya bir yakını ancak bu şekilde bişeyler olabilir ama ofiste yapmazlarda dışarda devam ederler ne bileyim benim aklıma bunlar geldi allaha havale etmekten baska bişi elden gelmiyor sanırım

Bugün sekreter ofiste yokken, osifte herkesin duyacağı şekilde "bekar bir arkadaşım var, onu bizimle sekreter hanımla tanıştırayım diyorum, sevaptır" dedim. :27:

Yok yani öyle biri, ay olsa da arkadaşımın başını yakmam..:19:

Hemen karşı çıktı bizim ki..

"Ne diyosun sen ya, karışılmaz öyle işlere, sana mı kaldı der, kızar,sinirlenir" :41:.. dedi..

Back
X